עבור לתוכן

חוות דעת אחרונה על מפרט מחשב לגיימינג כבד - קניה בימים הקרובים!

Featured Replies

פורסם

מעבדי אינטל Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray

מאוררים למעבדים Scythe Yasya CPU Cooler

לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P67A-UD3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E

זכרונות DDR3 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL7-8-7-24

דיסקים קשיחים Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ

כרטיסי מסך Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E

צורבי DVD Pioneer DVR-219LBK DVD±RW x24 Black Sata LabelFlash

מארזים Lian-li Lancool PC-K60B

ספקי כוח Seasonic M12II-620 Bronze Active PFC 620W Modular

רמקולים Microlab solo6c

מסך Dell U2311H

סה"כ : 6733

נשמות לפני שאני קונה אני רוצה להיות 100% בטוח מהקניה ועם ראש שקט אז בבקשה חברה לפני שאני משלם ..

תגידו לי מה צריך אולי להוסיף או להוריד או שמיותר או כל דבר אחר ! בבקשה אני צריך תיעוץ שלכם.

המחשב מיועד לגיימינג כבד.. אני לא מתכוון לעשות OC אבל שיהיה מי יודע אולי נעשה ואני חושב שהמפרט הזה טוב גם ל OC תקנו אותי אם אני טועה...

דבר שני אני לא מעוניין ב CF ...

עכשיו כמה שאלות שרציתי לדעת אותם :

1. האם המעבד הזה חזק וטוב לצרכים שלי ? או שעדיף לקחת 2600K? והאם 2500K מתאים ל OC?

2.לגבי הקירור האם הקירור הזה טוב ושקט ? והאם הוא מומלץ OC אם וכאשר יהיה?

3. לגבי הלוח האם הלוח הזה הוא טוב למפרט שלקחתי ולצרכים שלי? אני יודע שהוא לא מתאים לא CF אני לא צריך אבל חוץ מזה הוא בסדר?

4.לגבי זיכרונות האם CL7 הוא משהו מוסיף או שאני יכול לקחת CL9 ואני לא ארגיש הבדלים ? ודבר שני אם וכאשר אעשה OC האם CL7 יהיה מושהו שיכול להוסיף לי בעתיד?

5. דיסק קשיח שמעתי הרבה שהדגם הזה טוב מאוד.. אבל רציתי לדעת האם יש הבדל בינו לבין SATA 3 וה 64MB CACH? האם זה מורגש ושווה ?

6. לסיפור האמיתי שהוא הכרטיס מסך :) האם הכרטיס המסך הזה אחרי פתיחה ל 6970 יריץ לי את כל המשחקים על פול גרפיקה ולא יעשה לי בעיות ? והאם שווה להשקיע קצת יותר על כרטיס ששווה יותר אני מעוניין לשמוע!? והאם הכרטיס הזה מתאים לגיימינג כבד?

7. לגבי צורב זה לא משהו רציני אז לא כל כך חשוב ... אבל אם יש המלצה על משהו תגידו לי ..

8. לגבי המארז רציתי להביא K62 אבל אמרו לי שהלדים לא יכול לכבות אותם והאמת זה יפריע לי בלילה אז אני אקח את ה K60 שזה אותו דבר אבל בלי לדים.. והאם יש מארז שהוא יותר מומלץ מזה?!

9. ספק כוח הדגם הזה גם המליצו לי עליו איך הוא טוב ? והאם בעתיד אם אני אעשה OC הוא יחזיק לי תמערכת במפרט הזה ? המלצות יתקבלו בברכה.

10. לגבי הרמקולים אין מה להגיד אני רוצה אותם..

11. מסך שמעתי וראיתי הרבה המלצות עליו אז נקח אותו .. למרות שמה שמפחיד אותי קצת הוא זמן התגובה שלו 8MS שקצת נראה לי איטי למשחקים תקנו אותי אם אני טועה.

בכללי חברה תמליצו לי תעזרו לי תגידו לי מה לעשות מה להוריד מה להוסיף כל דבר שיכול להרים תמפרט הזה להכי טוב... והאם המפרט הזה תואם לכל דבר?

דבר שני כמה לדעתכם רמת השקט המפרט הזה תהיה מ 1 עד 10 ?

התקציב הוא עד 7.5K עם עכבר ומקלדת שלא הכנסתי אותם לפה.. סכום חריגה = 500 שקל

הקניה תתבצע בכמה חנויות KSP . פנדה. אייבורי ... אני קונה חלקים ומרכיב .. כי לא כל חנות יש לה את כל המוצרים שאני צריך!

עזרה תתקבל בברכה חברה .. סומך עליכם :) פורום מספר 1

פורסם
  • מחבר

אני צריך עזרה חברים

פורסם
  • מחבר

הלו מישהו בבית ?!

פורסם

קודם כל מומלץ שלא לעבור על חוקי הפורום כמו 3 הקפצות ביממה אחת.

לשאלות:

1. כל מעבד K מתאים לOC, אין טעם ממשי ב2600K לגיימינג, הפרש הביצועים בינו לבין ה2500K מינורי, הפרש העלויות כ30% אם לא יותר.

2. קירור טוב ושקט.

3. אכן לוח מצויין. אם כי יש אלטרנטיבות מעט משתלמות יותר שכן המחיר של גרסאת B3 ואם אתה קונה אותו, שים לב לקנות לוח B3, קצת גבוה.

4. לא דרסטי בשום מקרה.

5. לא. לא שווה את הכסף.

6. אין תשובה נכונה לשאלה הזו. סביר שתוכל למצוא משחק שיכופף אותו ברזולוציה כזו, ואם לא עכשיו אז בזמן הקרוב, אבל עם פשרות קלילות בלבד תקבל ביצועים מצויינים.

7. לך עם מה שאתה רגיל. פה אלא אם אתה נופל ספציפית על דגם גרוע באמת שזה לא משנה.

8. הרבה עניין של טעם, אבל אם הLEDים מפריעים אין ספק שעדיף בלי.

9. ספק מצויין, יחזיק גם בOC. לא יודע מה ההפרש במחיר בינו לבין הלא מודולרי, אם ההפרש גדול עדיף ללכת עם הרגיל.

10. לא הסתגלתי על המחיר שלהם אבל הביקורות טובות.

11. אין מה לפחד מזמן התגובה, מדובר במסך מצויין לכל שימוש.

קשה לדעת את רמת השקט שכן יהיה פה הפרש מהותי בין מאמץ למנוחה. במנוחה זה צריך להיות כ8 במאמץ כרטיס המסך יהיה רועש.

לגבי קניה במספר חנויות, מנסיוני זה לא שווה את זה, אפילו אם אתה נאלץ לשנות מודל או שניים. באם צריך שירות זה מצריך המון התרוצצויות.

פורסם

קודם כל מומלץ שלא לעבור על חוקי הפורום כמו 3 הקפצות ביממה אחת.

+1

אנא המשך את הדיון בת'רד המקורי:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=494919.0

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים