עבור לתוכן

פתיחת פורטים לDLINK DSL-2650U

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אה אוקי... הנה:

http://i56.tinypic.com/b9g96s.jpg

ואני אשמח אם תענה לי גם על ההודעה למעלה (איפה שרשמתי את שם התוכנה וזה).

תודה רבה לך!

נ.ב

הגיוני שפתאום ההורדות מורידות לי יותר לאט? אולי זה משהו בהורדות, אבל זה פתאום מוריד לי לאט (10 מגה), זה בהורדות או במשהו שעשינו? כי אולי צריך להמשיך בעבודה בכדי שהמהירות תחזור למרות שנראה לי שאויל זו ההורדה... לא בטוח.

פורסם

10rr0wp.png

לגבי היוטורנט.

מסומן V ירוק או משולש צהוב?

[רק שתדע, אני ממש לא ממליץ על DNZ אלא שתפנה כל פורט בנפרד].

אל תשכח גם להפנות אותו בחומת האש של Windows.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה שאמרת לי באיזה להשתמש.

מסומן V ירוק בטורנט, זה אומר שהטורנט פתוח? אתה בטוח? כי אני משתמש בטורנט לינץ' וזה צריך להוריד לי ממש אבל ממש מהר וזה לא תמיד מוריד לי מהר... וזה למה אני חושב שהאנטרנט מתחיל להוריד לי לאט... כי זה אמור להוריד לי ממש אבל ממש אבל ממש מהר ובעיקר כשאני מוריד מטורנט לינץ'/ליץ' (או איך שלא רושמים את זה). אבל אולי אני מוריד משהו בלי יותר מדיי מעלים, אבל איך אני יכול לבדוק אם יש לי בעיה באנטרנט עם המהירות?

ולמה אתה לא ממליץ על DNZ? זה לא הכי טוב? אבל איך אני יודע אם זה פתח לי את הפורטים?

ואם אני ביטלתי את חומת האש, זה אורמ שאני עדיין צריך להפנות אותו לחומת האש?

באמת מטצער על החפירות... נורא מצטער ותודה רבה רבה לך על זה שאתה באמת מנסה לעזור :)

פורסם

כי אתה חשוף לפגיעות ולפריצות. במיוחד אם ביטלת את חומת האש גם כן.

ועכשיו זה שעות עומס, אז יכול להיות שהספקית שלך מגבילה את המהירות בטורנט.

אם מסומן V ירוק הקישור שלך תקין.

פורסם
  • מחבר

זה לא משנה כרגע, אבל אם אני עושה את זה, זה לא אמור לאפשר לי להכנס לכל תוכנה ללא בעיות של פתיחת פורטים?

כי ניסיתי להכנס שוב פעם לתוכנה וזה שוב פעם לא נותן לי... אתה בטוח שלא ציך לעשות עוד דברים חוץ מזה? אולי צריך לעשות ריסט לראוטר? אולי צריך ללכת להגדרות של הנתב ולהגיד לו לעשות SAVE AND REBOOT?

פורסם

אאל"ט בדגם הנ"ל אין צורך ב "Save and Reboot" ע"מ לשמור הגדרות. אך לא יזיק לנסות.

פורסם
  • מחבר

תשמע, עשיתי את זה וזה נראה לי עזר... התוכנה נכנסת כמו שצריך, אבל בוא נראה עד מתי זה יחזיק מעמד. תודה רבה ואם עוד פםעם זה ידפק אני אחזור לפה ואקווה לראות גם אותך :)

לילה טוב.

פורסם

אני עדיין ממליץ לך לבטל את ה DNZ ולהפנות את הפורטים באופן מסודר בחומת האש.

פורסם
  • מחבר

תשמעו, הבעיה חזרה עם התוכנה... מקודם התוכנה עבדה לי, ועכשיו שוב התוכנה נדפקה לי... מה עושים? מה נסגר? איך אני יודע איפה הבעיה? אם זה בפורט או לא יודע איפה

פורסם
  • מחבר

אני נורא מצטער על השיגועים ועל הדאבל... אבל אני חייב חייב חייב עזרה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים