עבור לתוכן

לקנות עכשיו SGS או לחכות? +בעמ' 5, צריך המלצה למכשיר פשוט לאבא...

Featured Replies

פורסם

תמחק כל זכר שתרצה, עדיין לא תתחמק מהעובדה שמדובר על רום של אורנג... כן, זה לא סמסונג נקי

אתה לא צריך לראות, זה עובדתי... פשוט חברי XDA שטורחים ימים ולילות (ומתישהו יבוא המשיח ויהיה CM7 סופי למכשירים שלנו) שמשפרים את המערכת הפעלה והליבה שלה לרמות שסמסונג לא חלמו עליהם לפני זה

• תגובות 41
  • צפיות 8.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני כבר 3 שבועות עם הרום של פיילוט אחרי שעברתי 100 רומים בערך ואני עובד עם המכשיר רגיל בלי שום ריטסטרים עם עברית מושלמת ובלי כל השטויות שאתה אמרת.

אם אתה לא מחליף רום תחליף לפחות קרנל שזה בערך 60% מהשיפור. באמת שהSGS שלך מבוזבז.

פורסם

בכל מקרה אתם סוטים מצרכיו של פותח הדיון

והוא ביקש מצלמה איכותית

ועכשיו עם כל הבעיות שתיארתי פה ואמרתם שזה יפתר רק על ידי פריצת האנדרואיד ושינוי רום

כך שאין פה שאלה בכלל מבחינת אחריות כי לשני הפלאפונים תוסר אחריות ברגע שפורצים אותם

ואייפון פרוץ עם בטריה שמחזיקה בהרבה יותר מבSGS ופלאש במצלמה> עולה כל בכמה רמות על כל SGS פרוץ שתביאו לו

פורסם

ואייפון פרוץ עם בטריה שמחזיקה בהרבה יותר מבSGS ופלאש במצלמה> עולה כל בכמה רמות על כל SGS פרוץ שתביאו לו

למה שלא תקנה אייפון? נראה שאתה כל כך 3> אותו... :bash:

בכל מקרה, אם אתה מתעקש לא להחליף רום ולהתעלם מכולם, DX דואגים לך:

http://www.dealextreme.com/p/3-7v-3000mah-high-capacity-battery-pack-with-back-cover-for-samsung-i9000-galaxy-s-47285

http://www.dealextreme.com/p/replacement-3-7v-2800mah-lithium-battery-rear-cover-for-samsung-i9000-46869

:facepalm:

ואולי הסוללה שלך תקולה? חשבת על זה?

פורסם

אני מדבר בפלא איזה שעה ביום מקסימום

לא שומע מוסיקה בכלל

וגולש איזה שעתיים שלוש גג+משחק חצי שעה

אני מגיע למצבים הזויים שאני מסיים להטעין ב8 בערב וכבר ב12-14 בצהריים הבטריה על פחות מ10%

מה כבר אני עושה שם שיכול לגמור את הבטריה ככה?

לשמוע מוזיקה צורך מעט מאוד מהבטריה.

הפעלה של המסך זה האוכל בטריה הכי גדול.

אז דבר ראשון אתה לא עובד על מקסימום בהירות כשאתה מתכנן להחזיק איתו הרבה זמן.

או שתכוון אוטומטי או שתגדיר את המינימום שמספיק לך בלי שתסבול.

WIFI ו GPS גם אוכלים בטריה.

כשאתה לא צריך אותם תסגור.

אני גם נכנסתי להגדות קטנות יותר שאני לא זוכר כרגע בדיוק, שגם עוזרות קצת לחסוך בטריה.

וכמובן שהתקנתי רום מבושל וחבילת עברית.

החברה מXDA וכמה ישראלים טובים שעבדו על חבילות מותאמות לעברית עושים עבודה מעולה.

על זה נאמר: When in Rom be a Rom-Man

פורסם

וכמובן שהתקנתי רום מבושל וחבילת עברית.

החברה מXDA וכמה ישראלים טובים שעבדו על חבילות מותאמות לעברית עושים עבודה מעולה.

על זה נאמר: When in Rom be a Rom-Man

על איזה רום היית ממליץ? חושב אולי להחליף לאישתי לרום יותר נורמלי מהסטוק של סמסונג.

פורסם

הרום שמותקן אצלי לא הכי חדש.

עדיף שיענו על זה מי שניסו את הרומים מהחודשים האחרונים ועקבו אחרי ההתפתחויות.

אם בא לך לעקוב קצת אחרי המתרחש בסצנת הרומים לSGS כנס לפורום של XDA ותקרא קצת.

יש שם חבילות להורדה עם הסברים ותמונות ומה לא (שאפשר להוסיף להם חבילת עברית).

ויש גם חבילות ישראליות עם עברית מובנית (שאולי עשו שימוש ברומים מXDA כבסיס) שאפשר למצוא בפורומים הישראלים למכשיר.

אני בנתיים מרוצה מהרום שלי (שיחסית ישן), למרות שיש רומים יותר חדשים ומוצלחים.

פורסם
  • מחבר

כבר כמה ימים שאני חופר בנושא, ודי הבנתי את הקטע של הרומים וכל מה שנלווה. עוד לא רכשתי את המכשיר, אבל אם כן אז יהיה מדובר ברום של פיילוט 3, כי אני לא רוצה להתחיל ולהתעסק עם תיקון עברית, למרות שיש יותר מהירים ממנו. מישהו כאן ממליץ בכל זאת על רום אחר, שהיתרונות בו פשוט שווים יותר?

שאלה נוספת בנוגע ל-GPS, לפי מה שקראתי כמעט כולם סובלים מבעיה, שבעיקר נובעת מהחומרה (האנטנה קטנה בחצי מהגודל הממוצע, וממוקמת במקום לא הכי אידיאלי). מה שכן, עדיף שיהיו קצת בעיות מחוסר עבודה מוחלט של התוכנה, וראיתי שלרוב המשדרגים לרום פיילוט ה-GPS לא עובד בכלל! מישהו יכול להגיב בנושא?

ושאלה אחרונה, המצלמה חשובה לי מאוד. אין לי מצלמה דיגיטלית יעודית, ולמרות שאני רוצה לצלם רק משפחה ודברים קטנים, עדיין הייתי רוצה איכות תמונה טובה. כנראה שבאור יום לא תהיה בעיה, אבל עד כמה חוסר הפלאש משפיע מבחינת צילום בשעות החשיכה? מישהו כאן יכול לצרף תמונה לדוגמה?

בנוסף, הבנתי מפורום XDA שאומנם יש צילום ווידאו HD, אבל מה זה שווה אם איכות הקול על הפנים? קראתי שמבחינת האיכות, במידה ויש רעש גבוה אז יש צליל ממש צורם שמתלווה אליו, כמו רעשים לבנים. מישהו יכול להעיר לגביי העניין הזה גם? איך איכות הקול אם מצלמים למשל סתם ארוחה משפחתית, שבה יש המון אנשים בבית, מדברים וצוחקים?

אייפון 4 אין סיכוי שאני אקנה, תמיד התרחקתי מאפל...

פורסם

עברתי על התמונות שלי במכשיר ומצאתי שני תמונות שבדיוק מתאימות להדגמה.

הראשונה צילמתי רגיל ואז ראיתי שחשוך מדי, אז הפעלתי את המצב לילה וצילמתי שוב.

התמונה השניה לא בפוקוס אבל היא מדגימה יפה את חיזוק האור של מצב לילה.

http://postimage.org/image/2j2r4tyas/

http://postimage.org/image/2j3eact7o/

פורסם

באמת שאם אתה לא בחושך מצרים אז הגלקסי במתמודד יופי. והרום של פיילוט הוא מהיר בטירוף לא יודע מי אמר לך שלא. בכל מקרה אם יש רומים עם תוקינים לעברית שעדיפים עליו אז זה עניין של לחיצת כפתור להתקנה

פורסם
  • מחבר

Art, אתה יכול לצרף תמונות פשוטות שצולמו באור יום? הייתי רוצה לראות את האיכות גם במצב מיטבי.

מבחינתי נותרה שאלה לא סגורה כרגע, מה איכות הקול בעת צילום ווידאו HD?

אני משתמש היום בנוקיה N85, מצלמת סטילס לא רעה, נגן מוסיקה טוב, סוללה טובה ולא חסר תוכנות ופיתוחים בשוק. אחת הסיבות העיקריות שאני רוצה לשדרג, חוץ מהעובדה שהמעבר לטאצ' וכל מה שנלווה אליו גם מושך, היא צילום הווידאו באיכות גבוהה! לא מדובר בתחביב או משהו מעבר, דבר שיספיק לצילום ווידאו וסטילס של המשפחה, כשאני עם חברים, כשלוקח את הכלבה לשחק בחוץ וכו' (מבחינת התאורה, לא אמורה להיות בעיה גם בלילה, תמיד יש מקור חיצוני). אם הפיטצ'ר הזה לא עובד כמו שצריך, כבר תהיה לי התלבטות גדולה לגביי ה-SGS. כי הרי מה שווה צילום ווידאו איכותי עם קול ברמה ירודה?

מהבחינה הזו האייפון 4 מוביל? אם המצב ממש גרוע, אני מוכן לוותר על כל הopen source של הגלאקסי, ולהיתקע עם מכשיר אפל סגור במנעול בריח, אבל העיקר שווידאו וקול איכותיים כמו שצריך :-\. או בכלל, לחכות פשוט עד שיגיע ה-SGS2 במחיר נורמלי לארץ, במקום להתפשר על אפל...

פורסם

http://postimage.org/image/2jdbifrvo/

אם הייתי גם מנקה את העיינית מדי פעם התמונה היתה אפילו יותר טובה.

אין לך מושג כמה תמונות צילמתי מבעד לכתם שומני... :s07:

פורסם
  • מחבר

לא רע, יש לך תמונה אם אנשים או חיות, שאוכל לשפוט טוב יותר? :)

ומה אתה אומר לגבי התהיות שלי על הווידאו והקול שלו?

פורסם

168435_1705102341839_1066427436_1872774_3264498_n.jpg

תמונה שצילמתי שיצאה מדבימה לדעתי.

הסאונד בווידיאו טוב. לא מה שתקבל ממיקרופון איכותי אבל הוא טוב. לדעתי אין פלאפון שתופס סאונד באיכות מצויינת כמו מיקרופון

פורסם

או הנה תמונה של מישהו שמנקה את העיינית. :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים