עבור לתוכן

חזרתי מ KSP ואמרו לי דברים זה בלבול שכל או לא?

Featured Replies

פורסם

ה-460 באותו סדר גודל מחיר כמו 6850 (אני מדבר על גרסת ה-1GB, גרסת ה-768MB לא משתלמת) אבל חלש ממנו וישן ממנו.

• תגובות 43
  • צפיות 8.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גרסת ה-768MB לא משתלמת

סימוכין בבקשה.

פורסם

ההפרש בין 768M ל 6850 הוא בזביבות ה 70 שקל וה 768M חלש יותר.

פורסם

חלש יותר? לפי כל השוואה שיצא לי לראות הMB768 שקול לחלוטין ל6850 (בממוצע, כמובן). גרסת ה1GB חזקה יותר בכ5% בלבד. הנה דוגמה מאתר אלמוני:

http://www.tomshardware.com/charts/2011-gaming-graphics-charts/Gamer-Index,2673.html

ובקשר למחירים, הרי שבעוד שה1GB וה6850 עולים כ900 שקל, את ה768MB ניתן למצוא ב700... כך שה1GB, תמורת תוספת של למעלה מ25% בעלות יחסית ל768MB, נותן תוספת של כ5% בביצועים. מה אני אגיד לך, אכן משתלם...

פורסם

לא יודע מה משתלם ומה לא, אבל יש לפחות שתי חנויות בזאפ שמוכרות את ה-6850 בפחות מ-800 ש"ח, לא 900.

פורסם

אוקיי, 800. עדיין מדובר על תוספת של כ12% במחיר תמורת תוספת של 5% בביצועים.

פורסם

ה - GTX 460 768MB ההכי זול עולה 720 ואילו ה - HD6850 ההכי זול עולה 780, לינק - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8328

לדעתי ה - HD6850 משתלם יותר (חבל רק שאין GTX 460 1GB במחיר הזה בגלל שהוא אוברקלוקר טוב יותר).

ההפרש בביצועים יכול להיות גם יותר מ - 5%.

פורסם

לקחת 6850 בראש שקט מקסימום תעביר אותו למערכת החדשה.

ציינת קודם לרכוש Q8400 שזה חתיכת בזבול רציני,בסכום שאתה משקיע אתה יכול לרכוש כבר

AMD 435X3

4GB RAM DDR 3

לוח מבוסס 740G

תמכור את החלקים שלך (זיכרון 100 מעבד 200 לוח 120) וכבר חסכת לעצמך.

פורסם

אני מצטרף לתומכים שההבדל יהיה לא משמועתי מבחינת כמות הכסף שנחסך

אני עדיין משתמש במעבד amd athlon 5200 הישן שלי ואני חייב להגיד לך שנדיר מאוד

שהוא משפיע על הביצועים, אפילו במשחקים החדשים נדיר מאוד שאני רואה ניצול של 100% במעבד

מבחינת ההשקעה הכי משתלמת מבחינת ביצועים אני חושב שאתה עושה נכון למרות שאולי היה חכם להקיע את הסכום הנמוך מאוד בשביל עוד 2 ג'גה שגם היו מקפיצים לך את הביצועים

פורסם

לשאלה של פותח הפורום, עד כמה צווארי הבקבוק מהותיים?

עניין בPCIE מול PCIE2 - זניח למדי.

עניין המעבד - תלוי במשחק.

למה אי אפשר לקמט את זה באחוזים בפועל? אלא רק בדוגמאות? כי זה מאד תלוי באיך שמשחקים ספציפיים תוכנתו, כלומר איך הם עובדים. יש משחקים שלמעבד חשיבות מאד משנית בהם, ואז זה שהמעבד שלך לא מאד עדכני, ממש לא ישנה דבר ממש 0% הפרש ביצועים. יש משחקים לעומת זאת שיושבים חזק מאד על המעבד ואז זה יורגש מאד כ80% הפרש ביצועים. אז אפשר לעשות ממוצע ולהגיד לך שזה 40% הפרש ביצועים בממוצע, אבל זה יהיה די מטומטם לעשות את זה.

תכלס, E7500, אמנם לא שיא הטכנולוגיה, אבל גם בלי OC מדובר במעבד שעדיין מספק ביצועים לא רעים כלל, ושיפור הביצועים שתראה מול הכרטיס הקיים שלך הוא אדיר. כמובן שהדברים רגישים להגדרות ולרזולוציה, ובכל זאת, אין ספק שעד כה כרטיס המסך שלך הוא צוואר בקבוק מחריד מבחינת משחקים.

פורסם

לקמט לכמת

^מסכים עם כל מילה (חוץ מזאת)

פורסם

לדעתי המצב הוא כזה,

כרגע אתה תקוע עם מחשב שהחומרה שלו לא רעה, אבל כרטיס מסך ממש לא מתאים למשחקים. אין ספק שאפשר להוציא הרבה יותר מהמחשב שלך עם כרטיס טוב!

אם אתה קצר בכסף ומחפש שידרוג ביניים, אני הייתי מציע לך שתי אופציות:

לטווח קצר, קנה כרטיס יד2 ב 250 שקל+- באיזור ה 8800GT או 4850, שיקפיצו אותך פלאים וכנראה יעשו אותך מאושר.

לטווח הארוך, קנה כרטיס יותר רציני, 6870 ומעלה שישמש אותך לשנתיים+-.

לגבי ספק כוח זה הימור, רוב הסיכויים שהספק שלך יחזיק את הכרטיסים שהגדרתי לך במסלול לטווח קצר.

תוספת של עוד זיכרון גם חשובה אבל צריך נקודת התחלה.

זה מה שאני הייתי עושה.

בהצלחה

פורסם

אתם שוכחים משהו, שאולי הבנאדם לא יודע לעשות OC או לא רוצה, ויש הרבה אנשים כאלו והם פשוט קונים מעבדים חזקים מספיק בשביל לא לבצע OC.

דבר שני גם אני ממליץ לקנות כרטיס מסך יד שנייה, אני פשוט לא מבין מה הבעיה כאן :nixweiss: כל המחשב שלי מורכב מי חלקי יד שנייה, קח את הכרטיס הבא מה שבטוח שהוא בהחלט יספיק לך להרבה מאוד זמן http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/19186/cat/34

פורסם

לדעתי KSP די צודקים אך לא הייתי קונה מהם אפילו גרעין של חמנייה תלך לחנות קצת יותר אמינה ואם אתה מחפש משהו רק לשחק בלי להפציץ אז אנ הייתי מציעה לך לקנות 4870 1 גיגה ביד שניה וכמובן להוסיף זיכרון פנימי(2 גיגה מה ניסגר איתך בן אדם) כמובן שאם אתה רוצה משהו לגיימינג תקנה מחשב כמו שלי :) (יש מפרט בפרטים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים