עבור לתוכן

שאלה בנוגע לפרג (הרי זה פורים לא?)

Featured Replies

פורסם

אני שומע מחבר בעבודה בביטחון מוחלט שאם אתה אוכל הרב פרג (אוזני המן) אז אם תעשה בדיקת סמים יש שאריות אופיום.

לי זה נשמע קצת מופרך....אז הייתי חייב לשאול פה - אולי למישהו יש סוג של אסמכתא בנושא ?

פורסם

בדקו את העניין הזה לא פעם... והתשובה היא - כן, אכילת פרג עשוייה לתת תוצאה חיובית (כלומר, נוכחות סמים), ובפרט מורפיום וקודאין, שניהם נגזרות של אופיום. אתה מוזמן להריץ חיפוש בגוגל על "false positive drug test poppy seeds" או לבדוק בויקיפדיה כאן:

http://en.wikipedia.org/wiki/Poppy_seed#Health_effects

פורסם

ברור שזה אפשרי, זה קרה לאיליין בסיינפלד אז לא יכול להיות שזה מומצא!!!!!!11!1 :silly:

מצטער: רוח פורים נכנסה בי לרגע... :)

פורסם

אתה לא צריך לאכול הרבה פרג, תאכל כמה עוגיות פרג בסמוך לבדיקת הסמים ואתה תיפול בה...

תאכל אוכל של תוכים וככל הנראה תיפול על THC כי באוכל של תוכים יש זרעי קנביס.

פורסם

גם בננות,דרך אגב, מכילות מרכיבים של אופיום(בזרעים שלהם). אבל אתה תתצטרך לאכול ארגז

פורסם

כבר היו לא מעט מקרים שבהם אנשים שאכלו פרג קיבלו על זה עונש בגלל תוצאות בדיקת הסמים.

אדוני השופט, זאת לא אשמתי, סבתא שלי שולחת לי עוגות פרג טעימות. :nixweiss:

פורסם

אני שומע מחבר בעבודה בביטחון מוחלט שאם אתה אוכל הרב פרג (אוזני המן) אז אם תעשה בדיקת סמים יש שאריות אופיום.

לי זה נשמע קצת מופרך....אז הייתי חייב לשאול פה - אולי למישהו יש סוג של אסמכתא בנושא ?

רק בבדיקות שתן

בבדיקות דם שהחוק נותן לך לעשות תימצא נקי

כבר היו לא מעט מקרים שבהם אנשים שאכלו פרג קיבלו על זה עונש בגלל תוצאות בדיקת הסמים.

אדוני השופט, זאת לא אשמתי, סבתא שלי שולחת לי עוגות פרג טעימות. :nixweiss:

פעם הבא שיעשו בדיקות דם

פורסם

כמו שאמרו, פרג באמת יתן תוצאה חיובית... נתקלתי במקרה אמיתי כשהייתי עוד בצבא

לגבי בדיקת דם, לא עושים את זה כמעט בגלל שכמו רוב הדברים סמים נשטפים מהדם די מהר, בגלל זה בודקים שתן... חילוף חומרים

שלא לדבר על זה שבדיקת דם היא בדיקה שלוקחת זמן ומצריכה משהו שהחוק לא אוהב לעשות, לבצע בדיקה "פולשנית" בגוף האדם (כן, מחט זה פולשני)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים