עבור לתוכן

האם כדאי להחליף את הGTX275 בHD5870 לצורכי גיימינג כבד בFHD.

Featured Replies

פורסם

כמו שכתוב בכותרת, מעניין אותי עם באמת כדאי לי להחליף את הGTX275 שלי בHD5870 ? הכרטיס שלי מאוד חזק אפילו עכשיו, אבל הוא לא מספק DX11 וזה נורא מעצבן אותי, כרגע יש לי מסך עד 1680X1050 ואני יודע שזה לא FHD אבל בתקופה של שבועיים אחרי הכרטיס יקנה מסך 2333T, ובגלל זה אני רוצה כרטיס חזק יותר, שיעמוד בדרישות שלי שהם גיימינג על ההגדרות הכי גבוהות ללא פשרות.

יש גם אפשרות לקחת את הHD6950 אבל אני מפחד לשלם 250 שקל יותר על כמעט כלום, אולי חוץ מי להפוך אותו לHD6970 אבל אז בטח מאבדים את האחריות ואני דיי מעדיף שלא להתעסק עם זה.

פורסם

ושוב מגרד לך באצבעות ואתה חייב להחליף משהו.

מבין אותך ידידי.גם אני סובל קשה מהמחלה הזאת.

על תשכח שהכרטיס GTX275GS שלך מגיע עם אוברקלוק מהחברה.

שהוא חלש מGTX460 אולי ב3-5 אחוז.

ויש הרבה הבדל בכח שמוציא HD5870 לבין ה-275

פורסם

קודם כל תקנה מסך..

אם אתה להוט להחליף כ.מ. הייתי ממליץ לך בכל זאת על HD6XXX של ATI, אל תשכח שבעתיד כשיצאו דריברים

חדשים הכרטיסים יפעלו טוב יותר, במקומך הייתי הולך על HD6870/6950, תבדוק מבחני ביצועים מעודכנים (שים לב לתאריך) ותחליט בעצמך

ה6870 אולי מעט חלש יותר (ואני בטוח שאין הבדל משמעותי) אבל צורך פחות חשמל ופחות חם.

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה עם חשמל, יש לי HEC WIN+ 700W שמספיק לי אפילו לHD6990 אז זאת לא בעיה, מה שכן באמת שנימאס לי להתפשר על הגדרות, ועד כמה הGTX275 ביחד עם הפיזיקה פחות טוב מי הHD5870 ללא הפיזיקה במשחקים שתומכים בפיזיקה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים