פורסם 2011 במרץ 1914 שנים קיצר, נשבר לי. נמאס לי לחכות, וראיתי שבכל ההכרזות עד עכשיו לא הוצג שום מכשיר שבאמת יהיה מושלם גם מבחינת פיצ'רים וגם מבחינת גודל.לא מבין כמה מסובך זה ליצור מכשיר בגודל של האייפון 4, עם אנדרואיד... נו מילא.בקיצור הגעתי למסקנה שהכי קרוב שאני יכול להגיע אליו זה ה-Desire S, שקצת יותר קטן מהדיזייר הקודם.אומנם הליין החדש של HTC היה דיי מאכזב (אגב זה הדיון היחיד בפורום שהוזכר בו "desire s"..) מבחינת חידושים, אבל בתכלס - גם הדיזייר הקודם לא היה רע בכלל. וכאן הם שיפרו אותו עוד קצת.מבחינת גודל הוא סביר. 115x60 שזה כמו האייפון 4, ועובי 11.6 עם משקל 130 גרם, שזה קצת מבאס אבל אני מניח שצריך להתפשר איפשהו..יתרונות נוספים שיש לו על מכשירים מתחרים:- LED סטטוס שנדלק בקבלת הודעה/שיחה שלא נענתה- ממשק שלפחות לפי המוניטין שצבר, הוא מאוד נוח ולשם שינוי עושה רושם שאנשים אפילו מעדיפים אותו על פני אנדרואיד נקי (בניגוד לטאץ' וויז למשל שהדעות עליו בעיקר שליליות)- יש לו מעבד חזק ולא מעט זיכרון, יש לו מצלמה עם פלאש ומייצב תמונה, הוא מצלם וידאו 720p ויש לו אפילו מצלמה קידמית- הוא מגיע ממותג מוכר ולא מבישהאם יש לו מתחרים מחברות אחרות, בדגמים מקבילים מבחינת הגודל והפיצ'רים ?שימו לב שאני מתעניין בפיצ'רים של העולם האמיתי, ולא בקישקושים תיאורתיים על סוג מעבד, סוג מאיץ גרפי ובולשיטים כאלה...חשבתי על הנקסוס S , כדי לקבל עדכונים בקלות וכו'.. אבל מעבר לחיסרון המשמעותי שלו בגודל הפיזי, גם לא ממש הצלחתי למצוא בו יותר מידי יתרונות משמעותיים. למיטב הבנתי אין לו LED סטטוס, המצלמה שלו לא מיוצבת והוידאו שלה באיכות נמוכה. מה שכן יש לו ואין בדיזייר לפי מה שאני רואה בהשוואה הוא חיישן ג'יירו. מה זה בעצם? מה זה נותן בפועל?
פורסם 2011 במרץ 1914 שנים עוד משתמש אנדרואיד לאוסף מזל טוב על ההחלטה בכל מקרה, לנושא עצמו... מבחינת גודל, תאמין לי אין הרבה הבדל ואתה גם לא מרגיש אותו אחרי זמן מסויים, אני עברתי מנקסוס 1 לסמסונג קפטיבייט הלד סטטוס זה דבר נחמד אבל למכשירים בלי לד יעודי יש את NoLed עושה עבודה דומה בצורה טובה יותר, קרא עוד עליה בXDA http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=730692 ממשק הסנס = יש כאלו שאוהבים אותו, יש כאלו שלא. אישית אני עובד עם לאנ'צר (ממשק מבחינתך) אחר לגמרי (אחד הדברים הטובים בנקסוס) שיש לו לא מעט דברים דומים עם הסנס
פורסם 2011 במרץ 1914 שנים אם לא הייתי קונה את הנקסוס סביר להניח שהייתי קונה את הדיזייר sהדבר היחידי שאני לא בטוח לגביו זה איזה מסך יש לו. אם זה super clear LCD הייתי אומר לך על זה.הוא גם רק כאלפיים שקל ב clove אפם אני לא טועה
פורסם 2011 במרץ 1914 שנים מחבר כ-2400 לפני משלוח ומיסים, שזה אגב זול מהנקסוס S שעולה 2700, אבל המחיר לא באמת מהווה פונקציה מבחינתי.אני לא יודע מה זה super clear, כתוב שם S-LCD..
פורסם 2011 במרץ 1914 שנים זאת בדיוק הסיבה למה רכשתי את הMeizu M9 הוא בגודל של הIPHONE 4 עם אותו מסך בעל רזולוציה דומה וגודל דומה (שלא נדבר על האיכות המצויינת, מדובר בטכנולוגיית הAVS החדשה של שארפ שבסיסה מורכב מטכנולוגיית הVA (או הPVA) העובדה הזאת אפשרה לי לרכוש אביזרים שנועדו לIPHONE אבל יפעלו גם בMEIZU M9: http://www.dealextreme.com/p/touchscreen-game-controllers-joypad-joystick-buttons-for-iphone-4-55537 http://www.dealextreme.com/p/touchscreen-game-controllers-joypad-joystick-buttons-for-iphone-4-55536 מודבר בלחצני מסך בהם אשתמש למשחקים שאשחק (PS1,GBA וכדומה) כולל פיצ'רים מהמתקדמים בשוק היום, כמו מעבד 1GHZ (בדומה לIP4 והSGS), מאיץ גרפי חזק (מה שיש בSGS) מצלמת HD לוידאו, וכ'ו... היום זה המצב של החבילה שלי ברשות הדואר בסין: departure from transit office of exchange אם אתה לא רוצה לקנות מחו"ל\לחכות עד שיגיע לארץ (חודש+-) יש כאן מישהו בפורום שמוכר את הMEIZU M9 (וגם ביד-2, בשם יקיר) ב2000 ש"ח, אז שווה לבדוק זאת.
פורסם 2011 במרץ 1914 שנים אם אתה מזמין מclove לארץ אז אתה לא משלם VAT כך שזה ~2000 לפני משלוח ומסים.הsc-lcd הוא מסך די חדש שמתחרה היטב מבחינת איכות בsuper amoled לפי מה שקראתי עד היום.הs-lcd זה אותו מסך שהחליף את הamoled בדיזייר הנוכחי אם אני לא טועה ולפי מה ששמעתי מבחינת איכות הצבעים הוא פחות טוב. אבל זה באמת עניין של העדפה אישית והייתי מציע לך לבדוק אם אתה יכול בעיניים בין המסכים.בכל מקרה הדיזייר הנוכחי מצויין כך שזה אמור להיות לא פחות טוב.
פורסם 2011 במרץ 1914 שנים למה שפשוט לא תקנה אייפון 4? אם התקציב לא מהווה בעייה עבורך הוא יכול להיות באמת אחלה מכשיר.הIOS היא לא מערכת הפעלה רעה, אני בטוח שתיהיה מרוצה מהIphone 4.
פורסם 2011 במרץ 1914 שנים מחבר אם אתה מזמין מclove לארץ אז אתה לא משלם VAT כך שזה ~2000 לפני משלוח ומסים.חישבתי את זה לפי המחיר בלי VAT מין הסתם, אבל כמו שאמרתי - זה לא באמת משנה. במילא יש החזר מלא.
פורסם 2011 במרץ 2014 שנים לא בטוח שתוכל לחיות עם הלוגו של סמסונג על הטלפון שלך אבל זה נראה מענייןhttp://www.engadget.com/2011/03/20/samsung-galaxy-s-ii-mini-leaks-out-for-three-uk-plus-nokia-x7/
פורסם 2011 במרץ 2014 שנים מחבר אין עליו נתונים טכניים או בכלל איזשהו משהו רישמי, אבל זה נראה מעניין.השאלה היא עד כמה "שמועה" יכולה להיות רלוונטית בכלל. הרי אין הכרזה, אין שום נתונים רישמיים, ואין שום תאריך יעד..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.