עבור לתוכן

בקשר לאייפון 4

Featured Replies

פורסם

שלום

רציתי לדעת אם אני מביא אייפון 4 עכשיו מארצות הברית והוא נעול לat&t עכשיו השאלה שלי אם אני יוכל לפתור אותו לשיחות בארץ כי לפי מה שאמרו לי באורנג' "תביא את המכשיר וקבלה ואז נשים סים שלנו" (אני מניח שזה בגלל החוק החדש שיצא ) עכשיו השאלה שלי אם זה משנה להם אם המכשיר נעול לat&t?

בתודה מראש רזיאל

נ.ב

אני מקווה שיש לזה פתרון מכוון שאין מכשירים שהם סים פריי בארצות הברית ואני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות .

פורסם

שלום

רציתי לדעת אם אני מביא אייפון 4 עכשיו מארצות הברית והוא נעול לat&t עכשיו השאלה שלי אם אני יוכל לפתור אותו לשיחות בארץ כי לפי מה שאמרו לי באורנג' "תביא את המכשיר וקבלה ואז נשים סים שלנו" (אני מניח שזה בגלל החוק החדש שיצא ) עכשיו השאלה שלי אם זה משנה להם אם המכשיר נעול לat&t?

בתודה מראש רזיאל

נ.ב

אני מקווה שיש לזה פתרון מכוון שאין מכשירים שהם סים פריי בארצות הברית ואני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות .

כן החברה שבה אתה לקוח מחויבת על פי חוק לעשות לך סימפרי למכשיר.

פורסם

ממש לא.

החברה מחוייבת למכור לך מכשיר סים-פרי. אין זה מחייב כי כל מכשיר

שתביא לה, היא מחוייבת לפרוץ.

מכשיר iPhone שנעול ל at&t, הדבר היחיד שאתה יכול לעשות עם זה,

זה להתעסק עם הפריצה של זה בעצמך(לא שזה כזה ביג-דיל, זה אפשרי בהחלט).

אולי באורנג' מוכנים לעשות את זה בשבילך, כדי להרוויח אותך כלקוח(ותכלס זו טובה ענקית מצידם),

אבל הם ממש לא מחוייבים לעשות זאת, ואם הבטיחו, אין שום דבר שיכול למנוע מהם להפר הבטחה זו,

אלא אם כן יש לך את זה מוקלט או בכתב וחתום.

אני מציע, שתברר מול אורנג' בדיוק את העניין, תגיד להם שהמכשיר יהיה נעול ל at&t

ואז תשאל אם הם מוכנים לפרוץ לך אותו לרשת שלהם.

פורסם

זה לא הולך ככה, הם לא יכולים לפתוח לסים פרי מכשירים של חברות אחרות אלא רק AT&T

אבל מכיוון ש AT&T לא עושה את זה, אתה תשאר עם מכשיר נעול ביד.

נכון להיום מצב פריצת המודם לאייפון 4 (פתיחה לסים פרי ע"י תוכנה) היא לא אפשרית.

ולפי הידע שלי בתחום, אני משער שלא תשחרר פריצה חדשה לפחות בחודש הקרוב.

פורסם
  • מחבר

תגידו קיים מכשירי סים פריי בחו"ל ואם כן ואיזה מדינות ?

פורסם

הרבה מדינות.. ביניהם גם בריטניה, קנדה, צרפת ..

גם בישראל מחויבים על פי חוק למכור לך מכשיר סים פרי, במידה ולא אפשר לבקש (לא מאמין שתהיה בעיה)

פורסם
  • מחבר

בארצות הברית יש,ואם כן מה טווח המחירים והאם מקבלים ערכה רגילה כמו נגיד אני קונה למשל בat&t,ואיזה חנות נחשבת הכי אמינה שמה ?

פורסם

אם אני לא טועה, בארה"ב אין אפשרות לקנות SIM FREE אפילו אם אתה קונה מאפל סטור המכשיר נעול ל AT&T

לגבי הערכה, היא זהה לחלוטין בין כל החברות\מדינות\מפעילים רק דבר אחד משתנה וזה המטען

האייפון 4 שלי הבאתי מארה"ב וקיבלתי מטען עם חיבור של ארה"ב (2 פסים דקים כאלה)

בניגוד לאחותי שקנתה מהארץ (מפלאפון) וקיבלה מטען של הארץ והקופסא טיפה יותר קטנה בגלל שהמטען שונה .

עריכה:

צילמתי תמונה של הקופסאות והמטענים

http://kirma.co.il/iphone.JPG

פורסם
  • מחבר

שאתה קנית את המכשיר קנית אותו נעול, ואחרי זה פרצת ?

פורסם

כן.. שמרתי על הגירסאת מודם מיולי :)

פורסם
  • מחבר

ואם אני קונה אותו עכשיו גם נעול ויש לו פריצה הפריצה הזאת כוללת גם אפשרות להוצאת שיחות ?

פורסם

לא, זה שתי סוגים שונים של פריצות..

הפריצה של המודם לשיחות מחייבת שתי דברים

1) שהמכשיר יהיה פרוץ

2) שגירסאת המודם תהיה אך ורק 01.59 מלפני אוגוסט.

כל המכשירים שאחרי אוגוסט יצאו עם גירסאות מודם חדשות שאי אפשר לפרוץ !!!

לא ידוע עדיין מתי יצא פריצה חדשה למודם, מה שאומר שאתה יכול להתקע מעל חודש עם מכשיר בלי שיחות (אפילו חודשיים ושלוש)

פורסם
  • מחבר

נגיד אם תהיה לי גירסה 4.2 משו כזה זה טוב,ומה צריך להיות תואם לזה כדי שתהיה לי גם אפשרות גם לפרוץ את המכשיר מבחינת שיחות ?

פורסם

במידה ואתה מביא את המכשיר עם מערכת הפעלה 4.2.1 רוב הסיכויים שהמודם בגירסא 03.10.01 (גירסא שלא ניתן לפרוץ לשיחות)

אתה חייב שקושחת המודם תהיה 01.59.00

כמו בתמונה

iphone-baseband.png

פורסם
  • מחבר

אוקיי אחי תודה על כל העזרה כי אני ממש בקושי מבין באייפון ומחכה להביא אותו תגיד יש אפשרות לשאול את המוכרים לפני שאני קונה מה שקוחת המודם לפני שאני קונה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים