עבור לתוכן

5850 של Visiontek - האם החברה מוכרת? מבקש את עיצתכם

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

אני מזמין כרטיס נוסף של 5850 שיצור מערך CF במחשב.

יש לי אפשרות לבחור מבין החברות: Visiontek, Gigabyte OC, XFX OC.

העניין הוא שהכרטיס שעכשיו יש לי הוא של SAPPHIRE והוא ללא OC, ואני לא מעוניין בכרטיס עם OC שיזלול לי כוח מהספק שגם ככה גבולי (SS 600W).

מה לדעתכם לרכוש ?

פורסם

פעם ראשונה שאני נתקל בשם של החברה הזאת.

פורסם

אני בעיקרון לא ממליץ עוד כרטיס מסך כשיש לך 600W, בטח שלא גרסת OC.

בשיא מלא הספק פשוט לא יחזיק את זה...

פורסם
  • מחבר

אני בעיקרון לא ממליץ עוד כרטיס מסך כשיש לך 600W, בטח שלא גרסת OC.

בשיא מלא הספק פשוט לא יחזיק את זה...

בדקתי ת'עניין כבר בפורומים בחו"ל + POWER SUPPLY CALCULATOR - כל עוד אני בלי OC למעבד אין לי מה לדאוג.

במקרה הכי גרוע ארכוש SS 750W ב470 שקל.

אשמח לקבל תשובה לשאלה שלי, תודה בכל זאת!

פורסם

סלח לי, אני רואה ש600 באמת יספיק (מפתיע אותי מאוד), אבל זה עדיין מאוד גבולי כמו שחשבתי...

זה תלוי גם בשאר הצריכה של המערכת. מה עוד הספק מחזיק?

בכל אופן, לשאלה. אין הרבה ממה לדאוג אם הגרסה שלהם היא רפרנס, אני גם לא מכיר אותם.

בנוסף תבדוק כמה וואט גרסת הOC צורכת יותר (בדרך כלל לא הרבה, כי הOC בדרך כלל לא רציני בגרסאות הללו), אם זה קצת אני חושב שאולי בכל זאת תיהיה בסדר עם זה. אבל שוב, תלוי כמה יותר.

אני מניח שהגרסה של ג'יגאבייט עולה יותר, לכן הXFX היא אופציה טובה במקרה הזה.

פורסם
  • מחבר

סלח לי, אני רואה באמת ש600 באמת יספיק (מפתיע אותי מאוד), אבל זה עדיין מאוד גבולי כמו שחשבתי...

זה תלוי גם בשאר הצריכה של המערכת.

בכל אופן, לשאלה. אין הרבה ממה לדאוג אם הגרסה שלהם היא רפרנס, אני גם לא מכיר אותם.

בנוסף תבדוק כמה וואט גרסת הOC צורכת יותר (בדרך כלל לא הרבה, כי הOC בדרך כלל רציני בגרסאות הללו), אם זה קצת אני חושב שאולי בכל זאת תיהיה בסדר עם זה. אבל שוב, תלוי כמה יותר.

לפי מה שזכור לי זה OC זה 50MHZ או משהו בסגנון, מ725 ל775....

אבל אני בטוח שאוכל לעשות DOWNCLOCK בקלות...

כולן עולות אותו דבר, סביבות ה207$.

עריכה: המערכת:

i7 930

noctua u12p

ga-ex58a-ud3r

6gb gskill cl8

intel x25m 80gb g2

2 hdd's

sapphire 5850

פורסם

המעבד באוברקלוק\אתה מתכנן אוברקלוק למעבד בעתיד?

פורסם
  • מחבר

המעבד באוברקלוק\אתה מתכנן אוברקלוק למעבד בעתיד?

לא, הגעתי ל4GHZ בעבר בקלות, אבל אני לא מעוניין מאחר והמעבד צוחק על כל מה שאני נותן לו גם בסטוק...

פורסם

אז אני חושב שזה איכשהו יהיה בסדר, לא ניסיתי זאת בעבר אבל משיטוט בגוגל אני רואה שכולם אומרים שזה גבולי... אז אני עדיין אומר את זה בערבון מוגבל כלשהו- יש סיכוי שאולי תצטרך באמת לעשות downclock.

פורסם
  • מחבר

אז אני חושב שזה איכשהו יהיה בסדר, לא ניסיתי זאת בעבר אבל משיטוט בגוגל אני רואה שכולם אומרים שזה גבולי... אז אני עדיין אומר את זה בערבון מוגבל כלשהו- יש סיכוי שאולי תצטרך באמת לעשות downclock.

במקרה הכי גרוע ארכוש 750W, ראיתי שיש בIQPC ב475, נראה כמו מחיר מצוין, ואני אוהב את החנות.

מקווה שהזוג כרטיסים האלו יתפקדו כמו שצריך בהגדרות גבוהות ב1080p, כל זה למען טלויזית 40" שאני רוכש לחדר.

תודה בן אדם, לילה טוב!

פורסם

מקווה שהזוג כרטיסים האלו יתפקדו כמו שצריך בהגדרות גבוהות ב1080p, כל זה למען טלויזית 40" שאני רוכש לחדר.

במקרה הזה אתה יכול ליהיות בטוח :)

2 5850 יותר חזקים מGTX580. (ב10% בערך)

אני רק ממליץ לך לעיין בת'רד הבא לפני שאתה שוקל מערך כרטיסי מסך:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=494654.0

לילה טוב וחג שמח

פורסם
  • מחבר

במקרה הזה אתה יכול ליהיות בטוח :)

2 5850 יותר חזקים מGTX580. (ב15% בערך)

אני רק ממליץ לך לעיין בת'רד הבא לפני שאתה שוקל מערך כרטיסי מסך:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=494654.0

לילה טוב וחג שמח

בדיוק קראתי, לא מכיר את התופעה, נקווה שגם לא אכיר ;D

תודה רבה!

פורסם

עזוב את Visiontek, לא בגלל החברה, הם מוקרים יחסית אבל רק בארה"ב וקנדה, חברה מקומית. מה שיותר משנה זה שהכרטיס שלהם עולה אותו דבר ומגיע עם קירור סטוק בניגוד ל XFX ו GB שמשתמשות בקירור אחר.

הקירור של GB מאוד טוב אבל לא הכי שקט, על ה XFX אני לא יודע הרבה, תנסה לגגל אותו.

פורסם

לי יש 2 כרטיסי HD5850, באוברקלוק עם שינויי מתח ל1.187V, על ספק 600W, עובדים בלי בעיות :)

פורסם

^ מפתיע אבל אם כך אתה אמור ליהיות בסדר, פותח הת'רד :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים