עבור לתוכן

טריפל של הוט

Featured Replies

פורסם

שלום,

אנחנו חושבים לעבור בבית לחבילת הטריפל של הוט.

רציתי לשמוע חוות דעת של אנשים עם השירות... אם כדאי לנו :)

בעיקרון הסיבה העיקרית למעבר זה חיבור האינטרנט במהירות 12, אבל מכיוון שאנחנו כבר מנויים אצל הוט לטלוויזיה חשבנו כבר לכלול הכל...

בנוסף שכרגע עם הספק הנוכחי יש זמנים שהגלישה בלתי נסבלת ואתרים כמעט שלא עולים... האם בחיבור של הוט מקבלים מהירות יציבה וטובה לאורך היום או רובו?

תודה מראש.

פורסם

התשתית לא קובעת את מהירות האינטרנט.

היא קובעת את רוחב הפס בינך לבין ספק האינטרנט.

זאת אומרת שאם התשתית היא 12Mb לא תוכל לקבל יותר מזה מספק האינטרנט.

וזה שהתשתית 12Mb לא מחייב שהספק אינטרנט לא יחנוק אותך בגלל עומסים בקווים שלו לחו"ל (בהרבה מקרים זה מה שיקרה כך או אחרת).

אתה יכול לחשוב על התשתית כעל ברז ועל ספק האינטרנט כצינור שמוביל לך מים.

זה שפתח הברז גדול לא אומר שהזרם יהיה חזק.

וזה לא תלוי בברז אם המים יזרמו או לא.

אם כולם יפתחו את הברזים בבית הזרם אצל כולם יקטן.

והמסכן שמתקלח עלול לחטוף כוויה.

פורסם

אני עברתי לא מזמן מהוט לyes ובזק בגלל שלהוט יש חרא של שירות, חרא של תשתית, איכות הצפייה נמוכה מזו של yes וגם התכנים הרבה פחות עשירים.

אם אתה רוצה, אני יכול לקשר אותך עם מנהל צוות של נציגי שטח ב yes שיכול להגיע אליך הביתה ולתת לך הצעת מחיר גם לאינטרנט וגם לטלוויזיה. אם אני אדבר איתו לפני הוא גם יעשה לך מחיר טוב.

פורסם

אני עברתי לא מזמן מהוט לyes ובזק בגלל שלהוט יש חרא של שירות, חרא של תשתית, איכות הצפייה נמוכה מזו של yes וגם התכנים הרבה פחות עשירים.

אם אתה רוצה, אני יכול לקשר אותך עם מנהל צוות של נציגי שטח ב yes שיכול להגיע אליך הביתה ולתת לך הצעת מחיר גם לאינטרנט וגם לטלוויזיה. אם אני אדבר איתו לפני הוא גם יעשה לך מחיר טוב.

שונא את השיטה הזאת של YES. הם באים אליך הביתה ומשפיעים עליך פסיכולוגית. תחליט עכשיו, תעבור אלינו. זאת שיטה מלולכת מאוד. באת אליי, נתת לי הצעה. עכשיו תן לי זמן לשקול, לחשוב, אל תלחץ עליי. לא אעבור ל YES רק בגלל השיטה הזאת.

פורסם

על איזה אינטרנט מדובר?

פורסם

שונא את השיטה הזאת של YES. הם באים אליך הביתה ומשפיעים עליך פסיכולוגית. תחליט עכשיו, תעבור אלינו. זאת שיטה מלולכת מאוד. באת אליי, נתת לי הצעה. עכשיו תן לי זמן לשקול, לחשוב, אל תלחץ עליי. לא אעבור ל YES רק בגלל השיטה הזאת.

זה הכל תלוי בבנאדם שמגיע אליך הביתה. זה ברור הרי שכל נציג מכירות רוצה לסגור עיסקה כי על זה הוא הרי מקבל כסף. פשוט יש כאלה שעושים את זה יותר מדי באגרסיביות. הבחור שאני מכיר שם לא כזה ובגלל זה גם סגרתי איתו עיסקה ואפילו הבאתי את ההורים של אשתי שגם הם סגרו איתו בסוף. :)

על איזה אינטרנט מדובר?

מה זאת אומרת? תשתית אינטרנט של בזק, לא של הוט. לגבי חבילות ומסלולים, NGN וכו', את זה אתה מחליט מה אתה לוקח. אני באופן אישי לקחתי 5MB ב-99 ש"ח לחודש עם התחייבות לשנה, ובחצי השנה הראשונה אני לא משלם כלום, ככה שבממוצע יוצא לי לשלם 50 ש"ח לחודש.

פורסם

זה הכל תלוי בבנאדם שמגיע אליך הביתה. זה ברור הרי שכל נציג מכירות רוצה לסגור עיסקה כי על זה הוא הרי מקבל כסף. פשוט יש כאלה שעושים את זה יותר מדי באגרסיביות. הבחור שאני מכיר שם לא כזה ובגלל זה גם סגרתי איתו עיסקה ואפילו הבאתי את ההורים של אשתי שגם הם סגרו איתו בסוף. :)

מה זאת אומרת? תשתית אינטרנט של בזק, לא של הוט. לגבי חבילות ומסלולים, NGN וכו', את זה אתה מחליט מה אתה לוקח. אני באופן אישי לקחתי 5MB ב-99 ש"ח לחודש עם התחייבות לשנה, ובחצי השנה הראשונה אני לא משלם כלום, ככה שבממוצע יוצא לי לשלם 50 ש"ח לחודש.

וזה תופס גם ללקוחות קיימים בבזק?

מה לגבי החבילה של הטלויזיה? מה שם קיבלת?

פורסם

ב- 260 ש"ח ממיר Yes MAX (מקליט HD) + ממיר דיגיטלי מקליט + ממיר דיגיטלי רגיל (יש לי 3 טלויזיות בבית. בעיקרון אפשר לקבל עד 5 ממירים דיגיטלים בלי תשלום נוסף). חבילת בסיס + 5 חבילות תוכן + חבילת פרימיום + כל ערוצי ה HD (חוץ מהספורט) + VOD עם זיכוי של 30 ש"ח בחודש להזמנת תכנים.

וקומבינה בבזק על החבילה של האינטרנט.

נראה לי שזהו.

אני לא יודע אם זה תופס גם לגבי לקוחות קיימים.

עריכה: אה, וכמובן שהם לוקחים על עצמם כל שקל שהוט דורשים ממני לשלם מהרגע שחתמתי איתם את החוזה כולל דמי ביטול, דמי מנוי חודשיים, התחייבות על ממירים וכו'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים