פורסם 2011 במרץ 2214 שנים חבל לי לשלם עבור משלוח מארה"ב. בואדי יש מקום שמוכר לפחות כמה חלקים בארץ, לא?
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים לא מוכרים כמעט חלקים איכותיים למערכת קירור מים בארץ - מה שיש בארץ זה די בסיסי ולא שווה את הכסף.כל מה שיש בארץ זה ערכות קיטים שלא שוות את הכסף שלהם (כי באותו מחיר אתה מקבל קירור אוויר איכותי שעושה את אותה עבודה או יותר טובה)
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים חבל שחבל לך לשKלם :-\ כי בארץ אתה שלם פי כמה וכמה יותר..על חלקים זולים שעולים כלום בארה"ב.. אם יש משהו ספציפי נסה לחפש יד שניה..אם לא אז רק מחו"ל..יש לך בסטיקי בנושא
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים לא קונים בארץיבוא מחול גם יצא יותר זול וגם יש לך יותר מגוון מאשר מה שיש היום במקרה הטוב בחנויות בארץ
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים מחבר לא קונים בארץיבוא מחול גם יצא יותר זול וגם יש לך יותר מגוון מאשר מה שיש היום במקרה הטוב בחנויות בארץזהו שאני לא מבין איך זה יותר זול אם זה עולה מעל 100 דולר משלוח לערכה שלמה.שלא לדבר על מיסים (customs).. אתה יודע בכמה יסתכמו המיסים על הזמנה של 500 דולר? אולי עוד 100 דולר.
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים כי המחיר בארץ מטורףכי המגוון בארץ אפסיאז כן... יוצא יותר משתלם להזמין מחול, המשלוח אולי לא זול במיוחד אבל המס אפסי, יש רק מע"מ
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים מחבר כי המחיר בארץ מטורףכי המגוון בארץ אפסיאז כן... יוצא יותר משתלם להזמין מחול, המשלוח אולי לא זול במיוחד אבל המס אפסי, יש רק מע"מאיך אני אמור לדעת על מה המס גבוה ועל מה לא?לדוגמא, הזמנתי עכבר ושילמתי עליו 25-30% מס (customs).ואם באמת המחיר והמגוון הארץ לוקים, מדוע אף אחד לא משנה את זה.. פותח חנות שמוכרת ומייבאת רק את זה, לדוגמא?
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים יש דרכים לגיטימיות לצמצם את התשלומים הנוספים , ישנן חנויות (בסטיקי) שיכולות להצהיר על ערך נמוך יותר ואפשר גם לפצל הזמנה גדולה לכמה קטנות ולחסוך בעלויות המשלוח - לא חסרות דרכים להימנע מתשלומים "כבדים"....
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים על חלקי מחשב אין מס' אלא רק מע"מ אלא אם המכס החליטו לזרוק אלא מס פקטיבי כלשהו, תמיד אפשר לערער (עשיתי את זה בעבר וזה עובד)למה איש לא משנה את זה? שוק קטן, לא משתלם להשקיע בזה בארץ
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים מחבר על חלקי מחשב אין מס' אלא רק מע"מ אלא אם המכס החליטו לזרוק אלא מס פקטיבי כלשהו, תמיד אפשר לערער (עשיתי את זה בעבר וזה עובד)למה איש לא משנה את זה? שוק קטן, לא משתלם להשקיע בזה בארץמע"מ 30%? לא נראה לי. ואפילו אם לא, אני לא מסכים לשלם מס כפול.אבל אתה הרי יודע שלהיות המוכר היחידי בכל גודל שוק זה עדיין רווחי.
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים אני מבין שאתה לא אוהב להקשיב אבל בכל מקרה, מע"מ = 16% זהו... זה הרחק מלהיות רווחי, במיוחד שקצב חילוף הסחורה מטורף
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים פותח התרד למה לא או כן..זה שאלה גדולה מדי..אפשר למצוא טיעונים לכאן ולכאן..שורה תחתונה אין שום דבר נורמלי (מחיר/מגוון) בארץ..והאופציה הנורמלית (אם אתה באמת רוצה איכות ומגוון) היא הזמנה מחו"ל..
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים מחבר אני מבין שאתה לא אוהב להקשיב אבל בכל מקרה, מע"מ = 16% זהו... זה הרחק מלהיות רווחי, במיוחד שקצב חילוף הסחורה מטורףפותח התרד למה לא או כן..זה שאלה גדולה מדי..אפשר למצוא טיעונים לכאן ולכאן..שורה תחתונה אין שום דבר נורמלי (מחיר/מגוון) בארץ..והאופציה הנורמלית (אם אתה באמת רוצה איכות ומגוון) היא הזמנה מחו"ל.. תמיד תצאו מנקודת הנחה שאם מישהו שואל שאלה נוספת, הוא מסופק עם התשובה של השאלה הראשונה.תודה רבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.