פורסם 2011 בפברואר 2014 שנים נגן ה-VLC מציג וידאו בתאורה/בהירות מעט חשוכה וכל פעם אני צריךלהכנס :כלים - אפקטים ומסננים - אפקטים של וידאו - BASIC - IMAGE ADJUST .ולכוון את עוצמת האור מחדש, האם יש דרך לשמור על ההגדרות?או דרך אחרת של כיוונון שישמר?
פורסם 2011 בפברואר 2114 שנים זה המפרט שהרכבתי התקציב בעקרון היה יותר נמוך אבל אני מניח שאין לי יותר איפה לקצץ בלי להוריד משמעותית בביצועים (או שכן?)מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:AMD Athlon X4 640 2.9Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOXכמות: 1 - מחיר: ₪518לוח אם:Gigabyte GA-MA74GMT-S2כמות: 1 - מחיר: ₪242מארז:Thermaltake V3 Black Edition 2x120mm + FSP EPSILON 80+ 500W - אחריות 5 שנים על הספקכמות: 1 - מחיר: ₪538זיכרון:A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retailכמות: 1 - מחיר: ₪97קשיח למחשב שולחני:Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F2כמות: 1 - מחיר: ₪190כרטיס מסך:Sparkle GTX460 768MB GDDR5 Dual - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪699הרכבה:הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוההכמות: 1 - מחיר: ₪75סה"כ: ₪2359מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו: ₪2312http://tms.co.il/preview/spec/n3ugwrj8
פורסם 2011 בפברואר 2214 שנים יש לי דיסק קשיח עם קבצים של אחי, כאשר אני מחבר אותו חיצונית למחשב שלי ומנסה להעביר ממנו קבצים אל כונן חיצוני אחר אני מקבל את הודעה שאני צריך הרשאות של מנהל כדי לבצע פעולה זאת. ברשותי ווינדוס 7 אולטימייט, ויש לי חשבון מנהל. מה גם שהגדרתי בכונן זה שייתן לי הרשאה מלאה לחשבון שלי. האם יש איזשהי תוכנה שמסדרת את זה?תודה.
פורסם 2011 במרץ 914 שנים שלום לכולם לפני שאני מסביר את הבעיה אני רוצה שתדעו שהמחשב מאוד חשוב יש בוא עבודה על ההורים שליהיום בתאריך 9.3 הייתה הפסקת חשמל קצרה של שנייה שהמחשב היה דולק ואז הוא נכבה ולא נדלק.המחשב מאוד חשוב ועם המחשב לא יידלק אז יש אפשרות להחזיר את הנתונים שהיו עליו?ניסיתי הכול הוצתי את הקבל החלפתי אותו אז אני חושב שזה בעיה בספק כוחתודה לעוזרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.