פורסם 2011 במרץ 2314 שנים אני צריך המלצות לעבר ומקלדת ... עכבר עדיף RAZER.. איך ה Imperator ?חשוב לדעת שאלה מיודעים לגיימינג!עכבר חוטי לא אלחוטי... ומקלדת חוטית גם .. שונא אלחוטי.. תקציב מקסימלי עד 700 שקל שניהם.. אה שכחתי .. עברית ואנגלית צריך על המקלדת!תודה
פורסם 2011 במרץ 2714 שנים עכבר: Razer Deathadder 3.5G או Logitech G500מקלדת: Microsoft Sidewinder X6 (מקלדת גיימינג עם מקשים בעברית).
פורסם 2011 במרץ 2814 שנים איזה מקלדות גיימרים יש בארץ שמגיעות עם מקשים מקוריים גם בעברית? אני חיפשתי לא מזמן וראיתי שכל המוצרים של RAZER ו-STEELSERIES מגיעים רק עם אנגלית וצריך להדביק מדבקות עם עברית.
פורסם 2011 במרץ 2914 שנים אני לא יודע עם זה מקלדת לגיימרים אבל אני יודע שזאת כניראה המקלדת הכי נוחה בעולם (אני קצת משוחד כי יש לי אותה ) Logitech wave ואני שוב חוזר ממש אבל ממש נוחה
פורסם 2011 במרץ 2914 שנים איזה מקלדות גיימרים יש בארץ שמגיעות עם מקשים מקוריים גם בעברית? אני חיפשתי לא מזמן וראיתי שכל המוצרים של RAZER ו-STEELSERIES מגיעים רק עם אנגלית וצריך להדביק מדבקות עם עברית.ה-X6 של מיקרוסופט מגיעה עם עברית במקור בנוסף לאנגלית.
פורסם 2011 באפריל 114 שנים [צונזר]מודעות למכירת מוצרים בשוק היד שנייה ניתן לפרסם אך ורק במדור היד שנייה שבאתר:http://hwzone.co.il/tradezone/index.php
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.