פורסם 2011 במרץ 2214 שנים ה- 3GS שלי מחזיק כיום וחצי ללא טעינה, ללא שימוש ב- GPS או משחקים.אם אתה מדבר, גולש, בודק\שולח מיילים, הוא מחזיק לא רע בכלל.
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים והאיפון 4 שלי יכול לעמוד מספר ימים טובים עם שימוש סביר,זאת אומרת בלי משחקים ושטויות .. לרוב הוא מחזיק שלושה-ארבעה ימים אם אני לא מגזים עם המשחקים .
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים ה- 3GS שלי מחזיק כיום וחצי ללא טעינה, ללא שימוש ב- GPS או משחקים.אם אתה מדבר, גולש, בודק\שולח מיילים, הוא מחזיק לא רע בכלל.והאיפון 4 שלי יכול לעמוד מספר ימים טובים עם שימוש סביר,זאת אומרת בלי משחקים ושטויות .. לרוב הוא מחזיק שלושה-ארבעה ימים אם אני לא מגזים עם המשחקים .לא ברור לי על מה העדויות שלכם מבוססות, אבל האייפון 4 שלימגיע למצב של 50% כבר לקראת הערב. יום וחצי הוא בטח ובטח לא ימשוך.ולקראת הלילה כבר כמעט 40%.קשה לי להאמין שלילה שלם עם אפליקציה של שעון מעורר פועלואז חצי יום עבודה נוסף זה עוד יחזיק.שלא נדבר על ארבעה ימים.
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים כנראה שפשוט השימושים שלנו שונים ,אצלי הData לא עובד כול הזמן רק כשצריך ,ה3G עובד קבוע בגלל הרשת של פלאפון ,מדי פעם מיילים אינטרנט לרוב שלושה ימים הוא מחזיק כול עוד לא חורשים על Angry birds כשמשעמם
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים הכל תלוי בשימושבדיוק כמו שיש אנשים שסוחבים עם הגלקסי כמעט שבוע ואני בסוף היום עומד על 20%
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים שבוע!?!? הם מכבים כל פונקציה אפשרית שיש לו חוץ מלקבל ולשלוח שיחות?אצלי ה-SGS נמצא די ב-idle כל הזמן(היה וזה לא המכשיר העיקרי שלי), מחזיק גג 3 ימים בלי טעינה.
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים שלי לא מחזיק 24 שעות בלי טעינהאבל זה בגלל שימוש אינטנסיבי, בלילה שהוא לא מחובר למטען הוא יורד בסביבות 1%אבל תראה אנשים בXDA, אין לי מושג מה הם עושים עם סמארטפון אבל הוא מחזיק להם גם שבוע
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים חיים שלכם יפים, אני חורש עליו וכמעט כל היום עם 3G והוא מחזיק לי מהבוקר עד אחר הצהריים אולי...
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים אני עם HD2 אחרי שעבר שדרוג לאנדרויד 2.2 וגם אוכל לי סוללה אפילו בלילה שלא נוגעים בו, יורד בערך 10-20 אחוז.כנ"ל לגביי אייפונים חבר שלי עם אייפון 4 ובלי שימוש הוא יכול להחזיק לו שבוע, אני לא מבין את זה כנראה זה נוגע לאפליקציות שמשתמשים ובטח כשהם עובדים IDLE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.