עבור לתוכן

לשדרג לאייפון 4 עכשיו או להמתין לאייפון 5? כרגע עם 3GS...

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת.. אז מה אתם הייתם עושים?

פורסם

בשביל מה? ממה אתה לא מרוצה שאתה מוכן להשקיע עוד 3000 ש"ח?

פורסם

הייתי ממתין

פורסם

חוץ מהמסך, אין כזה הבדל של שמים וארץ בין ה 3GS ל 4, וזה לא שהמסך של ה 3GS רע. תישאר איתו, אין טעם לשדרג ל 4.

שה 5 יצא, תראה אם אתה רוצה בכלל לשדרג אליו.

פורסם

*scorn* המסך של ה3GS ממש זוועה, גם כשהוא יצא הוא כבר לא היה משהו ,המסך בDroid לדוג' הרבה יותר טוב .

פורסם

אפשר להגיד שהוא מיושן, זה כן, גם ביחס לזמן שהוא יצא (שנוקיה השתמשו במסכי 640X360 והתחילו להופיע מכשירים ראשונים של 800/840X480)

אבל לא הייתי מגזים עם מסך זוועה. רואים בו בסדר, הבעיה שלו שאין הרבה שטח עבודה וגלישה באינטרנט לא משהו ככה.

פורסם
  • מחבר

לצרכים שלי הוא בסדר, פשוט חשבתי למכור את ה3GS ולקנות את ה4... אבל מצד שני כניראה שאין טעם באמת לעשות את זה בשלב הזה ועדיף להמתין ל5.

פורסם

האמת, סיבה אחת ודי קריטית לדעתי כן לשדרג(לא ל iPhone 4 אלא ל-5 ואולי מה שיבוא אחריו),

היא זמן הסוללה העלוב ביותר שיש ל 3GS.

אנשים שעובדים איתי ובעלי iphone 3gs פשוט מחוברים למטען וחייבים אותו לפחות כל 5-7 שעות

וזה עוד בשימוש סביר.

לי עם האייפון 4 לפעמים יוצא לחזור הביתה אחרי יום עבודה של 11 שעות כאשר במד הסוללה נותרו

עוד לפחות 50%, לפעמים זה גם קצת יותר מזה.

השימושים שלי במהלך היום הם סנכרון למייל וללו"ז, קצת גלישה ומשחקים וקישוריות בלוסוס לדיבורית ברכב.

בשימוש כזה ב-3GS, הוא פשוט מת אחרי 5 שעות.

פורסם

אין שום סיבה שאני רואה לשדרג... ה-3GS עדיין נחשב טלפון חזק מאד.

פורסם

אני אישית מחכה להמתנה של 5

פורסם

הייתי מחכה.

פורסם

האמת, סיבה אחת ודי קריטית לדעתי כן לשדרג(לא ל iPhone 4 אלא ל-5 ואולי מה שיבוא אחריו),

היא זמן הסוללה העלוב ביותר שיש ל 3GS.

אנשים שעובדים איתי ובעלי iphone 3gs פשוט מחוברים למטען וחייבים אותו לפחות כל 5-7 שעות

וזה עוד בשימוש סביר.

לי עם האייפון 4 לפעמים יוצא לחזור הביתה אחרי יום עבודה של 11 שעות כאשר במד הסוללה נותרו

עוד לפחות 50%, לפעמים זה גם קצת יותר מזה.

השימושים שלי במהלך היום הם סנכרון למייל וללו"ז, קצת גלישה ומשחקים וקישוריות בלוסוס לדיבורית ברכב.

בשימוש כזה ב-3GS, הוא פשוט מת אחרי 5 שעות.

בכלל לא בטוח שזה בעיה במכשירים עצמם אלה זה יכול להיות שחיקת בטריה שקורת בכל מכשיר

זה גם יקרה לך באיפון 4 בעתיד

הבעיה שאפל לא נותנת להחליף חופשי בטריות -חלק מהדיקטטורה שלה

פורסם

זה לא קשור לשחיקה, המכשיר בעל ביצועי סוללה נמוכים מהקופסא.

פורסם

עזוב אותך זה קרב אבוד, תאוריות הקונספירציה של קרירין ינצחו בכל מצב

פורסם

ביצועי הסוללה של ה-3GS סבירים לגמרי, לא משהו להנות ממנו אבל גם לא משהו לסבול. וכן שחיקת סוללה קיימת באופן מורגש אחרי שנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים