עבור לתוכן

בעיה בכרטיס המסך

Featured Replies

פורסם

חווה קריסות.

לגבי התיזמונים - הם לא יודועים - וזה הכי גרוע. כי זה יכול לקרות בכל רגע נתון סתם ככה ולבאס ממש.

כמו שרשמתי, הפתרון הזמני, הלא מובן והעובד הוא לנתק את המחשב מהחשמל, להוציא ולהכניס את הכ.מסך מהPCIE

ולהפעיל שוב את המחשב.

אל תשאל אותי למה...

(סתם ריסטים למחשב לא עוזרים - נבדק!!)

פורסם

ניסית לפרמט אחרי השידרוג או לא ?

אני ממליץ בחום.

ושאלה שנייה- יש לך כרטיס FireWire מובנה או Pcie? היה לחבר כרטיס מחברה כלשהי (על בסיס שקר כלשהו) שיצר בעיות כאלה.

ומחשבה אחרונה- מה אם הבעייה היא בלוח אם- אמנם כבר עבדת איתו לפני כן בצורה חלקה אבל אולי הוא נפגם- ניסית כרטיס מסך אחר?

פורסם

למה לפרמט? ואחרי איזה שדרוג?? ה460GTX תמיד ישב על המערכת החדשה הזו.

פשוט יום בהיר אחד החליט לתת קריסות על ימין ועל שמאל - הוחלף בחדש בחנות וגם הוא קרס כבר פעם אחת,

יום אחרי שחובר למחשב!

למה שאני אצטרך לפרמט? למה זאת צריכה להיות אשמה שלי שהקרנל נופל? אני שומר על כל המחשבים שלי

(מבחינת התקנות טיפשיות, קבצים מסודרים וכו'..) כמו הגוף שלי ויודע לנהל אותו בצורה טובה חומרתית ותוכנתית.

פתרון של פירמוט - הוא לא פתרון, לכל האנשים שמעוניינים להציע את זה לשאר חברי הפורום.

פירמוט הוא ירייה באוויר של חוסר אונים ואי-וודאות לגבי בעיה מסויימת / מצב שבו מחשב עובד מעל 3 שנים עם אותו

דיסק קשיח, ללא ניהול נכון של תוכנות וקבצים והסרתן באופן לא תקין תוך כדי השארת קבצים פגומים במערכת.

אם הייתי יודע שפירמוט יבטיח לי תיקון של הבעיה - לא הייתי חושב פעמיים ועושה את זה עכשיו מאשר אח"כ.

אבל אף אחד לא יכול להבטיח כזה דבר כי אף אחד לא מודע לגורם הבעיה - אפילו לא NVIDIA.

לגבי סוג כרטיס,

אני מכיר רק כרטיסים שמתחברים לאפיקים AGP 8X (ישן) או לאפיקי Pci-Express 16X (הסטנדרט של היום).

FireWire היא יציאה שלא קשורה לאף אחד מהאפיקים, עד כמה שידוע לי..

אם השאלה שלך היה לגבי כרטיס ON-Board או לא - אז לא. הכרטיס הוא כרטיס מסך חיצוני שיושב על הPCI-E.

אני לא רואה בעיה בלוח אם. הוא תקין לגמרי.

במשך 3 שבועות עבדתי עם כרטיס מסך 7600GT הישן שלי, על אפיק הPCI-E השני בלוח (לראשי הוא לא נכנס בעקבות הגוף קירור

שהפריע והתנגש בגוף קירור של המעבד).

במשך אותם 3 שבועות - לא נתקלתי בשום קריסה ו/או בעיה עם המחשב, הלוח ו/או הכ.מסך. משחקים רצו תקין

והמחשב תיפקד יפה - מלבד זאת שהביצועים של המחשב ירדו לפחות בחצי בעקבות צוואר הבקבוק של כרטיס המסך החלש

שגם ישב על האפיק ה"חלש" והמשני

פורסם

פותח הדיון שים לב לדאבל פוסט שלך בפעם הבאה תקבל אזהרה.

פורסם

סליחה, אבל משום מה התגובה שלך נשמעת קצת אמוציונלית. כל העובדות שאתה מציין לגבי המקרה מצביעות שהבעייה היא לאו דוקא פיסית בכרטיס המסך- אתה אומר שלמרות שהכרטיס הוחלף הבעייה נשארה ואני מוסיף את העובדה שהכרטיס הראשון כן עבד בהתחלה.

למה שאני אצטרך לפרמט? למה זאת צריכה להיות אשמה שלי שהקרנל נופל? אני שומר על כל המחשבים שלי

(מבחינת התקנות טיפשיות, קבצים מסודרים וכו'..) כמו הגוף שלי ויודע לנהל אותו בצורה טובה חומרתית ותוכנתית.

אתה צודק- אתה שומר על המחשב אז לא אמורות להיות בעיות מהצד שלך אבל העובדה היא שיש בעייה ואתה נפגע ממנה- כרגע המחשב שלך קורס מדי פעם. אגב, אני גם משתדל לשמור על המחשב שלי (מבחינת התקנות, הורדות וכו').

פתרון של פירמוט - הוא לא פתרון, לכל האנשים שמעוניינים להציע את זה לשאר חברי הפורום. פירמוט הוא ירייה באוויר של חוסר אונים ואי-וודאות לגבי בעיה מסויימת

אם שום דבר לא עזר אז למה לא לנסות פירמוט (שפתר לי את הבעייה)- גם אם הסיבה להצלחה אפשרית שלו נשארת סתומה? אסור שזה יהיה פתרון מהיר אבל לפעמים זה מה יש ואחרי קריאה של לא מעט פוסטים בפורומים שונים ונסיונות תיקון שעלו בתוהו הגעתי אליו. אני בטח לא מבין כמוך במחשבים אבל לשים אצבע על עובדה פשוטה אני יכול (ואין פה טיפת ציניות). עובדתית, אצלי, אחרי הפירמוט (סליחה, תיקון התקנה כמו שציינתי בתגובה הראשונה שלי בפוסט) אין קריסות טופו טפו טפו כבר כמה חודשים.

את מי תדפוק ככה- את Nvidia? אני לא אומר שלא צריך לדרוש מהם פתרון מצידם או לקיחת אחריות אבל לא על חשבון העבודה שלנו.

הלואי ותמצא פתרון פשוט יותר ולגיטימי יותר מתיקון התקנה ואם כן תפרסם אותו בבקשה.

המון בהצלחה

:xyxthumbs:

(אגב לגבי השדרוג, התכוונתי ל Upgrade שעשית ל Ultimate.)

פורסם

פתרון חמוד נוסף שאני עושה, כי גם לי מין הסתם קורים דברים כאלו. אני פשוט עושה OC מקסימלי למעבד לזיכרונות ולכרטיס מסך, כן נשמע דיי דפוק אבל בכל אופן זה עוזר מאוד, אתם פשוט לא מבינים איך המערכת שלי מעצבנת אותי עם השטויות האלו, עושה OC מקסימלי ונותן למחשב בראש כמו שצריך והכל בסדר :silly:

פורסם

סליחה, אבל משום מה התגובה שלך נשמעת קצת אמוציונלית. כל העובדות שאתה מציין לגבי המקרה מצביעות שהבעייה היא לאו דוקא פיסית בכרטיס המסך- אתה אומר שלמרות שהכרטיס הוחלף הבעייה נשארה ואני מוסיף את העובדה שהכרטיס הראשון כן עבד בהתחלה. אתה צודק- אתה שומר על המחשב אז לא אמורות להיות בעיות מהצד שלך אבל העובדה היא שיש בעייה ואתה נפגע ממנה- כרגע המחשב שלך קורס מדי פעם. אגב, אני גם משתדל לשמור על המחשב שלי (מבחינת התקנות, הורדות וכו').

אם שום דבר לא עזר אז למה לא לנסות פירמוט (שפתר לי את הבעייה)- גם אם הסיבה להצלחה אפשרית שלו נשארת סתומה? אסור שזה יהיה פתרון מהיר אבל לפעמים זה מה יש ואחרי קריאה של לא מעט פוסטים בפורומים שונים ונסיונות תיקון שעלו בתוהו הגעתי אליו. אני בטח לא מבין כמוך במחשבים אבל לשים אצבע על עובדה פשוטה אני יכול (ואין פה טיפת ציניות). עובדתית, אצלי, אחרי הפירמוט (סליחה, תיקון התקנה כמו שציינתי בתגובה הראשונה שלי בפוסט) אין קריסות טופו טפו טפו כבר כמה חודשים.

את מי תדפוק ככה- את Nvidia? אני לא אומר שלא צריך לדרוש מהם פתרון מצידם או לקיחת אחריות אבל לא על חשבון העבודה שלנו.

הלואי ותמצא פתרון פשוט יותר ולגיטימי יותר מתיקון התקנה ואם כן תפרסם אותו בבקשה.

המון בהצלחה

:xyxthumbs:

(אגב לגבי השדרוג, התכוונתי ל Upgrade שעשית ל Ultimate.)

חס וחלילה ולא התכוונתי לפגוע בך בכל צורה שהיא.

כנראה מתוך כך שאני אובד עצות ולא יודע מה לעשות עוד, תגובתי נשמעה קצת אמוציונלית. אתה צודק בקשר לזה.

אתה, שאתה מנסה לעזור - בטוח לא מגיע לך לקבל תגובה כזאת ;) אז קבל את התנצלותי קודם.

הכרטיס הראשון 460GTX עבד יפה ופתאום התחילו הCRASHים. אם לשים את האצבע על הקטע של אחרי הUPGRADE של הווינדוס -

אני יכול להגיד שנראה לי שכן, למרות שבפועל אני לא זוכר בידיוק מתי היה הCRASH הראשון והאם זה היה אחרי השדרוג, אבל נראה לי שכן.

בכל מקרה- זאת אופציה שבאמת נשקלת - הUPGRADE דפק את הדריברים. איך דבר כזה קורה? זאת שאלה מאוד קשה

שמיקרוסופט צריכים לשאול את עצמם בחטיבת הQA שלהם. קריסה של קרנלים ודרברים כתוצאה משדרוג מערכת (ששדרוג הזה היה כרוך

בהוצאה כספית כמובן) הוא דבר בלתי מקובל בעליל.

רק על מקרה הUPGRADE של הווינדוס - באמת שווה פתרון הפירמוט.

אני חושב שאני אחכה עד לCRASH הבא בשביל לראות את חתך הזמן שיש לי בין שני CRASHים,

לא שישנה לי חתך הזמן הזה - אבל רק מתוך סקרנות ואולי בשביל לנסות להוציא עוד איזה סימפטום.

אבל כנראה שהCRASH הבא יגרום לי להחליט לפרמט וללכת על ניסיון של האפשרות הזאת.

לגבי פתרון הOC - אני לא הבנתי איך פעולה שתדרוש מאמץ מרובה יותר מכל החומרה של המערכת רק תעזור לה...

זה נשמע כמו להגיד לבן אדם שרץ, לרוץ יותר מהר וככה לקוות שהוא לא יתעייף...

ואם אני מפרמט - יש לי דיסק של WIN7 HOME ועוד דיסק שקניתי של WIN7 ULTIMATE UPGRADE.

בהנחה שאני ארצה לפרמט וישר להתקין את הULTIMATE - אני יכול לעשות עם הדיסק של הUPGRADE ??

כי אם אני אצטרך לבצע התקנת HOME ואז לעשות UPGRADE לULTIMATE - לא עשיתי כלום בדבר (נראה לי..)..

שוב תודה אחי (אריאל),

רן.

פורסם

Non Taken ;)

אני עשיתי תיקון התקנה בלבד ב Proffessional. זה היה מהיר (בערך רבע שעה) , חלק ויש לציין שוב- פתר את הבעייה.

יכול להיות שאפשר לעשות תיקון ישירות מדיסק ה Upgrade אחרת נראה לי ששווה לך לפרמט ולראות איך המערכת רצה עם ה Home לפני שאתה משדרג. אם אין קראשים תעשה Upgrade (לא אמור לפגוע בכל ההתקנות, לא?) אם הבעייה שוב חוזרת אז יש פה בעייה בחבילת ה Upgrade ולך יש עם מה ללכת למיקרוסופט.

בהצלחה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים