עבור לתוכן

לקנות עכשיו SGS או לחכות? +בעמ' 5, צריך המלצה למכשיר פשוט לאבא...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי, מבחינת סטילס האיכות יותר ממספקת מבחינתי. לגבי הווידאו, אני אנסה למצוא דוגמאות ביוטיוב. אם ישמע לי בסדר, עד הערב יהיה לי SGS ביד ;D.

תודה על העזרה :)

• תגובות 41
  • צפיות 8.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הסאונד של הוידאו מעולה.

פורסם

שאלה נוספת בנוגע ל-GPS, לפי מה שקראתי כמעט כולם סובלים מבעיה, שבעיקר נובעת מהחומרה (האנטנה קטנה בחצי מהגודל הממוצע, וממוקמת במקום לא הכי אידיאלי). מה שכן, עדיף שיהיו קצת בעיות מחוסר עבודה מוחלט של התוכנה, וראיתי שלרוב המשדרגים לרום פיילוט ה-GPS לא עובד בכלל! מישהו יכול להגיב בנושא?

כולם סובלים מהבעיה...? GPS ברום של פיילוט לא עובד..? על מה אתה מדבר :nixweiss:

ה-GPS עשה הרבה בחודשים הראשונים, אבל כבר מזמן זה נפתר לרוב המכריע מאד של האנשים. והרום של פיילוט עובד מצוין עם GPS.

ברור לך שעל כל שלושה אנשים שבוכים בפורום שמשהו לא עובד להם יש עשרות (מאות? אלפים?) שזה עובד להם ולא תשמע מהם מילה..?

בקיצור, לדעתי אין לך מה להיות מוטרד מהנושא הזה. אני לא אומר שלא יכולות להיות בעיות מוזרות אבל לפי מה שאני יודע כבר מזמן אין צרות עם ה-GPS בגלאקסי.

פורסם
  • מחבר

מהסיבה הזו שאלתי כאן לגבי אמיתות העניין. נראה לי שאני כבר סגור על המכשיר, יש לי תור למרכז שירות בשעה 3 [=.

פורסם

לא יודע מה איתכם ,אבל לפי דעתי המצלמה באיפון 4 פשוט טובה יותר ,חיישן טוב יותר שמתמודד טוב יותר עם תנאי תאורה נמוכים ,ובאופן כללי התמונות מפורטות יותר במיוחד בוידאו ...

בקשר לבעית הGPS ,זה לא ממש נכון ..

יש מכשירים עם בעיה בחומרה , אבל לרוב זה רק בעית תוכנה שדיי נפתרה היום .

פורסם
  • מחבר

קראתי כמה ביקורות שבהן היה כתוב באמת שאייפון 4 מנצח מבחינת איכות המצלמה, אבל אם נשווה את כל הפרמטרים של שני המכשירים זה לצד זה, בסופו של דבר ה-SGS עם היד העליונה. רק רציתי לוודא באמת שאיכות המצלמה (סטילס+ווידאו+קול) ב-SGS לא גרועה כמו שחלק טוענים, ולפי הדוגמאות שראיתי היא יותר ממספיקה בשבילי. אין טעם שאני אוותר על כל יתרונות ה-SGS למען האייפון רק כדי לקבל שיפור קטן בצילום.

פורסם

אתם יודעים משהו... בשביל לצלם מדי פעם לוקחים סלולר

אם רוצים איכות אז קונים מצלמה אני מבין שאנשים רוצים לדחוס הרבה לתוך הפלאפון אבל יש גבול לכל דבר, איכות אולי תקבלו אבל לא ברמה של מצלמה נורמלית

פורסם

5MP זה חפיף.

יספיק לי עד הקפיצה הטכנולוגית הבאה.

במכשיר הבא אני רוצה 10MP, מעבד דו ליבתי, ZOOM אופטי נפתח, מקרן 100 אינטצ', ומכונת פופקורן.

פורסם

המגה פיקסל לא ממש קובע את האיכות

פורסם

לא יודע מה איתכם ,אבל לפי דעתי המצלמה באיפון 4 פשוט טובה יותר ,חיישן טוב יותר שמתמודד טוב יותר עם תנאי תאורה נמוכים ,ובאופן כללי התמונות מפורטות יותר במיוחד בוידאו ...

בקשר לבעית הGPS ,זה לא ממש נכון ..

יש מכשירים עם בעיה בחומרה , אבל לרוב זה רק בעית תוכנה שדיי נפתרה היום .

לדעתי זה דווקא הפוך. כל סרטון וידאו שאני מצלם באייפון

נראה כאילו צולם מדייאטסו שרייד שלקחו אותה לשטח.

ב sgs אין דבר כזה, הכל נראה יציב.

גם איכות הוידאו עצמה ב sgs נראית כמו 720p אמיתי.

פורסם

נו מה נסגר? קיבלת את המכשיר? :silly:

פורסם
  • מחבר

משפט מצונזר אחד יסכם את העניין: כ** *** של פ**** ה**** ***** שר***.

בנימה יותר מכובדת, רציתי להישאר עם פלאפון, יצא שדפקו אותי על ימין ושמאל. מזל שאני לא בהתחייבות, אז סוכן שטח של אורנג' יגיע אליי היום עם המכשירים בתקווה שהכל ילך חלק :).

צריך עזרה בעוד עניין. אני מחפש לאבא שלי מכשיר עם פומית, מקשים גדולים ותצוגה תואמת על המסך ורמקול/שמיעה חזקה...

המכשיר רק לשיחות, לא מעוניין בסמרטפונים ודברים כאלה. איזה מכשיר מומלץ מחברת הסלולר? שמתי לב שיש רק להם אחד של נוקיה, אבל לפי סוכן השטח אין עליו תוכניות טובות. אז אפשרי גם סליידר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים