עבור לתוכן

משתמש חדש - שאלות בנוגע לסטרימר וחיבורים

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני חדש בפורום הזה.. שמי אדיר.

מצאתי כל מיני שירשורים בגוגל עקב חיפושים אחר סטרימר וחיבור כל המכשירים בחדרי.

אשמח אם מישהו כאן יוכל לתת לי מענה לגבי שאלות לא פתורות שיש לי.

1. אני מחפש סטרימר, עדיף עם הארדיסק פנימי [לפי מיטב ידיעתי והצצה קטנה בנט הבנתי שגם חיבורי USB קיימים לרוב וקוראים הארדיסקים חיצוניים.]

התלבטתי בין 2 דגמים שאחד מהם ראיתי אצל חבר והשני פשוט ראיתי בהשוואה ברשת לסטרימר הראשון.

הדגמים הם :

NetGear N-300

Dvico TviX M-6600N

לפי סיקורים שראיתי כתוב שה-NetGear קורא קבצי MKV אך ללא סאונד (?!)

הטלוויזיה שלי כרגע דרך כניסת הUSB כאשר מחברים Disk On Key לדוגמא, לא תומכת בסאונד של סרט 1080p x264.. זו הבעיה שאני רוצה לפתור ע"י הסטרימר גם..

מה אתם אומרים על הדגמים הנ"ל ? איזה עדיף מבחינה כספית ומבחינת מפרט [אקנה את הסטרימר הנבחר בארה"ב כך שהמחיר לא יתקרב למחירים המטורפים בארץ - נטגיר 3000 ש"ח ומעלה ודביקו 2000 ש"ח ומעלה]

2. לאחר בחירת הסטרימר וקנייתו, ברצוני לחבר את כל המכשירים כך שכולם בסופו של דבר יתחברו למערכת רמקולים ואוכל לנצל את המערכת הביתית כמו שצריך [DTS.. סראונד.. ולא חיבור רגיל]

מפרט החדר :

LG 32' LD460 Full HD

Logitech Z-5500

ממיר YES

[וסטרימר כשאבחר ואקנה..]

חשבתי על חיבורי Toslink אופטי.. ועל מפצל OPTSWITCH-1 [מצורף קישור]

http://exp.shopy.co.il/products/102029

כאשר לכניסה הבודדת יהיה מחובר כבל אופטי שיגיע מהבקרה של הLogitech ו-3 היציאות יהיו לממיר, סטרימר וטלוויזיה.

במידה וארצה לחבר את המחשב יש את הכבל עם חיבורים MiniPL כתום, שחור, ירוק [Rear, Front, Sub]

השאלות הן כאלה:

האם החיבורים הנ"ל באמת יעבדו כמו שצריך ?

האם האיכות לא תיפגע עקב חיבור המפצל ל-3 כבלים ? [יש בקר שסוגר מעגל כל פעם לערוץ 1, לא נראה כך, אך עדיין יש ספקות לגביי המפצל]

תודה רבה רבה לכל מי שיכול לעזור לי !

אדיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים