עבור לתוכן

התלבטות בין Logitech Z5500 לבין Microlab x15

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין בסט רמקולים בתקציב של ~1000 ש"ח לסלון. לאחר התייעצות הגעתי לשני הדגמים הנ"ל.

תהיתי מי מביניהם עדיף. נכון להיום הייתי מעוניין לחבר לרמקולים הן את ה-ps3 והן את המחשב (סלוני, מיועד לצפייה בעיקר בתכני HD).

תודה על העזרה,

גיא

פורסם

אוקיי, נתחיל בזה שההבדל במחיר בין Z5500 ל X15, נע סביב ה500 ש''ח.

דבר שני, בתור אחד ששמע את שתי המערכות, אני אהבתי יותר את הסאונד של X15, למרות, ועל זה יש לשים דגש, הבאס של Z5500 הרבה יותר חזק, היות והבאס של X15 פחות ''בומי'' ויותר עמוק.

בגדול, ההבדלים הם:

באס - חזק לטובת Z5500

טרבל - לטובת X15

מיד - לטובת X15

לשיקולך.

כמו כן, אני מאוד מציע לך, במידת האפשר, להגדיל את התקציב ולקחת את הX25, כ1700 ש''ח, עם איכות ללא פשרות!

באמת שהמערכת מדהימה ולא נופלת כלל מסט 5.1 של כל מותג מוכר בשוק בסדר גודל של עד 5000 ש''ח.

זאת היא דעתי, אין לקחת את הכל כמובן מאליו, תמיד עדיף ללכת ולהקשיב, ואז להחליט מה טוב לנוחות האוזניים שלך.

פורסם
  • מחבר

היי,

תודה רבה על ההסבר המפורט.

ההבדל בין השניים הוא כ-350 ש"ח, משמעותי עדיין אך מעט פחות.

לצערי 1700 זה כבר מעל התקציב, ובהתאם להמלצה שלך אני נוטה יותר ל-x15, למרות שאין לו כניסות דיגיטליות והייתי רוצה לחבר שני מכשירים בעלי יכולות סראונד במקביל.

תודה,

גיא

פורסם

אוקיי, נתחיל בזה שההבדל במחיר בין Z5500 ל X15, נע סביב ה500 ש''ח.

דבר שני, בתור אחד ששמע את שתי המערכות, אני אהבתי יותר את הסאונד של X15, למרות, ועל זה יש לשים דגש, הבאס של Z5500 הרבה יותר חזק, היות והבאס של X15 פחות ''בומי'' ויותר עמוק.

בגדול, ההבדלים הם:

באס - חזק לטובת Z5500

טרבל - לטובת X15

מיד - לטובת X15

לשיקולך.

כמו כן, אני מאוד מציע לך, במידת האפשר, להגדיל את התקציב ולקחת את הX25, כ1700 ש''ח, עם איכות ללא פשרות!

באמת שהמערכת מדהימה ולא נופלת כלל מסט 5.1 של כל מותג מוכר בשוק בסדר גודל של עד 5000 ש''ח.

זאת היא דעתי, אין לקחת את הכל כמובן מאליו, תמיד עדיף ללכת ולהקשיב, ואז להחליט מה טוב לנוחות האוזניים שלך.

גם אני בדרך לרכוש מערכת בסכומים הנ"ל, אך לא מצאתי שום ביקורת על הX25 בגוגל מלבד הביקורת ב HT:

http://www.hometheater.co.il/p-1.article01520

סאב ו"בומים" פחות חשובים לי, השאלה האם הסאונד באמת טוב יותר מהZ5500 הותיקה..

פורסם

כמו שאמרתי קודם לכן, הZ5500, עוצמתיים יותר - אך לא בהכרח טובים יותר.

איני יכול להמליץ משהו ספציפי, היות ולא שמעת את המערכות הנ''ל ואהבת אחת מהן.

אני רק יכול להציע, מתוך ניסיון אישי עם הרבה מערכות בשוק, אני מאוד אוהב את הסאונד של הMICROLAB.

הסאוד (מבחינתי) עמוק יותר, המידים טובים יותר, הגבוהים טובים יותר.

באס עמוק אך פחות עוצמתי.

מראה חיצוני - לדעתי -X25

אם אינך מעוניין ברסיבר נפרד ומערכת רמקולים גדולה, אלה הם רמקולים מעולים (ושוב - לדעתי) - X25

ישנו עוד דגם מעולה, תופס קצת יותר מקום, יפה הרבה יותר, עוצמתי הרבה יותר מZ5500, איכותי יותר מZ5500.

הדגם הוא MICROLAB H600. עולים כ2200 ש''ח.

בגדול-אני תמיד חוזר על עצמי בשביל שתבינו שאני נותן את דעתי אך ורק מניסיוני האישי עם המערכות הנ''ל, לא יותר מכך.

לכן, מה שאני כן יכול להמליץ (לצערי לא לחייב), זה שתלך לחנות כמו TMS למשל, תקשיב לMICROLAB, תחליט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים