עבור לתוכן

x1300 שאלה חשובה.

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברצוני לרכוש מצלמה דיגיטלית למטרת צילום משפחתי ונופים מידי פעם. מחיר המצלמה יכול להגיע עד ל-1,200 ש"ח, כאשר ההעדפה היא כמה שפחות, בהתחשב ביחס העלות-תמורה.

חשוב לי שהמצלמה תהיה לפחות 5MP ושאיכות הצילום בתנאי חושך תהיה נאותה, לכל הפחות.

יש לציין שזו תהיה המצלמה הדיגיטלית הראשונה במשפחה, לאחר אין ספור שנים בהם השתמשנו במצלמת פילם :P

בנוסף, הבנתי ש-Fuji F31FD היא הטובה בתחום המחירים הנ"ל, אולם קשה להשיג אותה בארץ. על כן, אשמח אם מישהו יכול לאמת/להזים עובדה זו ולהמליץ לי על דגמים נוספים.

תודה רבה לעוזרים ושבת שלום.

• תגובות 108
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היי

אני מחפש תוכנה להקלטת פעולות שאני עושה ושהיא תחזור עליהם מתי שאני ילחץ עליה.

אם לא מובן אז הנה דוגמא, נגיד שאני רוצה שהתוכנה תכנס לאתר ynet, אז אני מקליט את עצמי נכנס לאתר ואז התוכנה עושה ממש את כל מה שאני עשיתי, לוחת על הדפדפן מקלידה כתובת וכו'

אני מחפש תוכנה שיכולה להקליט באורך של 6 שעות ומעלה

תודה

פורסם

שלום לכולם,

עקב בעיות SLI עם הNSE (לכל מי שהולך לקחת לוח לSLI שלא יקח את זה זה לוח מעפן אסוס העבירו את היצור לסין=אסון) אני צריך להחליף אותו אני רוצה להחליף ללוח יציב וטוב לOC (ו SLI מכיון שברשותי שני 9800GTX) לא חובה 790i העיקר יציבות וOC מטורף D= אההה וזה חייב להיות מSKYPC כי האחריות שלי מהם(זיכוי)

תודה רבה מראש.

פורסם

שאלה אני שמעתי שאם עושים oc לכרטיס מסך או למעבד האורך חיים של המעבד מתקצר

עכשיו השאלה היא האם זה נכון או שזה תלוי במידה של ה oc?

פורסם

אני רוצה לקנות ספק מאוד איכותי באיזור ה 500 שקל זה האפשרויות שחשבתי שהם הכי טובות השמח לראות מה אתם חושבים!

פורסם

ערב טוב לכולם

כמו שאתם מבינים מההודעה אז אני מעוניין להקים רשת בבית וביגלל שיש לנו בבית שני מחשבים אחד נימצא בקומה ראשונה ואחד בקומה שניה ויש ביניהם הרבה קירות שמפריעים לקליטה (בדקתי פשוט קיבלתי מבזק את הראוטר שלהם והוא בסטנדרט 802.11g אז אני לא קולט בקומה שראשונה איפו שנימצא המחשב שלי) אז אני חושב להקים רשת בסטנדרט 802.11n אני יודע שזה יקר אבל אני רוצה ליגלוש בצורה טובה בבית.

עכשיו בתור כאלה שמבינים יותר מימני אז רציתי להיתיעץ איתם לגבי מס' שאלות שיש לי:

קודם כול המוצרים- חשבתי על המוצרים של d-link כגון:

1. בתור רואוטר אז אני חושב על Xtreme N Gigabit Router DIR-655

http://www.dlink.com/products/?sec=1&pid=530

2. ובתור דונגל אז אני מיתלבט או ללכת על Xtreme N Dual Band USB Adapter DWA-160) שהוא USB

או ללכת על Xtreme N Desktop Adapter DWA-552 שהוא PCI Express

מה אתם חושבים שכדי

או אולי כדי לי ללכת על מוצרים של 3com ואים תוכלו להמליץ לי על מוצרים מוצלחים שלהם

או מוצרים של linksys כמו הרואוטר WRT610N - http://www.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_Product_C2&childpagename=US%2FLayout&cid=1175245928479&packedargs=site%3DUS&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper&lid=2847906014B03

שהוא ניראה טוב ויש לו נתונים טובים

עכשיו לגבי השאלה השני- אופן החיבור של הראוטר למודם

יש לי מודם ADSL דגם "B-FOCuS USB 150" שקיבלתי בזמנו מבזק ויש לו רק שני חיבורים מאחור והם שקע ADSL וחיבור USB אז רציתי לדעת אם אני יכול להישתמש בו לחיבור שלי לרשת או שאני צריך לבקש מבזק מודם אחר ואם כן אז איזה דגם.

ושאלה אחרונה היא שאחרי שאני אהיה מחובר לרשת אז אני צריך שהמחשב הראשי שמחובר אליו הראוטר צריך להיות דלוק או שאני יכול להדליק רק את הראוטר וזה מספיק

תודה לכול העונים

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מדליק את המחשב הוא עולה לוינדוס ונותן לי את ההודעה הזאת

ran time error componen mswinsck ocx or one of its dependencies not correctly registered :a file is missing or invalid

אני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות שזה יעלם ומה זה אומר

תודה מראש.

פורסם

אני מחפש להורים מסך לפי מה שהגדרתי בכותרת.

הוא מיועד אך ורק לעבודה משרדית.

אני מעוניין כמובן לשמור על העיניים שלהם

מה האופציות הכי טובות שלי?

פורסם

שלום,

גיליתי שכשאני סוגר את המכסה (מסך) של הנייד אז התקשורת מתנתקת זה קורה גם כשאני נועל את הנייד ואולי בעוד כל מיני מצבים אחרים שבהם דווקא אני לא רוצה להתנתק מהרשת כמו למשל אימיול שימשיך להוריד, כי אחרת זה אומר שרק כאשר המחשב בשימוש ולא נעול וכו' אז האימיול מחובר וזה בדיוק לא הזמן להוריד באימיול כי כל המחשב יהיה איטי, אלא רק בלילה כאשר אין שימוש בו רצוי שיוריד קבצים.

כנ"ל לגבי תוכנות ושימושים אחרים שיש צורך שיעבדו בלילה.

עכשיו עם אתם שואלים את עצמכם למה אני סוגר את המכסה של הנייד בלילה זה בגלל שזה מפריע לי לישון (יותר מידי אור), אבל בכל מקרה המחשב אחרי כמה זמן ינעל ושוב יפסיק להיות מחובר לרשת.

רציתי לדעת האם יש אפשרות לסגור את המכסה או לנעול את המחשב מבלי שהוא יתנתק?

תודה.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

המחשב שלי מבצע אתחול עצמי בזמן משחק לפני כן היה קופא ואז היה צורך בריסט התקנתי וינדוס מחדש ועכשיו איתחול עצמי לבד מה יכולה להיות הבעייה וכיצד ניתן לאתר את הבעייה

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום אני רוצה לשדרג את המעבד מ pentium D 945 3.4ghz ל E5200 אך קודם יש לי כמה שאלות

מי מהם יותר טוב? זאת אומרת השידרוג כדאי? אני יראה שיפור במשחקים ובפעילות הכוללת של המחשב(בהנחה שלא יתבצע OC כי הלוח אם לא מאפשר)

הלוח אם שלי הוא intel D946GZTS הוא בכלל תומך במעבד? לפי האתר של אינטל לא ראיתי איזכור אליו אבל למשל באתר של ג'יגהביט הסתכלתי על אותו הצ'יפסט וראיתי שעם שידרוג לביוס זה אפשרי.

ה E5200 לוקח יותר כוח מהספק לעומת המעבד שלי או שפחות?

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

הרמקולים שלי משמעים קולות/שירים בלחש גם שהם לא מחוברים למחשב וואט דה פאק ?

יש לי את הרמקולים Logitech X240

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=676592

איזה הסבר יכול להיות לזה?

יש מצב שהוא קולט איזה תדר של רדיו ?

ואם כן איך אני מבטל את זה.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני צריך כרטיס מסך לצרכי משחק בסימולטור טיסה של טיסנים. אני מניח שהוא לא דורש יותר מידי מכרטיס המסך (?) ולכן נראה לי שכרטיסי מסך באיזור של 4770-4850 יספיקו.

הבנתי שגם 9800 GeForce מקביל - האם יש לו יתרון? כי הבנתי שה RADEON טובים יותר למחיר.

הוצאתי מהאתר של זיגזג את כל המבחר ואין לי מושג איך לבחור :nixweiss:

מה שחשוב לי שיהיה שקט אבל מעבר לזה אני לא מבין איך זה שיש כלכך הרבה דגמים :s05:

הנה הרשימה כולל מחירים הש"ח - אולי תוכלו לעזור לי מי מהם יתאים לצרכי שכן סה"כ יש חפיפה בתחומי המחירים ולא ברורים לי ההבדלים.

הייתי מעדיף להישאר בתחום של עד 700 ש"ח.

CLUB3D 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter - RETAIL 549

POWERCOLOR 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter - RETAIL 592

SAPPHIRE 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter - RETAIL 627

SAPPHIRE 4850 512MB GDDR3 - RETAIL 597

GAINWARD 4850 512MB GDDR3 - RETAIL 618

SAPPHIRE RADEON HD4850 512MB DDR3 Sapphire Design 643

SAPPHIRE 4850 VAPOR-X 512MB GDDR3 2 X DVI-I + TV OUT- RETAIL 673

GAINWARD 4850 GLH 512MB GDDR5 HDMI - RETAIL 692

Club3D HD4850 OC Edition 512MB DDR3 Zerotherm Cooler 836

GIGABYTE 4850 (ZL) 512MB GDDR3 - RETAIL 729

SAPPHIRE 4850 VAPOR-X 1GB GDDR3 2 X DVI-I + TV OUT - RETAIL 743

PALIT 4850 512MB GDDR5 - RETAIL 778

GIGABYTE 4850 1GB (GV-R485OC-1GH) GDDR3 - RETAIL 790

PALIT 4850 SONIC 1GB GDDR3 - RETAIL 877

HIS 4830 512MB GDDR3 - RETAIL 438

SAPPHIRE 4830 512MB GDDR3 - RETAIL 528

SAPPHIRE 4830 1GB GDDR3 - RETAIL - HDMI 729

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

שאלה איך לשנות את הימים שמופיעים בלוח שנה לעברית,העניין הוא שכל ה-Oultook כבר מוגדר בעברית ואני לא מבין למה הימים עדיין מופיעים באנגלית?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שלום

מעוניין לשלב כרטיס מסך שיתמודד עם הצגת 1080P ו-BR.

אשמח אם תסבירו לי את נכונות או אי נכונות הדברים הללו:

1. קראתי מאמר שמציינן כי מי שמתכוון לנגן בהצלחה סרטי Blu Ray ו-HD DVD. רצוי שיקנה Nvidia (שני כרטיסי מסך מדגמים Geforce 8600 / 8500GT שמצליחים להתמודד בהצלחה מלאה עם נגון H264 1080P).

2. בנוסף קראתי במקום אחר כי יש לוודא שהכרטיס תומך בטכנולוגיית PureVideo במידה ומדובר ב- Nvidia או תומך בטכנולוגית Avivo כשמדובר ב-ATI. טכנולוגי זו לפי המאמר, מיועדת להשבחת ביצועי הוידאו. אציין שלא ראיתי באף כרטיס מסך שמצויין שמדובר ב-PureVideo, או לגבי ,Avivo ב- ATI

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים