פורסם 2011 במרץ 2314 שנים שלום רציתי לדעת אם אני מביא אייפון 4 עכשיו מארצות הברית והוא נעול לat&t עכשיו השאלה שלי אם אני יוכל לפתור אותו לשיחות בארץ כי לפי מה שאמרו לי באורנג' "תביא את המכשיר וקבלה ואז נשים סים שלנו" (אני מניח שזה בגלל החוק החדש שיצא ) עכשיו השאלה שלי אם זה משנה להם אם המכשיר נעול לat&t?בתודה מראש רזיאל נ.ב אני מקווה שיש לזה פתרון מכוון שאין מכשירים שהם סים פריי בארצות הברית ואני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות .
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים שלום רציתי לדעת אם אני מביא אייפון 4 עכשיו מארצות הברית והוא נעול לat&t עכשיו השאלה שלי אם אני יוכל לפתור אותו לשיחות בארץ כי לפי מה שאמרו לי באורנג' "תביא את המכשיר וקבלה ואז נשים סים שלנו" (אני מניח שזה בגלל החוק החדש שיצא ) עכשיו השאלה שלי אם זה משנה להם אם המכשיר נעול לat&t?בתודה מראש רזיאל נ.ב אני מקווה שיש לזה פתרון מכוון שאין מכשירים שהם סים פריי בארצות הברית ואני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות .כן החברה שבה אתה לקוח מחויבת על פי חוק לעשות לך סימפרי למכשיר.
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים ממש לא.החברה מחוייבת למכור לך מכשיר סים-פרי. אין זה מחייב כי כל מכשירשתביא לה, היא מחוייבת לפרוץ.מכשיר iPhone שנעול ל at&t, הדבר היחיד שאתה יכול לעשות עם זה,זה להתעסק עם הפריצה של זה בעצמך(לא שזה כזה ביג-דיל, זה אפשרי בהחלט).אולי באורנג' מוכנים לעשות את זה בשבילך, כדי להרוויח אותך כלקוח(ותכלס זו טובה ענקית מצידם),אבל הם ממש לא מחוייבים לעשות זאת, ואם הבטיחו, אין שום דבר שיכול למנוע מהם להפר הבטחה זו,אלא אם כן יש לך את זה מוקלט או בכתב וחתום.אני מציע, שתברר מול אורנג' בדיוק את העניין, תגיד להם שהמכשיר יהיה נעול ל at&tואז תשאל אם הם מוכנים לפרוץ לך אותו לרשת שלהם.
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים זה לא הולך ככה, הם לא יכולים לפתוח לסים פרי מכשירים של חברות אחרות אלא רק AT&Tאבל מכיוון ש AT&T לא עושה את זה, אתה תשאר עם מכשיר נעול ביד.נכון להיום מצב פריצת המודם לאייפון 4 (פתיחה לסים פרי ע"י תוכנה) היא לא אפשרית. ולפי הידע שלי בתחום, אני משער שלא תשחרר פריצה חדשה לפחות בחודש הקרוב.
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים הרבה מדינות.. ביניהם גם בריטניה, קנדה, צרפת ..גם בישראל מחויבים על פי חוק למכור לך מכשיר סים פרי, במידה ולא אפשר לבקש (לא מאמין שתהיה בעיה)
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים מחבר בארצות הברית יש,ואם כן מה טווח המחירים והאם מקבלים ערכה רגילה כמו נגיד אני קונה למשל בat&t,ואיזה חנות נחשבת הכי אמינה שמה ?
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים אם אני לא טועה, בארה"ב אין אפשרות לקנות SIM FREE אפילו אם אתה קונה מאפל סטור המכשיר נעול ל AT&Tלגבי הערכה, היא זהה לחלוטין בין כל החברות\מדינות\מפעילים רק דבר אחד משתנה וזה המטעןהאייפון 4 שלי הבאתי מארה"ב וקיבלתי מטען עם חיבור של ארה"ב (2 פסים דקים כאלה)בניגוד לאחותי שקנתה מהארץ (מפלאפון) וקיבלה מטען של הארץ והקופסא טיפה יותר קטנה בגלל שהמטען שונה .עריכה:צילמתי תמונה של הקופסאות והמטעניםhttp://kirma.co.il/iphone.JPG
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים מחבר ואם אני קונה אותו עכשיו גם נעול ויש לו פריצה הפריצה הזאת כוללת גם אפשרות להוצאת שיחות ?
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים לא, זה שתי סוגים שונים של פריצות.. הפריצה של המודם לשיחות מחייבת שתי דברים1) שהמכשיר יהיה פרוץ 2) שגירסאת המודם תהיה אך ורק 01.59 מלפני אוגוסט.כל המכשירים שאחרי אוגוסט יצאו עם גירסאות מודם חדשות שאי אפשר לפרוץ !!!לא ידוע עדיין מתי יצא פריצה חדשה למודם, מה שאומר שאתה יכול להתקע מעל חודש עם מכשיר בלי שיחות (אפילו חודשיים ושלוש)
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים מחבר נגיד אם תהיה לי גירסה 4.2 משו כזה זה טוב,ומה צריך להיות תואם לזה כדי שתהיה לי גם אפשרות גם לפרוץ את המכשיר מבחינת שיחות ?
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים במידה ואתה מביא את המכשיר עם מערכת הפעלה 4.2.1 רוב הסיכויים שהמודם בגירסא 03.10.01 (גירסא שלא ניתן לפרוץ לשיחות) אתה חייב שקושחת המודם תהיה 01.59.00 כמו בתמונה
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים מחבר אוקיי אחי תודה על כל העזרה כי אני ממש בקושי מבין באייפון ומחכה להביא אותו תגיד יש אפשרות לשאול את המוכרים לפני שאני קונה מה שקוחת המודם לפני שאני קונה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.