עבור לתוכן

Windows Deployment Services

Featured Replies

פורסם

אהלן.

אנחנו משתמשים בפיתרון WDS של מייקרוסופט להפצה של imageים. אני מכין את הdeployment image, הIMAGE הראשוני שעולה ומתקשר עם השרת WDS ומוריד את הIMAGE המתאים, מקובץ הboot.wim שבדיסק הפעלה של ווינדוס 7.

הבעיה היא שלIMAGE הזה אין דרייברים לחלק מכרטיסי הרשת שאני עובד איתם, בעיקר לא כאלה של 3com.

יש אפשרות לדחוף דרייברים איכשהו לimage הזה?

יש דרך שידועה לכם שעדיפה לדחיפת IMAGEים מאשר WDS? (השתמשנו פעם בghost והגענו למסקנה שWDS עדיף)

טנקס :)

פורסם

אם יש לך מספר מכונות קטן הכי קל פשוט להכין אימאג' לכל סוג של מכונה ולהעלות אותם לWDS. אם מצד שני יש לך מספר רב של מכונות, אז אתה צריך לדחוף דריברים לאימאג'. לא התהליך הכי כייף בעולם.. אבל תצטרך לרתום את הכוח של גוגל לצורך זה.

או שאולי מישהו מכיר מדריך טוב..

פורסם
  • מחבר

אם יש לך מספר מכונות קטן הכי קל פשוט להכין אימאג' לכל סוג של מכונה ולהעלות אותם לWDS. אם מצד שני יש לך מספר רב של מכונות, אז אתה צריך לדחוף דריברים לאימאג'. לא התהליך הכי כייף בעולם.. אבל תצטרך לרתום את הכוח של גוגל לצורך זה.

או שאולי מישהו מכיר מדריך טוב..

אני כן מכין אימג' לכל סוג של מכונה - הבעיה היא לא בIMAGE עצמו.

יש את הIMAGE הראשוני שעולה מהרשת, והוא מאפשר לך לבחור איזה IMAGE אתה רוצה להתקין (במידה ויש לך יותר מאחד), והוא זה שמוריד את הIMAGE בצ'אנקים ושומר אותם להארדיסק ולבסוף שופך אותם.

הבעיה היא שבIMAGE הראשוני הזה אין דרייבר לכרטיס רשת שלי, ולכן כשהוא עולה הוא לא מצליח לתקשר עם הWDS ולהמשיך בתהליך.

פורסם

יש ב-WDS של 2008 R2 אפשרות להפצת דרייברים.

אני אף פעם לא ניסיתי לא יודע איך זה עובד אולי שווה לך לנסות.

כל זאת בהנחה שאתה משתמש ב- 2008 R2.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גם לי יש את אותה הבעיה למישהו יש פיתרון?

פורסם

או מצד שני - אתה יכול להריץ sysprep על המערכת לפני שאתה עושה image snap ולדחוף את כל הדרייברים שם. בצורה הזאת אתה גם יכול לנצל את הswithc של sysprep /bmsd כדי להימנע מבעיות במידה ויש לכם מערכות שמתמשות בארכיטקטורות שונות.

בכללי, מאוד מומלץ לעבוד עם sysprep בהכנת אימאג'ים.

פורסם

ומצד שלישי, דיון מלפני 9 חודשים...

פורסם

ומצד שלישי, דיון מלפני 9 חודשים...

כן, אבל הקפיץ אותו בחור שיש לו אותה בעיה מלפני יומיים, אז מה זה משנה ממתי הדיון?

פורסם

יש אפשרות כזו,

שימו לב לתמונה:

[attachment deleted by admin]

פורסם

PayneBack3251 מדברים על WDS ולא על SCCM.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

תודה למי שעזר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים