פורסם 2011 במרץ 2014 שנים הרצתי בדיקה עם OCCP ועם HWMONITOR על המעלות במחשב שלי והם ממש גבוהות! המחשב: המעלות של המחשב במנוחה: Uploaded with ImageShack.us ובמאמץ: יש לי איזה קירור על המעבד של משהו שנקרא BUFFALO (אין לי מושג מה זה) ויש לי במארז 3 מאווררים 2 מכניסים ו1 מוציא איך אני יכול לתקן את המעלות האלה? והמחשב לא עבר סוג כלשהו של OC
פורסם 2011 במרץ 2014 שנים טמפרטורות יותר מידי גבוהות !תבדוק שיש משחה תרמית בין המעבד וגוף הקירורתבדוק שגוף הקירור של המעבד מורכב היטב
פורסם 2011 במרץ 2114 שנים לא צריך להיבהל..אתה מצבע בדיקת LINPAK על מעבד I 920 ככה של 80+- הגעת..וזה לא חריג..לגבי הקירור שלך..לפי התמונה הRPM הוא באזור ה1400+-..לפי המפרט של הקירור הMAX שלו הוא 1800+-..בדוק את הגדרות המאוורר בביוס..ותעלה את הRPM זה יוריד עוד קצת את המעלות..כו כן קח בחשבון שהמעבד לא יגיע לטמפ' שכן מבחן הLINPAK מאמץ אותו יתר על המידה..תריץ את המבחן הרגיל ותבדוק טמפ' +-..
פורסם 2011 במרץ 2114 שנים מחבר תודה על התגובהאתה יכול להגיד לי איפה אני משנה את המהירות של הקירור בביוס?
פורסם 2011 במרץ 2114 שנים חפש בהגדרות הניטור בביוס SMART FAN או כל הגדרה אחרת שמיוחסת למאווררים.. אם לא הסתדרת תעדכן כאן..
פורסם 2011 במרץ 2114 שנים מחבר נכנסתי לביוס ומצאתי את הSMART FAN והוא מופעל אבל אני לא יכול לשנות את המהירות תמונה: (מצטער על הגודל) http://img138.imageshack.us/i/21032011173.jpg/ [
פורסם 2011 במרץ 2114 שנים אתה יכול לשנות את הMODE ואז המאוורר ישאף לקרר כמה שיותר.. לפני הכל תבטל את הSMART FAN ואז המאוורר יפעל על MAX..ככה תראה מה הRPM המקסימלי באמת.. אחרי זה תשנה את הפרופיל..
פורסם 2011 במרץ 2114 שנים מחבר תודה על התגובה גבר!ביטלתי את הSMART FAN CONTROLוזה עדיין 1400RPMאחרי זה הדל'תי אותו והלכתי לאיפה שרשום מודיש שם 3 אפשרויותMODEVOLTTAGEPWNופה לא הבנתי מה עושים
פורסם 2011 במרץ 2114 שנים אם ביטלת וזה נשאר על 1400RPM אז זה הMAX..ככה שתשאיר את זה על AUTO בביוס.. אוקי אז מבחניתך הכל תקין..המאוורר עובד כמו שצריך וכו.. הכל בסדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.