עבור לתוכן

איך להפעיל CROSSFIRE

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש לי רק אחד.... הלוח ישן והכרטיס השני אני לא יודע איפה האריזה שלו כבר....

בכל מקרה , הקרוספייר עובד... הבעייה היא שהוא לא עובד טוב.

• תגובות 40
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ולכן, אני מציע לך להחליף את הגשרון.

בעיית תוכנה - אפשר להניח ששללת (אם פירמטת והחלפת דרייבר)

בעיית חומרה - בהנחה והלוח תקין, בדקת את הכרטיסים לחוד ושניהם תקינים ע"פ הבדיקות שעשית. ולכן, נשאר לך לבדוק את הגשרון עצמו.

יש לך גישה ללוח עם צמד סלוטים X16 ? כדי שתוכל לבדוק את המערך עליהם?

פורסם
  • מחבר

האמת שלא אין לי עוד לוח כזה... יש לי אבל עוד גשרון שמצאתי עכשיו מהכרטיס הקודם.

פורסם

שוחרר גם דרייבר 11.3, שווה לבדוק

פורסם
  • מחבר

אני אבדוק... עלתה השערה של אחד החברה בפורום שאולי הבעייה נובעת מכך שאני משחק על רזולוצייה נמוכה מאוד (1400X900) בגלל שהמסך שלי הוא מסך 19 אינצ.

השאלה היא אם אני אחליף מסך זה באמת יפתור את הבעיה? או שאני אשאר עם אותה הבעייה רק ברזולוציה גדולה יותר.

ההשערה הייתה כי מכוון שאני משחק על רזולוציה קטנה המעבד וכרטיסי המסך תקועים במעין צוואר בקבוק.

מה דעתך?

פורסם

ממש לא, אפילו להיפך,

ברזולוציות נמוכות אתה אמור לקבל ביצועים טובים יותר

פורסם
  • מחבר

אז אנחנו עדיין תקועים בלי לדעת איפה הבעייה....

פורסם

אני מאמין שכן... יש לי כולה 2 סלוטים.

תבדוק ב GPUZ כל כרטיס בנפרד איזה רוחב פס מקבל...

הייתי מנסה עדכון ביוס ללוח אם.

פורסם

מה זה CROSSFIRE?

פורסם
raiman1- על גוגל שמעת?
פורסם

arkadur, אל תטעה, זה לא נכון (או לפחות לא מדויק) CROSSFIRE מביא לביצועים טובים יותר (מכרטיס בודד) -בעיקר- ברזולוציות גבוהות, אפשר לראות את זה גם בכל benchmark באינטרנט.

לטענתך, dudsan, אם תוכל לפרט את מפרט המחשב הכולל, לי לדוגמא יש שני כרטיסי 6950 בCF, שכל אחד מהם חזק מאוד בפני עצמו אבל בCF אין לי צורך אפילו לעשות להם OC ל6970, אין לי משחק שלא רץ חלק על גרפיקה מירבית, לעומת זאת יצא שקרס לי הדרייבר פעם אחת מסיבה שעוד לא פיענחתי וקרה לי כמה פעמים שהCF יצא מסנכרון כאשר ביצעתי ALT+TAB מספר פעמים, היה לי קשה לשחזר את זה כדי לברר את מקור הבעיה, אפילו שהרצתי 4 משחקים במקביל (WOW CRYSIS2 HOMEFRONT HON) לא הצלחתי לשחזר את הבעיה, למרות שהתקדמנו היום מאוד ולא אמור להיות בעיה להריץ משחקים במקביל גם ככה :P

בעקרון אין כזה דבר 'לא תומך' בCF, הכרטיסי מסך לא שואלים את המשחק אם לעבוד או לא, מה שכן, CF מאוד תלוי בעדכונים כדי לעבוד טוב במשחקים מסויימים (דוגמת CRYSIS 2), אתה גם יכול לנסות להתקין את גרסאות הבטא של הדרייבר נראה לי זה 11.4 כרגע

אם בכל זאת נראה לך שכלום לא עוזר והFPS ממש נמוך אזי כדי שתדבר עם החנות מחשבים שבא קנית, בכל אופן כמו שאמרתי ההבדל הכי משמעותי שתראה בין כרטיס אחד חזק ל2 פחות חזקים הוא ברזולוציות גבוהות, ברזולוציה שאתה משחק שהיא נראת מוזרה פני עצמה לא צריך להיות לך בעיה בכל מקרה (אני משחק על 1920X1080 עם מסך 24)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים