עבור לתוכן

רשת אלחוטית וחבילת גלישה

Featured Replies

פורסם

הוספתי לפלאפון החדש שלי (SAMSUNG GALEXY S) אפליקציה של יוטיוב ופייסבוק ואני מחובר לרשת האלחוטית, רציתי לדעת שאם אני נגיד אצא מהטווח של הרשת האלחוטית מה יקרה לזה... זה יעבור אוטומט לחבילת הגלישה? תיהיה דרך כל שהיא לבטל את זה ושהוא לא יעבור אוטומט לחבילת הגלישה ולעשות שזה פשוט לא יעבוד עד שאני אחזור לבית?

ואם נגיד אני ארצה להכנס ליוטיוב/פייסבוק לכמה דקות אני פשוט אפעיל את זה ואחרכך אכבה את זה?

פורסם

עד כמה שאני יודע, כל עוד לא כיבית לו את הגלישה הסלולרית הוא ינסה להתחבר לרשת (אין לי את המכשיר אבל לפני כמה ימים חבר שלי שיש לו את המכשיר הראה לי את התכונה הזאת במקרה). איך עושים את זה טכנית? תנבור קצת בתפריטים, אולי חס וחלילה תפתח את ספר ההוראות.

פורסם
  • מחבר

אוקי, אני חושב שביטלתי את האפשרות... אבל אם זה כן גולש מהחבילה, אמור להופיע משהו למעלה שאומר לי לא?

נ.ב

אפליקציית הפייסבוק והיוטיוב לוקח הרבה נפח בחבילת גלישה? יש לי 2 גיגה... זה מספיק לדברים האלה?

פורסם

^^

כן, כמו ש-Yoav אמר הוא ינסה להתחבר לרשת הסלולרית כל עוד לא ניתקת אותה.

אתה יכול לבטל את השימוש בחבילת גלישה מההגדרות אם אתה רוצה:

(Settings--> Wireless & network--> Mobile networks--> Use packet data)

אני ממליץ לך להוריד ווידג'ט כגון Extended Controls או דומה לu, בu אתה יכול לכבות ולהדליק דברים רבים (ביניהם גלישה סלולרית) בקלות וביעילות.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה, אבל אתה יכול לענות לי על שאר השאלות? כמו אם יופיע לי סמל למעלה (ואיך הוא נראה יהיה טוב) ואם אפליקציית הפייסבוק והיוטיוב לוקח הרבה מה2 ג'יגה ואם זה מספיק לדברים שכאלו (פייסבוק, יוטיוב וכ'ו).

פורסם

אם תשתמש הרבה ביוטיוב ותוריד ותצפה בסרטונים באיכות גבוהה יש סיכוי שתעבור 2GB.

פורסם

יש אפליקציות בדיוק בשביל הדברים האלה. והן ברובן חינמיות.

APNdroid - כדי לחסום את האינטרנט כשתרצה.

ויש מלא תוכנות של ספירת נתונים של שימוש גלישה וכו'

אני משתמש ב data counter וב- droidstats.

שתיהן חינמיות ונוחות לשימוש, אבל בטוח יש עוד רבות

פורסם
  • מחבר

אני נראה לי ביטלתי את האפשרות של הכנסות של חבילת הגלישה ישר (מקווה לפחות). אבל האפליקציות עצמם לקוחות הרבה? אני לא רוצה לראות סרטונים ביוטיוב, זה פשוט יהיה דלוק במסך הבית, בנוגע לפייס, לפעמים אני ארצה לעשות רענון ויש לי גם את הצ'אט של הפייס, הוא לוקח הרבה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים