פורסם 2011 במרץ 2914 שנים אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל זה הכי מתאים שמצאתי..בכל מקרה, חיברתי היום רך כבל HDMI את המחשב לטלויזיה העניין הוא שאני לא רואהפול סקרין על הטלויזייה, יש קצוות במצד ימין שמאל שלא מנוצלים וכשרואים סרטים זה ממש מציק !הרזולוצייה מקסימאלית - 1920X1200 ניסיתי להקטין ולא עזר..אגב, כשאני שם את סרט ישירות דרך ה USB של הטלויזיה עצמה רואים פרפקט הבעיה היא שאין תמיכה בכל סוגי הקבצים..מה יכולה להיות הבעיה ?
פורסם 2011 במרץ 2914 שנים רזולוציה של 1920X1200 היא רזולוציה שמתאימה לרוב מסכי המחשב המוגדרים FHD, אבל טלויזיות FHD באות ברזולוציה של 1920X1080. מדובר ביחס גובה-רוחב שונה (16:10 במחשב, 16:9 בטלויזיה), והיות שהרזולוציה שאתה מנסה להוציא "מרובעת" יותר ממסך הטלויזיה, אתה מקבל פסים שחורים בצדדים. בקיצור, תקבע את רזולוציית האות היוצא לטלויזיה ל1920X1080 והבעיה אמורה להפתר.
פורסם 2011 במרץ 2914 שנים מחבר לא השתנה כי לא שיניתי אותה, מסץבר שהיא הייתה ככה מלכתחילה, זאת הרזולוצייה המקסימאלית למסך הטלויזיה אגב..
פורסם 2011 במרץ 3014 שנים מחבר Run a signal scan on the TV.הכוונה שלך זה חיפוש תחנות ? חיפשתי אבל זה לא קשור ל HDMI הוא פשוט מחפש תחנות אנאלוגיות..
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים לא חיפוש תחנות, סריקה של האות. כדי להתאים את ה aspect ration בטלוויזיה אתה חייב לתת לה לזהות את סוג השידור.
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים מחבר לא חיפוש תחנות, סריקה של האות. כדי להתאים את ה aspect ration בטלוויזיה אתה חייב לתת לה לזהות את סוג השידור.אין לך מושג במקרה איך עושים את זה נכון ?יש לי LG460 אגב..
פורסם 2011 באפריל 114 שנים מחבר קשה לעשות קצת RTFM?אצלי, בדגם אחר של LG, יש פשוט כפתור ratio על השלט.שיחקת אותה, לא יודע איך פספסתי את כפתור ה RATIO אבל תודה רבה !!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.