פורסם 2011 באפריל 114 שנים תוך חודש חודשיים המחיר צונח..בדיוק כמו עם ה WP7 שכל מכשיר עלה פה 5000 ש"ח אצל אנשים לא נורמלים.לאחר מכן זה לא עובר את ה 2500סתם להשוואה HD7 עולה 2000 שקל, 100 שקל פחות מהמכשיר הנוכחי שלי HD2. לכו תבינו
פורסם 2011 באפריל 114 שנים אם אתה מזמין מCLOVE יש סיכוי לא רע שהמכס יהיה רק 16% בגלל שהם מגדירים את המכשיר בתור מחשב כף יד ולא פלאפוןולא נראה לי שהמחיר יצנח, בארץ המחירים ההתחלתיים מופרזים,שם מתחילים למכור ישר במחיר הגיוני
פורסם 2011 באפריל 114 שנים מחבר אם אתה מזמין מCLOVE יש סיכוי לא רע שהמכס יהיה רק 16% בגלל שהם מגדירים את המכשיר בתור מחשב כף יד ולא פלאפוןולא נראה לי שהמחיר יצנח, בארץ המחירים ההתחלתיים מופרזים,שם מתחילים למכור ישר במחיר הגיונימעולה, תודה.
פורסם 2011 באפריל 114 שנים אם אתה מזמין מCLOVE יש סיכוי לא רע שהמכס יהיה רק 16% בגלל שהם מגדירים את המכשיר בתור מחשב כף יד ולא פלאפוןולא נראה לי שהמחיר יצנח, בארץ המחירים ההתחלתיים מופרזים,שם מתחילים למכור ישר במחיר הגיונילא תמיד, כשאני הזמנתי את הגלאקסי שלי הם כתבו שזה פלאפון. תבקש מהם, לא אמורה להיות להם בעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.