עבור לתוכן

z906

Featured Replies

פורסם

שלום,

שאלתי כבר כמה שאלות בנוגע ל-Z5500 והתלבטתי הרבה ובסוף החלטתי שלא לקנות אותה.

ראיתי שיצאה הz906 והחלטתי שאותה אני רוצה. ;)

עכשיו השאלה היא:אני צריך לחבר אותה למחשב ps3 וממיר hot,הבנתי שהמערכת יכולה להתחבר לשלושתם והשאלה היא איך?

עם איזה כבלים?

אני בתהליך של מעבר דירה והכבלים עוברים בקיר כך שאני צריך תשובה כמה שיותר מהירה כדי לארגן את זה.

תודה רבה לעונים,

אביתר. :)

פורסם

יש לו שלושה יצאות אופטיות אם אני לא טועה

פורסם
  • מחבר

תודה, בבקשה משהו קצת יותר מפורט זה באמת דחוף.

פורסם

אם זה כל כך דחוף לך אז למה אתה מחכה שמישהו יועיל לענות לך בפורום כאשר כל המידע זמין ברשת תוך שניות?

http://www.thx.com/test-bench-blog/logitech-speaker-system-z906-so-much-more-than-just-computer-speakers/

The Hook-up

On the back of the sub are a variety of digital and analog inputs. There are two optical digital inputs, a single coax digital input, a 5.1 analog input with 1/8th mini-plugs (for an analog connection to a computer, for example) and a stereo RCA input. What does all this mean? It means you can hook up to several analog or digital sources. Your DVD player, cable box, PS3, and iPod, can all be hooked up at the same time – even your Blu-ray player, as long as it has analog audio outputs (you’ll need RCA-to-mini adapters). The Z906 decodes Dolby Digital and DTS internally, to play back games and DVDs in all their 5.1 glory. The 3D Stereo mode will spread stereo sound to all 5 speakers to fill a room with music. The satellite speakers connect with standard speaker wire, so if the included cabling doesn’t reach far enough to put the speakers where you want, any speaker cable will work (ideally, THX Certified speaker cable).

פורסם

נתחיל מזה שאתה יכול לפצל כניסה קואקסיאלית ולחבר ל-2 מכשירים בו זמנית (כמובן לא לשכוח לא להפעיל אותם במקביל)

דבר שני, הייתי מחכה לביקורות אובייקטיביות בין השניים, ה-Z906 בכל אספקט פחות טובה מה-Z5500 מבחינת מפרט טכני, למרות שאין זה אומר על אופי ואיכות הצליל, אלה דברים שאמורים להשפיע מאוד על איכות הסאונד (מגברים פחות טובים, חומרים זולים יותר וכו').

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל אני מצטער לא כל כך הבנתי את התשובה..

כל מה שאני צריך זה שני כבלים,בין הפלייסטישן למערכת ובין הממיר למערכת.

עכשיו, אני לא יודע איזה כבלים לקנות (נגיד מ RCA ל-optical), (אם זה בכלל הגיוני...) :)

זה המידע שאני צריך... אני צריך את זה פשוט לגמרי..כדי לדעת איזה כבלים לקנות כדי שהחשמלאי יעביר אותם מתחת לבלטות..

תודה רבה לעונים.

ותודה על הסבלנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים