פורסם 2011 במרץ 1814 שנים שלום לכולם. יש לי כמה בעיות עם המכשיר שלי. לעיתים וכשהוא עושה זאת אז זה קורה בתכיפות גבוהה, המכשיר פשוט מאתחל את עצמו כשאני מדבר בטלפון. כמו כן, חיברתי את הUSB למחשב וניסיתי להעביר לUSB Storage, והוא כאילו מעביר ואז חוזר למצב הרגיל שלו כאילו כלום לא קרה וכמובן אני לא במצב אחסון כך שאינני יכול להעביר מידע אל המכשיר. נתוני המכשיר: Android 2.3.2 kernel 2.6.35.7-g7f1638a android-build@apa28 #1 Build Number GRH78C המכשיר ללא רוט. תודה
פורסם 2011 במרץ 1814 שנים זה באג ידוע, אם כי לא כולם נתקלים בו(אני לא נתקלתי בו בינתיים) שההמכשיר עושה ריסטרט באמצע שיחה.הבאג תוקן עד כמה שאני יודע בגרסא 2.3.3על בעיה בUSB storage אני לא יודע.אני כרגע רק על גרסא 2.3.1, מתלבט עם לחכות לOTA של 2.3.3 או פשוט להתקין מאחד הלינקים בXDA
פורסם 2011 במרץ 1814 שנים מחבר העניין הוא שזה התחיל אצלי רק לפני כשבועיים.הבנתי ש2.3.2 בא כפיתרון לבעיה הנ"ל, דבר שהחל אצלי הרבה אחרי ששדרתי ל2.3.2.
פורסם 2011 במרץ 1914 שנים בקשר לבעיה עם הUSB, אני חושב שזה גם קורה אצלי בגאלאקסי, אם הבנתי נכון.הפתרון לזה הוא פשוט לקבוע שברגע שאתה מחבר usb, שיתחבר default במצב storage.
פורסם 2011 במרץ 1914 שנים אצלי זה מופיע ב: Settings > Wireless and Network > USB setings > Mass Storage
פורסם 2011 במרץ 1914 שנים מחבר טוב חיברתי את הUSB ישירות למחשב וזה עובד קודם לכן ניסיתי לחבר דרך המסך - 2209WA, יתכן כי הUSB נדפק שם :-\ עכשיו נותר רק לפתור את הבעיה של אתחול במהלך שיחה ויהיה נהדר.
פורסם 2011 במרץ 1914 שנים מחבר כשאני בודק את ה system updates הוא אומר כי המערכת מעודכנת. איך אני מעדכן ל2.3.3 בכל זאת?
פורסם 2011 במרץ 1914 שנים אני לא בבית כרגע אז אין לי את הלינקתכנס לפורום של הנקסוס ב xda. יש שם לינק להוריד את העדכון והסבר איך להתקין.
פורסם 2011 במרץ 1914 שנים לא צריך רוטאתה יכול למצוא את הלינק להורדה פה:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=967953דומני שאתה צריך את הלינק השני של ה GRH78Cכדי להתקין (מpage 3 של אותו post):download this and place it on the root of the SD card - named update.zip. Boot into recovery. Hold Pwr and then Vol up and then choose to apply update.zip
פורסם 2011 במרץ 1914 שנים לפי מה שהבנתי מהפורומים לא, כי זה תהליך דומה למה שקורה כשאתה מקבל את העידכון דרך ה OTA.אבל עוד לא ניסיתי בעצמי, עוד לא מצאתי זמן לזהדבר אחד שכדאי שתדע, בעידכון הזה גוגל שינו את תצורת הצבעים בטלפון כך שיהיו יותר קרובים לצבע אמיתי ופחות חזקים, הדעות לגבי החלק הזה של העידכון חלוקות, יש כאלה שאוהבים אותו ויש כאלה ששונאים אותו ורוצים את הצבע הישן בחזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.