עבור לתוכן

מאורר F12 של ארקטיק

Featured Replies

פורסם

קניתי את המאורר הזה לפני כמה ימים.

ניסיתי לחבר אותו לספק כוח כמאורר חלופי (כי הקודם שבק חיים).

בקיצור חיברתי 3 פין ל2 פין - לא עבד.

אח"כ ניסיתי לחבר אותו רגיל ללוח-אם לבדוק אם הוא בכלל עובד והוא לא הסתובב. כשאני פותח את המחשב הוא עושה שמינית סיבוב ואז מפסיק. האם שרפתי אותו?

ועוד משהו, איך אני מחבר אותו ישירות לספק כוח? (אולי זאת הבעיה). יש איזה מתאם שעושה את זה?

כבר היה לי מאורר PWN של ארקטיק שלא עבד שחיברתי אותו ללוח אם, ורק כשחיברתי אותו עם מפצל מיוחד לספק כוח הוא עבד. הייתי מנסה לחבר גם את הF12 למפצל הזה הבעיה היא שאין לו את היציאה הזאת, האמצעית בתמונה:

17563_2.jpg

לF12 יש רק את השמאלית.

בקיצור, איך אני גורם לF12 שלי לעבוד?

פורסם

אם לא שרפת את המאוורר..אז אתה צריך לרכוש ממתאם כמו בתמונה..אבל קשה לי להאמין שהוא לא יעבוד בחיבור 3 פינים וב4 פינים הוא כן.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

פשוט הלוח-אם שלי מגביל אותו.. אני צריך לחבר אותו ישירות לספק כוח. איפה אני משיג מתאם כזה?

פורסם

לוח האם שלך מגביל אותך ? עד כמה שידוע לי לוח האם לא מגביל שום חיבור 3 פינים, אם אתה מתעקש.

בכל מקרה בכל חנות מחשבים צריך להיות מתאם כזה, במקרה הגרוע תרכוש מאוורר עם המתאם הזה וזהו.

פורסם
  • מחבר

תודה, כנראה הלך המאורר.

פורסם

איזה יציאה יש לך במאורר ?את האמצעית יש לך ?יש לך חיבור רגיל של 3 פינים ,לא כמו בתמונה כן עם 3 חיבורים ?

פורסם
  • מחבר

יש לF12 רק את השמאלית ביותר שבתמונה.

פורסם

וניסית לחבר את המאוורר במקום מאוורר אחר שמחובר ללוח?

פורסם
  • מחבר

רוב המאוררים שלי מחוברים ישירות לספק כוח. אמנם יש לי מאורר אחד שמחובר ללוח-אם, ואכן ניסיתי לחבר במקומו את הF12 - וזה לא עבד.

אבל כבר קרה לי עם מאוררים נוספים של ארקטיק שניסיתי לחבר אותם ישירות ללוח והם לא עבדו, אז אני לא חושב שזה מעיד בוודאות שהF12 תקול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים