עבור לתוכן

עזרה| צריך יעוץ לפני רכישת IPHONE 3GS 32GB יד שניה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני בכל IPHONE 2G ישן ובעל מסך שבור ועם בעיות סנכרון.

אני מעונין לקנות מכשיר חדש עקב כך שאני מאוד אוהב את המערכת הפעלה IOS4 ואת המכשיר עצמו.

המחירים יקרים לרכישת IPHONE4 אז אני חושב שאלך על הדגם הקודם IPHONE 3GS 32G כי גם אין לי שימוש גדול בסרטים ובמצלמה כך שלא ישנה לי המצלמה ונתוני המסך.

פה אני צריך את עזרתם כי מאז שנשבר לי המסך של האיפון אני כבר לא מעודכן לגבי האיפונים בכלל ולכן

אני צריך לדעת מספר דברים:

1. כמה שווה IPHONE 3GS 32GB

כמה שווה IPHONE 3GS 16GB

2. איזה בדיקות לבצע שהמכשיר לא תקול מבחינת רשת סלולרית, רשת WI-FI, בעיות תצוגה וכל מיני יש מדריך מפורט למצוא שאין בעיות במכשיר ?.

3. אם אני רוכש מכשיר מאדם שכרש בארץ/ בחו"ל זה משנה לי ? { אני מעונין לפרוץ בכל מקרה}

4. אני הבנתי שיש אפשרות שאדם שרכשתי ממנו יכול להרכיז שהמכשיר גנוב ואני ישאר עם מכשיר "ברזל" האם אני צריך לעשות העברת בעלות או שזה מספיק הפריצה ?

5.האם יש העברות בעלות בין חברות שונות?

6.כמה זמן לחכות , והאם כדאי לחכות שיצא IPHONE5 וירד המחיר של ה 3GS { או לחלופין IPHONE4}

7.האם כדאי לחסוך ל IPHONE 4/IPHONE5 מבחינת ביצועים עדתיים שיהיו ? { למרות שאני לא מבין איזה צורך יש לסמרטפון להגיע למצב שיש לו מעבד בעל שני ליבות של 1 ג'יגה-הרץ' ואם מישהו יודע שיספר לי כי אני ממש מעוניין לדעת)

אם יש לכם דברים נוספים לספר לי שכדאי לי לדעת לפני שאני רוכש - מידע שימושי אודה לכולם מאוד

בתודה

אביחי עטייה

חג פורים שמח

פורסם

1. לא יודע, תבדוק בלוחות שונים (למשל בלוח של iphones.co.il).

2. מבחינת בעיות זה די קל - תעשה שיחה, תנסה לגלוש קצת... בעיות במסך רואים בצורה די ברורה. הבעיה העיקרית יכולה להיות סוללה חלשה, לכן כדאי למצוא מכשיר כמה שיותר חדש וכמה שיותר שמור.

3. לא משנה, מומלץ לקנות SIM FREE אחרת תצטרך להתעסק כל פעם בפריצת Unlock.

4. לא הבנתי למה שיכריז כגנוב... מה זה עוזר לך...

5. למה צריך העברת בעלות? אתה שם SIM שלך ומשתמש בו. אם המכשיר נקנה בארץ החברה הסלולרית יכולה להפוך אותו ל-SIM FREE בחינם.

6. לדעתי לא כדאי לחכות, כי האייפון 5 יוכרז רק ביוני/יולי, יגיע לחנויות בארה"ב קצת אחרי ולישראל כנראה רק בספטמבר.

7. אם אין לך כסף כרגע תקנה אייפון 3GS ועוד חצי שנה - שנה תמכור ותקנה אייפון 5. אם תשמור על האייפון טוב הערך שלו לא יירד הרבה.

פורסם
  • מחבר

קודם תודה על התגובה

אבל אפשר לדעת מה יהיו השימושים העתדים {היותר קרובים לפחות } למעבד בעל שני ליבות של 1 ג'יג'ה זה נכון גם לגבי המתחרים לא רק לאיפון

מישהו יודע על זה משהו ?

פורסם

קודם תודה על התגובה

אבל אפשר לדעת מה יהיו השימושים העתדים {היותר קרובים לפחות } למעבד בעל שני ליבות של 1 ג'יג'ה זה נכון גם לגבי המתחרים לא רק לאיפון

מישהו יודע על זה משהו ?

השאלה שלך לא בוררה.לי יש 3GS אשמח לענות לך על כל שאלה.

פורסם

4. אני הבנתי שיש אפשרות שאדם שרכשתי ממנו יכול להרכיז שהמכשיר גנוב ואני ישאר עם מכשיר "ברזל" האם אני צריך לעשות העברת בעלות או שזה מספיק הפריצה ?

לא הבנתי מה זה ייתן למי שמכר לך את המכשיר :)

זה הרי לא יחזיר לו את המכשיר או משהו. כמו כן, אני לא בטוח על מה אתה בכלל מדבר "להכריז שהמכשיר גנוב".

ב-IOS 4.2 יצא איזה עדכון שמאפשר לך דרך הסנכרון ל MobileMe לאתר איפה האייפון שלך נמצא בכל עת

ובמקרה שהוא אבד או נגנב, אתה תוכל למצוא אותו. ובמידה וזה לא הולך אז לפחות להפוך אותו ללבנה.

אבל לפני שאתה לקוח את המכשיר, תגיד לבעלים הקודמים לאפס לך אותו ותוודא שבחשבונות המייל שלו

אין חשבון MobileMe פעיל.

פורסם

^^^

זה דווקא מאוד פשוט - אם למוכר יש ביטוח שמאפשר לו לקבל מכשיר חדש או מחודש במחיר טוב במקרה של אובדן/גניבה, הוא יוכל להרוויח לא מעט כסף מכך שהוא ימכור את המכשיר המקורי ואז יכריז שהוא נגנב לו. במקרה כזה הוא יקבל את הכסף ממכירת המכשיר המקורי, יקבל מכשיר חילופי במחיר מוזל וישמור בכיסו את ההפרש בין שני המכשירים.

פורסם

שוב, מה ייתן לו להפוך את המכשיר שאבד ללבנה?

זה שהוא יבוא לאורנג'\פלאפון\סלקום ויגיד שגנבו לו את המכשיר, לא יהפוך את המכשיר ללבנה.

כמו כן, ביטוח כמו שאתה מתאר לאייפונים לפי הידוע לי אין.

אולי תחדש לי ואני אלך לבוס שלי ואגיד לו שייבטח לי את המכשיר :)

יש איזשהו ביטוח סטנדרטי שאתה משלם 2000 ש"ח השתתפות עצמית במקרה אובדן/גניבה ונזק לפי עלות התיקון(בד"כ לא מתקנים).

פורסם

כשמכשיר נגנב החברה הסלולרית יכולה להפוך אותה ללבנה (לא יכול לקבל ולהוציא שיחות ואולי עוד דברים) והם עושים את זה.

פורסם

איך בדיוק הם עושים את זה?

פורסם

חוסמים את ה-IMEI (המספר הסידורי של המכשיר) לשימוש בישראל ובכך הופכים את האייפון ל-iPod Touch....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים