עבור לתוכן

חזרתי מ KSP ואמרו לי דברים זה בלבול שכל או לא?

Featured Replies

פורסם

כשעוד היה לי HD4850 והיתפשרתי על פילטרים ועוד קצת הגדרות השינוי היה מורגש. זה היה תלוי במפה אבל לפעמים גם היה שינוי של יותר מ5-7 FPS

ואיך בדיוק הפילטרים קשורים למעבד?

ולסיום, משחקי RTS חדשים דורשים מרובע ליבה, RAGE ידרוש מרובע ליבה, BF3 ידרוש מרובע ליבה ואני יכול להמשיך עם השמות עוד הרבה.

אף משחק עדיין לא דורש מרובע ליבות כדרישת מינימום. אף מפתחת לא תוציא משחק שרוב הקונים הפוטנציאליים לא יכולים להריץ, ולו על הגדרות נמוכות (וגם זה בגלל כרטיס המסך, לא המעבד).

• תגובות 43
  • צפיות 8.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הקוד של המשחק מותאם לקונסולות שם הרבה דברים מועברים למעבד. המשחק עבר התאמה צולעת למחשב וזה מורגש, תזכור שלקונסולות יש הרבה ליבות (3 ל 360 ו 8 ל PS3 אם אני זוכר נכון). יותר בעיות של פורט מאשר של משחק כבד.

פורסם
  • מחבר

אחים שלי בבקשה תענו לי בלי הדגומות כמה אחוזים ירדו הביצועים תכתוב מספר

וזה משתלם בכל זאת לקנות הכרטיס הזה?

פורסם

ואיך בדיוק הפילטרים קשורים למעבד?

רשמתי את ההגדרות ששיחקתי עליהם עם הHD4850 ושהיה הבדל כשהחלפתי בין הE8400 לQ9300, לא רשמתי שבגלל שלא שיקתי ספציפית עם פילטרים ראיתי הבדל. היה שינוי בFPS בין מעבד שתי ליבות לארבע עם ההגדרות האלה. אני לא יודע עם פילטרים השפיעו כן או לא כי אז המשחק גם ככה פעל לא משהו ועם הכרטיס שלי להפעיל פילטרים אז היה מוריד הרבה מהביצועים.

פורסם

מעבד ה 2 ליבות שלך יגביל את הכרטיס מסך עד כמה ? לא יודע בדיוק אבל זה יורגש

הלוח אם שלך לא יגביל יותר מידי ( אין הבדל גדול בין 1.1 ל 2.0)

ה RAM 2G סביר שיגביל גם הוא (מערכת WIN7 אצלי צורכת באזור ה 1.5G במצב מנוחה :nixweiss: אבל לי יש 4 G ...)

הצוור בקבוק הכי גדול שלך הוא בהחלט המעבד

אני מתוך זה שכשאני קונה משהוא אני אוהב לקנות את ה "הכי הכי" ולא להתפשר כי אם תתפשר כשאתה קונה אתה רק תתאכזב עם השנים

הגיוני יהיה לשים את הכסף בצד או לקנות מחשב חדש ..... זה אופציה אחת (האופציה שהייתי הולך איתה)

אופציה שניה היא לקנות כרטיס עוןד יותר מסיבי מ 460GTX ובהמשך לשפר את שאר המערכת

אופציה שלישית זה לקנות כרטיס מסך פחות חזק שלא יצור צוור בקבוק (או ה 460GTX ז לא משנה זה יהיה אותו דבר בגלל הצוור בקבור) ולהנות מביצועים ממוצאים בלבד (לא אתה לא תוכל להפעיל פילטרים ואיכויות גבוהות מידי )

עכשיו ההחלטה בידך

אני אומר אם אתה כבר קונה תקנה משהוא טוב

פורסם
  • מחבר

מעבד ה 2 ליבות שלך יגביל את הכרטיס מסך עד כמה ? לא יודע בדיוק אבל זה יורגש

הלוח אם שלך לא יגביל יותר מידי ( אין הבדל גדול בין 1.1 ל 2.0)

ה RAM 2G סביר שיגביל גם הוא (מערכת WIN7 אצלי צורכת באזור ה 1.5G במצב מנוחה :nixweiss: אבל לי יש 4 G ...)

הצוור בקבוק הכי גדול שלך הוא בהחלט המעבד

אני מתוך זה שכשאני קונה משהוא אני אוהב לקנות את ה "הכי הכי" ולא להתפשר כי אם תתפשר כשאתה קונה אתה רק תתאכזב עם השנים

הגיוני יהיה לשים את הכסף בצד או לקנות מחשב חדש ..... זה אופציה אחת (האופציה שהייתי הולך איתה)

אופציה שניה היא לקנות כרטיס עוןד יותר מסיבי מ 460GTX ובהמשך לשפר את שאר המערכת

אופציה שלישית זה לקנות כרטיס מסך פחות חזק שלא יצור צוור בקבוק (או ה 460GTX ז לא משנה זה יהיה אותו דבר בגלל הצוור בקבור) ולהנות מביצועים ממוצאים בלבד (לא אתה לא תוכל להפעיל פילטרים ואיכויות גבוהות מידי )

עכשיו ההחלטה בידך

אני אומר אם אתה כבר קונה תקנה משהוא טוב

אז אחי מה אתה מציע לי לעשות? כאילו איזה כרטיס מסך לקנות

אני אולי יוכל אתה יודע מה לשפר את המעבד אחרי כמה זמן ל ה- ALTHON X4 655 משו כזה

לוח אם אחי לא כזה דחוף ללשפר אותו?

פורסם

לדעתי תנסה להשאר עם מה שיש לך עד הקייץ/תחילת שנת הלימודים הבאה.

פורסם
  • מחבר

למה אחי מזה משנה דווקא עוד מאט פסח מה אני ישחק במייפל כבר נמאס מהמשחקים המחורבנים האלו

תשמע אחי איך לדעתך הרעיון הזה :

אני קונה GTX 460 וספק כוח SS 500 WAT

אחרי כמה זמן אני קונה INTEL CORE 2 QUAD Q8400

ומוסיף גיגה אם או 2

פורסם

לפי מה שאתה קונה אני מבין שאתה רוצה לשחק במשחקים הכי כבדים שיש (כמו CRYSIS 2). אם תבדוק את החצי השני של השנה ובמיוחד את הרבע האחרון תיראה שיש שם הרבה מאוד משחקים שהולכים לקרוע את המחשבים שיש היום. ניראה לי שאם משדרגים אז לשדרג כמה שיותר קרוב למועד היציאה שלהם, ככה באותו מחיר תוכל לקנות מחשב חזק יותר שבטוח יפעיל אותם כמו שצריך.

אני יודע ש CRYSIS 2 יוצא החודש אבל כל שאר המשחקים הכבדים מרוכזים בסוף השנה. מניסיון עם חלק מהחברות האלה יש סיכוי גדול גם שהמעבד יהיה חשוב יותר (במיוחד ב BF3 ו RAGE).

היום גם ניראה לי עדיף לקנות 600W, ההפרש במחיר מצחיק.

פורסם

אם עוד פעם אחת תגיד "אחי" ישרף לי פיקסל.

חבל לקנות כרטיס חזק למחשב חלש.

חבל לקנות ספק בינוני לכרטיס חזק עם מחשב חלש.

חבל לשדרג מעבד ולהוסיף זיכרון לפלטפורמה ישנה.

המלצה שלי, חכה לשידרוג כולל או קנה כרטיס גראפי תקציבי כדי שתוכל למשוך זמן עד השדרוג הבא.

פורסם
  • מחבר

אם עוד פעם אחת תגיד "אחי" ישרף לי פיקסל.

חבל לקנות כרטיס חזק למחשב חלש.

חבל לקנות ספק בינוני לכרטיס חזק עם מחשב חלש.

חבל לשדרג מעבד ולהוסיף זיכרון לפלטפורמה ישנה.

המלצה שלי, חכה לשידרוג כולל או קנה כרטיס גראפי תקציבי כדי שתוכל למשוך זמן עד השדרוג הבא.

מזה כרטיס מסך תקציבי איזה מחיר מדובר

פורסם

בואו נעשה סדר.

פותח התראד - סביר להניח שעם המעבד שלך (רצוי מאוד לעשות לו OC) תוכל לסחוב משחקים ברמה די גבוהה עם כרטיס מסך טוב.

כמובן שכדאי מאוד להוסיף 2GB זיכרון, וספק איכותי.

סה"כ עלות שדרוג כזה הוא בערך 1300 ש"ח ותוכל לשדרג בעתיד שילוש (לוח מעבד זיכרון).

אפשרות שנייה היא לקנות מחשב חדש, כזה יעלה לך (תלוי בתקציב) בערך 3300 ש"ח למחשב חזק.

עצה שלי - אם יש לך שימוש במחשב הישן (מחשב סלוני, מחשב שני להורים, לתת למשפחה, לתרום) תקנה חדש.

אחרת אתה יכול לשחק במשחקים חדשים בעלות נמוכה יותר, לשדרג כל שנה-שנה וחצי ולהישאר על רמה גבוהה פחות או יותר.

פורסם
  • מחבר

בואו נעשה סדר.

פותח התראד - סביר להניח שעם המעבד שלך (רצוי מאוד לעשות לו OC) תוכל לסחוב משחקים ברמה די גבוהה עם כרטיס מסך טוב.

כמובן שכדאי מאוד להוסיף 2GB זיכרון, וספק איכותי.

סה"כ עלות שדרוג כזה הוא בערך 1300 ש"ח ותוכל לשדרג בעתיד שילוש (לוח מעבד זיכרון).

אפשרות שנייה היא לקנות מחשב חדש, כזה יעלה לך (תלוי בתקציב) בערך 3300 ש"ח למחשב חזק.

עצה שלי - אם יש לך שימוש במחשב הישן (מחשב סלוני, מחשב שני להורים, לתת למשפחה, לתרום) תקנה חדש.

אחרת אתה יכול לשחק במשחקים חדשים בעלות נמוכה יותר, לשדרג כל שנה-שנה וחצי ולהישאר על רמה גבוהה פחות או יותר.

חשבתי על מחשב חדש אבל אין לי תקציב לקנות הכל בפעם אחת

בגלל זה אני רוצה לשדרג לאט לאט ולהתחיל מהכרטיס מסך

וושמע אני לא משחק נגיד CRYSIS MEERTO כל החרא הזה אולי COD משחקים שיותר פשוטים כאלו לא משו מיוחד

במקרים חריגים אני רוצה לשחק ואם המחשב שיש לי עכשיו זה מצחיק

אז סתכל

מחר כרטיס מסך + ספק כוח

אחרי חודש - חודשיים מעבד וזכרונות

זה לא טוב?

פורסם

כן. תקנה עכשיו את הסיסוניק, וכרטיס מסך 6850. אולי כדאי להתעקב עם הזכרונות עד לקניית מעבד ולוח שיתמכו DDR3.

לא מומלץ כלל לקנות מעבדים מדורות ישנים של אינטל שכן הם יקרים וחסרי אופק שדרוג.

אחרי שתקנה ספק וכרטיס מסך וכשיהיה לך כסף לשאר תחזור לכאן ונראה מה עושים באותו רגע.

פורסם
  • מחבר

תשמע אני כבר ילך על ה GTX460 כי אני משתגע עם מה שיש לי עכשיו ואין לי כוח לחסוך עוד

אז מחר אני קונה תספק כוח ואת הכרטיס מסך ואחר כך נדבר כבר

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים