פורסם 2011 במרץ 2214 שנים ברשותי כרטיס מסך - hd5850 היה מומהר ל 1125\900 1.2Vהחזרתי את השעון של הליבה והזיכרון לאחור למצב סטוק ,ועכשיו כשאני מעלה את התדרים ל775 ליבה ו1125 זיכרון בזמן dual monitor הצג השני מרצד , מה הסיבה ?הסרתי את הדריבר והתקנתי מחדש.
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים מרצד ברמה של תנועה סטטית (כמו ניעור מהיר מאוד) או היבהוב של כלל המסך ?בדקת את הכבל ? אתה משתמש במתאמים למיניהם ? בלי OC זה לא קורה ?
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים מחבר תראה אני קראתי בעוד מקומות וזה משהו מוכר שהשעון פתאום נופל ל300\157 במקום להמשיך קדימה ל400\1000 למשל זה מן באג בpowerplay שלהם .. זה מוזר לי כי אני זוכר שפעם לפני איזו שנה המהרתי את הכרטיס בביוס המקורי והכל היה סבבה.לאחר מכן החלפתי ביוס והמהרתי את הכרטיס ,בגלל שגם ככה אני לא משחק כבר כלכך וי לי מסך לא fHD אז זה לא משנה כלכך .החזרתי את הביוס המקורי ואת השעון הרגיל.סתם רציתי קצת להמהיר למגבלות הכרטיס וזאת התוצאה..יכול להיות שזה מן באג שיש או משהו כזה..*הריצוד מופיע כאשר אני מזיז את העכבר במסך השני או עושה שם פעול כלשהי לא משנה מה , ככה סתם לא מרצד.
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים מחבר הבעיה קיימת גם קיימת .זה באג ללא ספק.ATI האלה גם כן ... אני כרגע על סטוק.אם אני רוצה טיפה להמהיר מבלי להיכנס להחלפת ביוסים וככל זה אז נוצרת לי בעיה.בזמן הפעלת המסך השני כ dual יש כל מיני מדריכים ברשת שאומרים שצריך לעשות איזה פרופיל ל 2D התדרים ..אני חושב שאני פשוט אעשה משהו אחר .אני לוקח את הביוס מעלה את התדרים ל1125\775 בלי לעלות מתח .. ושם הגבלה של 1200\1400 וזהו .ככה זה יזהה את התדרים שלי על 775 1125 כאילו זה סטוק טוב אפשר לומר ש"תיקנתי" את הבעיה.חבל שאני צריך להתעסק עם הביוס בשביל זה אבל לא נורא..
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים מחבר באמצעות RBE עדכנתי את הביוס ידנית לתדרים : core 775 /memory 1125 ללא שום התעסקות עם המתח. ככה זה עובד מצויין .אבל צריך לעבוד גם ללא ההתעסקות הזו ,לכן אני אומר שאני לא סובל את ATI .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.