עבור לתוכן

בעיה עים 6950

Featured Replies

פורסם

היו תלונות אל אי תאימויות עם ביוסים של חברות שונות מהכרטיס שעליו גרסאות הביוס נצרבות. יופי שיש לו את הביוס המקורי במצב הקבוע, אבל על מנת שיפעל כהלכה במצב השני, עדיף שיערוך את הביוס המקורי ולא של חברה אחרת.

http://www.techpowerup.com/wizzard/Mod_BIOS_HD_6950.zip מכאן אתה יכול להוריד אפליקציה קטנה שתשנה את הביוס המקורי.

פורסם

אבל שוב, אין שום סיבה להוריד שום דבר... מעבירים לביוס התקין, מוציאים את הביוס, מעבירים את המתג למצב 1 וצורבים...

פורסם

הנחתי שהוא לא שמר את הביוס המקורי, לכן הפניתי אותו להוריד את המקורי. הלינק השני שנתתי נועד לשינוי הביוס המקורי. מכיוון שהכרטיס שלו לא עובד עם ביוס שונה, הצעתי שישנה את המקורי של הכרטיס שלו. מה ההתעקשות שישתמש בקובץ שאתה נתת..? הוא רוצה שהכרטיס יחזור לעבוד כ6970, לא למצב הרגיל של 6950...

פורסם

ואתה עדיין לא מבין...

הוא לא צריך לשמור את המקורי, ב 6950 יש שני ביוסים נפרדים, על אחד אפשר לצרוב ואחד קבוע, הוא צרב על אחד, בשני עדיין קיים הביוס המקורי ( הראשוני שהגיע מהחברה ) עלידי הזזת המתג הוא עובר בן הביוסים...

אין בעיה שהוא יצרוב את הביוס שהעלת, ההפך במצב שלו זה יכול רק לעזור.

פורסם
I will describe the method for flashing from within Windows, which is safe enough on these cards because of the dual BIOS feature that enables easy recovery.

Grab ATI Winflash from here (32 & 64-bit).

Download HD 6970 BIOS. The Sapphire one I linked to will work on all reference design cards from any vendor.

Make sure the BIOS switch on the card is set to the 1 position (pictured further down if you don't know where it is).

Run ATI Winflash, click Save to save your BIOS, so you have a backup in case something goes wrong.

Load the HD 6970 BIOS into Winflash by clicking Load Image, followed by Program.

Let the flashing process complete and reboot your system.

Check the shader count using GPU-Z, it should show 1536. Make sure you use version 0.5.0 or newer, the official 0.4.9 version does not support HD 6900 Series properly. If you see a shader count of 1600, your GPU-Z version is outdated.

לקוח מtechpowerup, הוראות לצריבת הביוס. בשורה המודגשת ממליצים לגבות את הביוס המקורי, מה דעתך על זה?

זה שהכרטיס יכול להחליף בין הביוסים זו הנחת הבסיס, ופתחתי את הכרטיס שלי בדרך שתארתי לאחר שחוויתי בעיות רינדור עם ביוס של אחרים (asus, gigabyte). ברורה לי האפשרות לעבור לביוס השני במקרה של תקלה, כמו שעשיתי בעצמי. אבל אם יש לך תקלות, כמו שקרה אצלי, תוכל להחזיר למצב התקין וגם לערוך את הביוס המקורי שלי. אם לא הייתי שומר אותו ולא היו לי יכולות התמצאות מממוצעות בגוגל, מה הייתי עושה? משאיר אותו על המצב חירום עד שמישהו יציל אותי עם ביוס שבתקווה יפעל?

פורסם

TPU ממליצים לשמור את הביוס כמו כל פורום אחר כולל כאן, הדבר נוגע יותר לכרטיסים קודמים שלא היה ביוס כפול...

לחזור למצב תקין , לערוך את הביוס שלך וכל מה שהזכרת אפשר לעשות עם RBE כשאתה עולה מהביוס התקין ( הקבוע )

אם יש לך בעיה של פוסט בשני המצבים ( בשתי הביוסים ) אז הבעיה חמורה וצריבה מחדש לא תציל את המצב, כי שוב, אחד מהם הוא קבוע ולא ניתן לשינוי...

בוא נתרכז בלעזור לפותח הדיון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים