פורסם 2003 בנובמבר 2321 שנים אהלן חברה,פוסט ראשון! הזמנתי היום מחיון את המסך בנושא... האם עשיתי טעות? היבואן של IIYAMA כבר לא מייבא יותר 19" אלא רק 17" או LCD.. ולכן "נאלצתי" לקנות SAMSUNG במחיר נחמד של 1830 ש"ח כולל מע"מ.אשמח לשמוע תגובות כדי להרגיע את רוחי - במיוחד של אנשים בעלי ניסיון עם המסך ועם השירות של היבואן (חיון).תודה מראשmaxxy
פורסם 2003 בנובמבר 2321 שנים השגת אותו במחיר מצוייןלי אין ניסיון עם המסך הזה ואני לא יודע איך הואאבל מה שבטוח זה שהוא לא יפה כמו הLG F900Pחוץ מזה עכשיו כשאני מסתכל על המסך הזה בPCH הוא נראה ממש מכוער כמו כל המסכים הישנים
פורסם 2003 בנובמבר 2321 שנים למי אכפת ממראה כשאתה יכול לעשות 1600X1200@85MHz ? יש לי את המסך כבר שנה ואני מרוצה ממנו מאוד. לא היו לי איתו בעיות אז לא יצא לי להתנסות באחריות
פורסם 2003 בנובמבר 2321 שנים אבל אפשר לקנות ב1800 את הF900P שהוא מגיע לאותם רזולוציות ונראה פי מאה יותר יפה וגם לא עושה בעיות
פורסם 2003 בנובמבר 2321 שנים LG are unreliable.למה אתה חושב ככה?יש לי את הF900B שהוא טיפה יותר ישן מהP והמסך הזה פשוט מושלם ולא עושה לי אפילו בעיה אחתלחבר שלי יש גם את הF900B כבר שנה וחצי וגם אצלו אין אפילו בעיה אחת בקיצור לפי דעתי זה המסך הכי טוב שיש הP והכי כדאי לקנות אותו
פורסם 2003 בנובמבר 2321 שנים הסמסונג (NF) זה מסך מעולה, שפורפרת דימנדטרון.עשית בשכל, תהיה מבסוט ממנו (אם כי לא כ"כ מהשירות שלהם) קיצור תהנה.
פורסם 2003 בנובמבר 2321 שנים מחבר למסך של LG יש 0.24 DOT PITCH ואילו ל-SAMSUNG יש 0.25... זה משמעותי? וחוץ מזה, יש ל-SAMSUNG USB HUB או מה?
פורסם 2003 בנובמבר 2321 שנים בחירה איכותית, אין ממש מה להשוות בין ה LG לסמסונג, בעיקר לא מבחינת אמינות.לסמסונג יש אפשרות לחיבור USB למחשב וע"י כך, לשלוט בפונקציות שלו באמצעות תוכנה (שמסופקת עם המסך) ולא באמצעות הלחיצים הקיימים בקידמת המסך.אני, אישית, מצאתי את האפשרות הזו מיותרת לחלוטין.
פורסם 2003 בנובמבר 2321 שנים בחירה איכותית, אין ממש מה להשוות בין ה LG לסמסונג, בעיקר לא מבחינת אמינות.לסמסונג יש אפשרות לחיבור USB למחשב וע"י כך, לשלוט בפונקציות שלו באמצעות תוכנה (שמסופקת עם המסך) ולא באמצעות הלחיצים הקיימים בקידמת המסך.אני, אישית, מצאתי את האפשרות הזו מיותרת לחלוטין.עניין של טעםלדעתי זו המצאה נהדרת שוות ערך למעבר מדוס לחלונות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.