עבור לתוכן

כמה ההבדל בין אינטרנט רגיל של בזק לבין NGN באמת קיים ?

Featured Replies

פורסם

כרגע אני בחילת 5 מגה רגילה עם בזקבינלאומי וממש ממש לא מרוצה.

רוב שעות היום אני יכול לחלום על הורדות במהירויות נורמיות אפילו.

כנראה שבקרוב מאוד במהלך השבועות הקרובים , יכנס לאזור שלי NGN , עכשיו השאלה היא , כמה באמת יש הבדל ?

האם גם שם יש צוואר בקבוק מטורף בשעות העומס ?

מה לגבי המחירים ?

תודה.

פורסם

ההבדל היחיד הוא שבחירת החבילות שאתה תוכל לרכוש תתרחב עקב כך שמצב של NGN יהיה FTTC בכל האזור שלך.

FTTB זה השלב הבא.

מבחינת QoS תקבל בדיוק את מה שאתה משלם עליו מהISP שלך.

פורסם
  • מחבר

FTTC ?? FTTB ??

פורסם

כן. אבל תחשוב שזה לא היה כ"כ פשוט לפני שהוציאו את ה-FTTV.

פורסם

כרגע אני בחילת 5 מגה רגילה עם בזקבינלאומי וממש ממש לא מרוצה.

רוב שעות היום אני יכול לחלום על הורדות במהירויות נורמיות אפילו.

הכי מומלץ לך לעבור ספק אינטרנט.

רוב בעיות המהירות קשורות בספק האינטרנט.

תנסה בהתחלה ספקיות ללא התחייבות.(למה להיות לקוח כבול)

http://www.kamaze.co.il/Site/Internet/Default.aspx

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

הכי מומלץ לך לעבור ספק אינטרנט.

רוב בעיות המהירות קשורות בספק האינטרנט.

תנסה בהתחלה ספקיות ללא התחייבות.(למה להיות לקוח כבול)

http://www.kamaze.co.il/Site/Internet/Default.aspx

בהצלחה.

כן זה מה שאני רוצה לעשות באמת ..

יש לי עוד חודשיים להתחייבות אז החלטתי להרים להם טלפון ולהודיע להם שאם הם לא מפסיקים לחסום לי את התעבורה, הם יכולים לשכוח ממני בעוד חודשיים.

פורסם
  • מחבר

לגבי ה"בקרוב" לשירות ה NGN... אל תבנה על זה.. וכן, תחליף ספק או שתיקח שירות גיימר.

זה דווקא נראה לי דיי מידע אמין , תפסתי כאן טכנאי של בזק ברחוב והוא אמר לי את זה.

פורסם

אם תשדרג את התשתית לא בהכרח תקבל אינטרנט יותר מהיר כי זה תלוי בספק שירות.

הספק שירות קונה רוחב פס לחול במחיר של איזה 100$ לmbps לחודש ואז מוכר אותו למשתמשים ב6 שקל לחודש. הדרך שהוא מרוויח כסף היא שהוא מוכר את ה1mbps האילו ל100 משתמשים ואז מרוויח את ההפרש. בגלל שהוא קונה פחות רוחב פס לחו"ל מאשר מה שהמשתמשים דורשים הוא יוצר מצב של עומס כמעט קבוע לאתרים בחו"ל. בשביל שאנשים לא ירגישו שאין מספיק רוחב פס הספק שירות משתמש בטכנולוגיות שמחביאות את העומס . חלק מהטכנולוגיות האילו מגבילות תעבורות מכל מני סוגים (לרוב זללניות רוחב הפס) וככה חלק מהמשתמשים ירגישו בעומס ואילו לרוב יהיו המשתמשים שהספק מפסיד עליהם כסף.

בגלל שכולם מקבלים היום תשתית פי5- פי 10 יותר מהירה בזמן שרוחב הפס לחו"ל לא גדל מספיק רואים את הבעיה הזאת כיום יותר מאשר פעם. אם פעם אנשים הורידו תוכן ב SD היום הם מורידים ב720P ו 1080P וזה אומר תעבורה של פי 3 ומעלה . וחוץ מזה בגלל שאנשים חושבים שהאינטרנט מהיר הם מורידים יותר ויותר גם בלי לחשוב. בלי עיצוב תעבורה טוב רוב המשתמשים באינטרנט יסבלו בלי קשר למה הם עושים. המורידים הכבדים יסבלו פחות כי הם צריכים את כל התוכן כדי להשתמש בו .

אל תצפו לשיפור בקרוב או בכלל . בשביל שיפור צריך פשוט לשלם יותר או לברוח לספקיות בעלות traffic shaping טוב מאוד. רק חבל שאיכות התעבורה היא אף פעם לא פקטור במעבר בין ספקי שירות בגלל שהספקיות מעדיפות לשמור את זה בסוד.

פורסם
  • מחבר

טוב בנתיים הוספתי לXXXX עוד 13 שקל תמורת גיימר שבאמת מסדר כאן את מצב המהירות באופן מפליא.

עוד חודשיים תיגמר לי ההתחיבות , נוכל להכנס איתם בקרב ראש בראש על מחירים יותר נורמליים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים