פורסם 2011 במרץ 2914 שנים מחבר על סמך כך שניסתי להריץ את המשחקים הללו וקיבלתי FPS נמוך מאוד , יותר מאשר שהיה לי כרטיס אחד.חיפשתי קצת בפורומים ונאמר לי שם שרוב המשחקים בכלל לא תומכים בCFXאיזה משחקים למשל?BFBC2 , COD Black Ops , Starcraft2 , Crysis 2 .קצת הזוי... למה יש קרוספייר עם המשחקים לא תומכים בכך? וחבל שנאמר לי ללכת על זה כי הייתי פשוט קונה כרטיס אחד חזק.
פורסם 2011 במרץ 2914 שנים מהרשימה שנתת כל המשחקים תומכים קרוספייר, המשחק היחיד שעולה לי בראש שלא תומך הוא CALL OF JUAREZ...כניראה שיש אצלך איזה שהיא בעיה...הכרטיסים רצים ב X16 או לפחות ב X8 ?
פורסם 2011 במרץ 2914 שנים הCHECK BOX מסומן בV?יש לך את הלוגו במשחקים?תבצע בדיקה של כל כרטיס לחוד. אולי יש לך כרטיס אחד בעייתי. (ביצועים וכו')
פורסם 2011 במרץ 2914 שנים מחבר בדקתי כל אחד לחוד... וכל אחד מהם רץ בסדר גמור. הבעייה היא כשמריצים אותם ביחד. כן יש לי V וכן יש לי לוגו.לפי הבנתי מהפורומים בחול.. רוב המשחקים פשוט לא תומכים ב CFX. תקנו אותי אם אני טועה... הלוואי ואני טועה.
פורסם 2011 במרץ 2914 שנים תחליף את הגשרון, לגשרון שמגיע עם הכרטיס השני. (או זה שמגיע עם הלוח, שים לב שזה CF ולא SLI )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.