עבור לתוכן

שאלה|כמה מאווררים אני יכל לחבר ? P8P67-M Pro

Featured Replies

פורסם

צהריים טובים לכולם,

טוב אז בקרוב בעזרת השם, אני קונה מחשב עם הלוח הזה:

Asus P8P67 -M (יכל להיות דגם פרו ויכל להיות שלא).

עכשיו לשאלה שלי.

אני קונה את המארז CM Storm Scout ורשום שהוא יכל להכיל עד 5 שזה אומר:

Front: 140mm Red LED Fan x 1 (included)‎

‎ Top: 140mm Fan x 1 (included) or 120mm Fan x 1 (optional)‎

‎ Rear: 120mm Red LED Fan x 1 (included)‎

‎ Side: Acrylic window; supports 120mm x 2 (optional) ‎

^^ תקנו אותי אם אני טועה ^^

אבל בלוח רשום שיש לו שתי חיבורים למאוורר מארז:

2 x Chassis Fan connector

ואני יודע שאפשר לחבר על אותו חיבור, כמה מאווררים, אז השאלה שלי היא:

1. כמה מאווררים אני יכל להכניס לתוך המארז ושהלוח יוכל להפעיל אותם ?

2. עוד שאלה: מה יותר עדיף P8P67 דגם פרו או לא דגם פרו ? חשוב לציין שאני קונה כ. מסך GTS 450..

3. והאם עדיף לי לשדרג את המארז ל- CM 690 ולעשות לו חלון צד, או להשאיר את SS ולעשות לו חלון צד ? כי בכל מקרה אני עושה חלון צד, לדים וכד' ..

תווודה מראש לכולם !! =]

פורסם

כמות החיבורים בלוח האם קובעת אך ורק את כמות המאווררים שניתן יהיה לנטר\לבקר את מהירות הסיבוב שלהם דרך הביוס\מערכת ההפעלה, ועד כמה שאני יודע (ובניגוד למה שאתה חושב), כל חיבור שכזה תומך במאוורר יחיד, לפחות אם אתה רוצה לשמור על אפשרויות הבקרה. בנוסף אליהם, אתה יכול לחבר כל כמות של מאווררים ישירות לספק הכוח - מאווררים אלה יעבדו תמיד במהירות המקסימלית והם לא יוצגו בשום תוכנת ניטור.

פורסם

כמו כן את השאלות על לוח האם והמארז (שלא קשורות לOC לפי מה שציינת) תפנה לפורומים המתאימים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כמות החיבורים בלוח האם קובעת אך ורק את כמות המאווררים שניתן יהיה לנטר\לבקר את מהירות הסיבוב שלהם דרך הביוס\מערכת ההפעלה, ועד כמה שאני יודע (ובניגוד למה שאתה חושב), כל חיבור שכזה תומך במאוורר יחיד, לפחות אם אתה רוצה לשמור על אפשרויות הבקרה. בנוסף אליהם, אתה יכול לחבר כל כמות של מאווררים ישירות לספק הכוח - מאווררים אלה יעבדו תמיד במהירות המקסימלית והם לא יוצגו בשום תוכנת ניטור.

את זה אני יודע, שנגיד אני מחבר שני מאווררים על אותו החיבור, אז אני בעצם "מבקר" על שניהם (תקן אותי אם אני טועה).

את עיניין הבקרה, לא ממש משנה לי, כי אני יקנה בקר עם מסך וכו' ..

אבל עיניין החשמל וההספק קצת מדאיג אותי, כי אני לא רוצה לחבר על אותו החיבור כמה מאווררים וזה לא אפשרי..

ואם זה משנה אז יהיה לי ספק 500W של THERMALTAKE .

שאלה, אם אני קונה כזה: http://www.scythe-eu.com/en/products/pc-accessory/kaze-master-525.html

אז אני יוכל להשתמש ב-כל ארבעת המאווררים למרות שיש לי שתי חיבורים של קייס פאן ?

שורה תחתונה, מה שאני שואל, זה אם אני יוכל לחבר 5 מאווררים ללוח אם ? שהדגם הוא P8P67 ?

פורסם

1. אתה יכול לחבר שני מאווררים לחיבור אחד על הלוח, הבקרה כאמור תהיה על מאוורר בודד כך שזה ישפיע על שניהם.

2. אם תקנה בקר, אין בעייה. הוא יתחבר לספק ותוכל לחבר אליו כמה מאווררים שהוא תומך.

3. בכל מקרה אפשר לחבר מאוורר למולקס והוא יפעל על המקסימום.

4. הספק לא מומלץ כלל.

פורסם

פותח התרד כל חיבור 3/4 פינים בלוח האם יכול להכיל מאוורר אחד..לא ממליץ לך לחבר או לפצל את החיבורים האללו..שכן ראיתי לוחות אם שלא עובדים יציב עקב אספקת חשמל לקויה..

ולכן יש לך שני אופציות..

1. לחבר את שאר המאווררים לספק ישירות..

2. לרכוש בקר מאווררים (כמו בדוגמא) ולחבר אליו את המאווררים הנותרים..

פורסם
  • מחבר

1. אתה יכול לחבר שני מאווררים לחיבור אחד על הלוח, הבקרה כאמור תהיה על מאוורר בודד כך שזה ישפיע על שניהם.

2. אם תקנה בקר, אין בעייה. הוא יתחבר לספק ותוכל לחבר אליו כמה מאווררים שהוא תומך.

3. בכל מקרה אפשר לחבר מאוורר למולקס והוא יפעל על המקסימום.

4. הספק לא מומלץ כלל.

אוקייי תווודה ! הבנתי הכל !

ובקשר לספק אני אפנה לפורום המתאים D:

פורסם

אוקייי תווודה ! הבנתי הכל !

כן? גם את החלק הזה?

ל חיבור 3/4 פינים בלוח האם יכול להכיל מאוורר אחד..לא ממליץ לך לחבר או לפצל את החיבורים האללו..שכן ראיתי לוחות אם שלא עובדים יציב עקב אספקת חשמל לקויה.

פורסם
  • מחבר

כן? גם את החלק הזה?

כן .. כי בכל מקרה אני יקנה בקר אז זה לא מה שישנה ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים