עבור לתוכן

פתיחת פורטים לDLINK DSL-2650U

Featured Replies

פורסם

שלום רב, ברצוני לפתוח פורטים בראוטר DLINK DSL-2650U לתוכנות כגון uTorrent וGameRanger אני אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהסביר לי בנושא הזה. תודה רבה :)

פורסם

בתפריטי הנתב לחץ Adavanced Setup ולאחר מכן בחור ב NAT ושם אתה מגדיר.

פורסם
  • מחבר

את זה אני יודע, אבל איך אני ידוע מה הפורטים של הUTORRENT? ומה הבדל בUDP והדבר השני? איך אני משיג את הPORT של הGAMERANGER? וזה משנה אם זה UDP או השני או שצריך את הפורטים של שניהם? תסבירו לי את זה בבקשה... אני יודע שאני נשמע ממש ילד מפגר, אבל תאמני ולי שאני לא כלכך כזה... אני רק לא מבין בזה לצערי.

אה, וגם אחרי שאני עושה את הIP של הראוטר שלי, זה אומר לי שזה לא IP לאן (LAN) טוב או משהו... זה ממש מוזר.

מה שגם שמעתי על משהו בשם "DMZ" שאמור לפתוח את כל הפורטים לא חשוב למה לא? מה זה? איך עשוים את זה? איך משתמשים בזה?

פורסם

ה IP אליו אתה צריך להפנות את הפורט הוא ה IP הפנימי ברשת שלך.

אותו אתה מגלה ע"י הרצת הפקודה ipconfig /all בחלון CMD. (התחל - הפעלה CMD).

הפורטים שבהם ה uTorrent משתמש תלויים במה שהגדרת בהתקנת התוכנה.

הפורט שבו משתמש המשחק Gameranger הוא פורט UDP שמספרו 16000.

כמו כן, אל תשכח להגדיר IP קבוע.

פורסם
  • מחבר

תשמע, הלכתי לDMZ ושמתי את הIP שלי ופתאם אני יכול להשתמש בתוכנה והכל... יכול להיות שזה פתח לי פורטים?

פורסם

זה שם אותך מחוץ לחומת האש של הנתב, כל הפורטים "פתוחים". זאת בעית אבטחה רצינית.

פורסם
  • מחבר

תשמע, מקודם התכונה עבדהלי כשעשיתי את זה, ועכשיו התוכנה שוב לא עובדת לי... זה ממש דפוק ומוזר.

עריכה: כשאני נכנס לCONFIG והכל איך שהסברת, רשום לי"IPV4 ADRESS" ורשום לי שם את הIפ הזה: 10.0.0.1 זה אומר שזה הIP שלי?

איך אני מגדיר IP קבוע?

פורסם

זה ה IP הפנימי שלך.

לגבי הגדרת IP קבוע. יש לך שתי דרכים: דרך הנתב או דרך ההגדרות בכרטיס הרשת.

להגדרה דרך הנתב:

בעמוד ההגדרות שלו, Advanced setup ואז LAN ובטבלה למטה לחץ על Add Entries. הזן את כתבת ה MAC של כרטיס הרשת של המחשב שלך. (באותו חלון שבו נתונה כתובת ה IP תחת Physical Address). ואת כתובת ה IP שאתה מעוניין לשייך לאותו מחשב.

15e8j6g.png

או בעזרת המדריך הזה:

קביעת IP ידנית בכרטיס הרשת.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי איפה נמצא כתובת הMAC, ממש ניסיתי להבין אבל לא הצלחתי, אשמח אם תסביר את עצמך. זה יעזור ליל פתוח פורטים? ומה אתה אומר בנוגע למה שקרה לי? שמקודם זה עבד לי ופתאום לא? (ותגיד לי אם הכתובת שהבאתי ה10.0.0.1 זה הIP שלי).

עריכה: אה, ראיתי שרשמת שזה ה"IP הפנימי שלי" אז זה הIP שאני צריך להשים בDMZ... נכון? מוזר שזה כבר לא משפיע וזה עדיין לא עובד. אולי כי לא עשיתי IP קבוע עדיין?

עריכה 2: אם אתה מדבר על מה שמופיע אחרי המילה "PHYSICAL ADREES" (אני מתכוון, האותיות/מספרים שמופיעים באותה השורה), אז ניסיתי לרשום את זה וזה רושם שלי שהכתובת הזו לא טובה.

פורסם
  • מחבר

אוקי עכשיו זה עובד, מה הלאה? איך זה עזר לי ומה זה עושה בידיוק?

אני ידוע שאני נשמע ילד מטומטם שלא מבין כלופם מהחיים שלו, אבל באמת שאני לא מבין בעיניין הזה כלום ומצטער שאני מציק.

פורסם

זהו עכשיו מוגדר לך IP קבוע.

עכשיו אתה צריך להפנות את הפורטים כפי שהסברתי בהודעות הקודמות.

פורסם
  • מחבר

אה אוקי, הייתי צריך להשתמש בIP של המחשב (נגיד: 10.0.0.2 ולא של הראטור 10.0.0.138 נכון?) עכשיו הוספתי את הIP שלי בDMZ והתוכנה עדיין לא עובדת לי...

נ.ב

מופיע לי 2 כתובות MAC וניסיתי את שניהם ושניהם לא עובדים... אבל תגיד לי מה להשאיר בכדי להמשיך הלאה (או בכדי להמשיך לנוסת לדפוק את הראש ולהפעיל את זה)

הראשון או השני?

http://up351.siz.co.il/up1/wd01mzyadz4m.jpg

פורסם
  • מחבר

מדובר בתוכנה GameRanger...

ותסתכל על ה"נ.ב" שרשמתי למעלה... עידכנתי את ההודעה ואני צריך שתענה לי על ה"נ.ב".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים