עבור לתוכן

איפה קונים בארץ חלקי קירור נוזלי?

Featured Replies

פורסם

חבל לי לשלם עבור משלוח מארה"ב. בואדי יש מקום שמוכר לפחות כמה חלקים בארץ, לא?

פורסם

לא מוכרים כמעט חלקים איכותיים למערכת קירור מים בארץ - מה שיש בארץ זה די בסיסי ולא שווה את הכסף.

כל מה שיש בארץ זה ערכות קיטים שלא שוות את הכסף שלהם (כי באותו מחיר אתה מקבל קירור אוויר איכותי שעושה את אותה עבודה או יותר טובה)

פורסם

חבל שחבל לך לשKלם :-\ כי בארץ אתה שלם פי כמה וכמה יותר..על חלקים זולים שעולים כלום בארה"ב..

אם יש משהו ספציפי נסה לחפש יד שניה..אם לא אז רק מחו"ל..יש לך בסטיקי בנושא :xyxthumbs:

פורסם

לא קונים בארץ

יבוא מחול גם יצא יותר זול וגם יש לך יותר מגוון מאשר מה שיש היום במקרה הטוב בחנויות בארץ

פורסם
  • מחבר

לא קונים בארץ

יבוא מחול גם יצא יותר זול וגם יש לך יותר מגוון מאשר מה שיש היום במקרה הטוב בחנויות בארץ

זהו שאני לא מבין איך זה יותר זול אם זה עולה מעל 100 דולר משלוח לערכה שלמה.

שלא לדבר על מיסים (customs).. אתה יודע בכמה יסתכמו המיסים על הזמנה של 500 דולר? אולי עוד 100 דולר.

פורסם

כי המחיר בארץ מטורף

כי המגוון בארץ אפסי

אז כן... יוצא יותר משתלם להזמין מחול, המשלוח אולי לא זול במיוחד אבל המס אפסי, יש רק מע"מ

פורסם
  • מחבר

כי המחיר בארץ מטורף

כי המגוון בארץ אפסי

אז כן... יוצא יותר משתלם להזמין מחול, המשלוח אולי לא זול במיוחד אבל המס אפסי, יש רק מע"מ

איך אני אמור לדעת על מה המס גבוה ועל מה לא?

לדוגמא, הזמנתי עכבר ושילמתי עליו 25-30% מס (customs).

ואם באמת המחיר והמגוון הארץ לוקים, מדוע אף אחד לא משנה את זה.. פותח חנות שמוכרת ומייבאת רק את זה, לדוגמא?

פורסם

יש דרכים לגיטימיות לצמצם את התשלומים הנוספים , ישנן חנויות (בסטיקי) שיכולות להצהיר על ערך נמוך יותר ואפשר גם לפצל הזמנה גדולה לכמה קטנות ולחסוך בעלויות המשלוח - לא חסרות דרכים להימנע מתשלומים "כבדים"....

פורסם

על חלקי מחשב אין מס' אלא רק מע"מ אלא אם המכס החליטו לזרוק אלא מס פקטיבי כלשהו, תמיד אפשר לערער (עשיתי את זה בעבר וזה עובד)

למה איש לא משנה את זה? שוק קטן, לא משתלם להשקיע בזה בארץ

פורסם
  • מחבר

על חלקי מחשב אין מס' אלא רק מע"מ אלא אם המכס החליטו לזרוק אלא מס פקטיבי כלשהו, תמיד אפשר לערער (עשיתי את זה בעבר וזה עובד)

למה איש לא משנה את זה? שוק קטן, לא משתלם להשקיע בזה בארץ

מע"מ 30%? לא נראה לי. ואפילו אם לא, אני לא מסכים לשלם מס כפול.

אבל אתה הרי יודע שלהיות המוכר היחידי בכל גודל שוק זה עדיין רווחי.

פורסם

אני מבין שאתה לא אוהב להקשיב אבל בכל מקרה, מע"מ = 16% זהו...

זה הרחק מלהיות רווחי, במיוחד שקצב חילוף הסחורה מטורף

פורסם

פותח התרד למה לא או כן..זה שאלה גדולה מדי..אפשר למצוא טיעונים לכאן ולכאן..

שורה תחתונה אין שום דבר נורמלי (מחיר/מגוון) בארץ..והאופציה הנורמלית (אם אתה באמת רוצה איכות ומגוון) היא הזמנה מחו"ל..

פורסם
  • מחבר

אני מבין שאתה לא אוהב להקשיב אבל בכל מקרה, מע"מ = 16% זהו...

זה הרחק מלהיות רווחי, במיוחד שקצב חילוף הסחורה מטורף

פותח התרד למה לא או כן..זה שאלה גדולה מדי..אפשר למצוא טיעונים לכאן ולכאן..

שורה תחתונה אין שום דבר נורמלי (מחיר/מגוון) בארץ..והאופציה הנורמלית (אם אתה באמת רוצה איכות ומגוון) היא הזמנה מחו"ל..

תמיד תצאו מנקודת הנחה שאם מישהו שואל שאלה נוספת, הוא מסופק עם התשובה של השאלה הראשונה.

תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים