עבור לתוכן

עזרה בבחירת כרטיס קול עד 700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי חברה.

יש לי כיום X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series של חברת Creative. בזמנו הוא עלה לי משהו כמו 700 ש"ח פלוס מינוס.

אני מניח שזו הקנייה הכי גרועה שהייתה לי במחשבים. יש לי הרגשה שחצי מממחיר הכרטיס זה רק בגלל ה "Fatal1ty ".

בכל מקרה, לאחרונה יש לי בעיה. WIN7 פשוט לא מוכן להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול כמו שצריך ואני חייב לעבוד עם הכרטיס המובנה של הלוח אם.

יכול להיות שאני יצליח לפתור את הבעיה אבל ממש מתחשק לי להשתדרג.

מה שאני מחפש זה כרטיס קול טוב עם תמורה מעולה למחיר. שיהיה טוב גם למשחקי מחשב וגם למוסיקה (אני שומע בעיקר אלקטרוני)

אני לרוב עובד עם אוזניות אבל יש לי גם את הרמקולים הנהדרים Microlab SOLO7

התקציב שלי הוא עד 700 ש"ח ואני יכול לחרוג במידה שהחריגה מצדיקה את זה.

ב - X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series יש את הפיצ'ר של Game Mode שאמור לעזור למעבד לעבד את הסאונד ובכך לשפר את ה FPS במשחקים.

בפועל, אין לי מושג אם זה ממש עובד אבל אני ישמח אם תתחשבו בפיצ'ר דומה בכרטיס המומלץ.

תודה!

פורסם
  • מחבר

אהבתי את הקונספט של ה USB אבל פרט לכך שהתייחסת לבעיה שלי עם הדרייבר האם זה כרטיס קול מומלץ?

היית אומר שהוא יותר טוב מבחינת סאונד מהכרטיס של כיום?

אין לי בעיה עם כרטיס קול שהוא לא USB וכן דורש דרייבר. כרגע אני מעדיף להתמקד באיכות סאונד ועיבוד.

למרות שאני כן מעדיף את הקונספט של ה USB.

פורסם

כל הפיצ'רים כביכול של כרטיסי קול למשחקים שווים ל*** והם רק מעוותים את כוונת המשורר.

בנוגע לשאלה האם המכשיר הזה יותר טוב מהכרטיס קול שלך? כן. האם הוא יותר טוב מה essence st של אסוס? אני לא יודע בוודאות.

מה שכן יש הבדל של 300-400 שקל לטובת ה USB שזה משמעותי מאוד ולמערכת שלך זה יספיק.

פורסם

אני אומר שעדיף DAC טוב על כרטיס גרוע עם EAX (ממתי EAX הפך לשיקול לקניה?)

פורסם
  • מחבר

וזה הכרטיס קול USB הטוב ביותר במחירים האלו? לא מצאתי ממש Reviews עליו.

פורסם
  • מחבר

סליחה על החפירות אבל יש לי כמה שאלות בנושא.

ראשית, קראתי קצת על המוצר ועושה רושם שאנשים מתלהבים מאד מהמחיר הנמוך שלו לעומת התפוקה שלו.

1. האם החיבור חשמל של המוצר הזה מתאים לתקן במשתמשים בו בישראל?

2. צריך לשלם מכס שמזמינים מוצר בכזה מחיר ב EBAY? מעולם לא הזמתי מוצר באינטרנט שלא מהארץ אז אין לי שמץ.

3. ה SOLO7 שיש לי יתאימו לחיבורים שלו?

פורסם

1. כן. שלח הודעה למוכר כדי שישלח לך את השנאי המתאים.

2. כן.

3. כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים