עבור לתוכן

סנכרון ימי הולדת מהפייסבוק לאנדרויד

Featured Replies

פורסם

התקנתי היום CyanogenMod 7 על הדיזייר שלי, אחרי שעד כה עבדתי רק עם סנס.

כידוע, לסנס יש לוח שנה שמסוגל להסתנכרן ישירות עם הפייסבוק ולהציג את כל האירועים הקרובים, ובפרט ימי הולדת. למרבה ההפתעה, ב-Cyanogen לא קיים לוח שנה כזה וגם לא מצאתי אפליקציה שיודעת לעשות את זה בעצמה.

הפתרון היחיד שמצאתי הוא לעשות Export ל-Events מהפייסבוק דרך fbcal ולייבא את זה לג'ימייל, אלא ש-fbcal לא עובדת... מישהו מכיר דרך שעובדת? :-\

פורסם

אין לך אפשרות לסנרכן את הפייסבוק שלך עם האנדרואיד? :-X לא יכול להיות, זה דבר מוטמע ובסיסי במערכת לא?

זה אמור להיות בהגדרות בסנכרונים.

פורסם

2 פתרונות:

1) להוריד את האפליקציה של פייסבוק שמסנכרנת ארועים\אנשי קשר.

2) בפייסבוק כשאתה נכנס לevents יש לך למטה לינק "export my events". את הלינק הזה תוכל להכניס לgmail calendar ישירות ללא שום צורך ב fbcal.

פורסם

אחת הסיבות שיותר אוזקות אותי לסנס זה הסנכרון המושלם שלו עם הפייסבוק

פורסם

אין לך אפשרות לסנרכן את הפייסבוק שלך עם האנדרואיד? :-X לא יכול להיות, זה דבר מוטמע ובסיסי במערכת לא?

אנדרויד הורידו את פייסבוק מהסנכרונים כי פייסבוק לא עמדו בסנטדרטים שאנדרויד קבעו לסנכרון הזה. (למשל אפשרות לסנכרון דו צדדי)

פורסם
  • מחבר

2 פתרונות:

1) להוריד את האפליקציה של פייסבוק שמסנכרנת ארועים\אנשי קשר.

2) בפייסבוק כשאתה נכנס לevents יש לך למטה לינק "export my events". את הלינק הזה תוכל להכניס לgmail calendar ישירות ללא שום צורך ב fbcal.

1. איזו? Birthday Exporter? היא לא עובדת.

2. כבר ניסיתי. זה לא מסנכרן ימי הולדת, רק אירועים.

אין לך אפשרות לסנרכן את הפייסבוק שלך עם האנדרואיד? lipsrsealed.gif לא יכול להיות, זה דבר מוטמע ובסיסי במערכת לא?

האנדרויד שלי מסונכרן עם הפייסבוק. הדבר היחיד שחסר זה סנכרון בין לוח השנה לימי ההולדת מהפייסבוק. זה משהו שמוטמע בצורה יוצאת מן הכלל בסנס, ואני פשוט בהלם שאין דרך להגיע לאותן תוצאות בלעדיו.

פורסם

לך לפה: https://www.facebook.com/?sk=bd

אמור להיות לך למטה לינק ללוח שנה של הימי הולדת.

לגבי 1, טעות שלי, הייתי בטוח שהתוכנה של פייסבוק מסנכרנת גם לוח שנה. היא מסנכרנת רק אנשי קשר.

פורסם

האנדרויד שלי מסונכרן עם הפייסבוק. הדבר היחיד שחסר זה סנכרון בין לוח השנה לימי ההולדת מהפייסבוק. זה משהו שמוטמע בצורה יוצאת מן הכלל בסנס, ואני פשוט בהלם שאין דרך להגיע לאותן תוצאות בלעדיו.

מוזר ביותר, כשאני מוסיף את הפייסבוק הוא שואל מה אני רוצה לסנכרן בין היתר גם את הקאלנדר.

פורסם
  • מחבר

לך לפה: https://www.facebook.com/?sk=bd

אמור להיות לך למטה לינק ללוח שנה של הימי הולדת.

לגבי 1, טעות שלי, הייתי בטוח שהתוכנה של פייסבוק מסנכרנת גם לוח שנה. היא מסנכרנת רק אנשי קשר.

אדיר, סוף סוף זה עובד. תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים