עבור לתוכן

המלצה להגה סבבה למשחקי מרוצים

Featured Replies

פורסם

שמעו אני רוצה הגה במחיר 100 עד 200 כחה

אני רוצה למשחקים כמו NEED FOR SPEED HOT PRUIST ו TEST DRIVE UNLIMIT 2 וכאלה

אהה ואני רוצה תדבר הזה שאתה לוחץ וזה נוסע חח שכחתי איך אומרים :P

\

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אם אתה באמת מעוניין בנהיגה ריאליסטית ברמה גבוהה (מה שאומר שכח מNFS למיניהם לחלוטין) מה שתוכל להשיג בארץ זה רק LOGITECH DRIVING FORCE GT שזה מתחיל מ750 שקל וG25 שזה מבאס ביותר כי הוא יצא מזמן מיצור ויש לו מחליף חדש G27 שעדיף עליו בהמון ואמור לעלות אותו דבר, אבל בארץ אין אותו בכלל - זאת אומרת שאם תקנה תקבל הגה בן 2-3 שנים והרבה פחות טובה ממה שמגיע לך לכסף. (זה יעלה מינימום 1500 שקל)

שני ההגאים עם 900 מעלות סיבוב (ב100-200 שקל מחנות זה עד 180 מעלות) - עם מנוע/ים בפנים שמניעים את ההגה בדיוק לפי ההוראות של המשחק כדי לדמות התנגדות משתנה של הגה ברכב אמיתי, דבר הכרחי מאוד לנהיגה מקצועית למרוץ/דריפט.

DRIVING FORCE GT בא עם ידית להילוכים sequential כמו במכוניות על מסוימות (לא נפוץ מאוד) והילוכים מאחורי ההגה "רובוטי" שזה מאוד נפוץ. יש לו 2 דוושות (גז וברקס) שכן אין לך צורך בקלאצ ללא שיפטר.

G25/G27 מגיעים עם 3 דוושות, שיפטר (ידית הילוכים ל6 הילוכים ורברס), הילוכים מאחורי ההגה (רובוטיים)

אם אתה מעוניין אני מוכר DRIVING FORCE GT חדש בקופסא שקיבלתי מהאחריות אבל אני מעדיף למכור, ב450 שקל. יש לו אחריות מצד LOGITECH עצמם לשנתיים, והוא יוצר ב2010. אם תקנה בארץ תקבל מ2007/2008 כמו שאני קיבלתי. אתה יכול לראות עוד פרטים כאן http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/18142/cat/40 (התמונות סתם מגוגל זה לא של ההגה שלי אני לא פתחתי את הקופסא)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים