עבור לתוכן

לקנות עכשיו SGS או לחכות? +בעמ' 5, צריך המלצה למכשיר פשוט לאבא...

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע מכשיר N85 שאני ממש לא מרוצה ממנו ומעוניין לשדרג. לבנתיים חשבתי על הסמסונג גלאקסי S, שנראה די טוב מבחינת התכונות, אבל הבנתי שבקרוב מאוד תצא גרסה חדישה יותר- S2. השאלה היא, כמה זמן בערך לפי ההשערות ברשת עד שהמכשיר יצא, וכמה זמן לוקח בממוצע עד שהוא מגיע לארץ?

אם מדובר בחודש או שניים, אז מן הסתם שעדיף לחכות, אבל כנראה שמדובר בחצי שנה ומעלה? ההבדל הוא גדול עד כדי כך שעדיף להמתין תקופה ארוכה כזו?

כשאני קונה מכשיר הוא לכמה שנים, אבל לא הייתי רוצה לקנות אחד היום, ובעוד חודשיים תהיה גרסה חדישה שלו בשוק :-/.

ובאותה הזדמנות, שאלה שבטח מאוסה, אייפון 4 או גלאקסי S? מה היתרונות והסחרונות לכל אחד? סה"כ חשובה לי מאוד איכות המצלמה (כולל ווידאו)+MP3+אפשרות גלישה. נראה ששניהם די עונים על הצרכים האלה בצורה מעולה, אבל האייפון 4 עם חסרונות כי הוא סגור כמעט להכל ותלוי באייטונס בלבד לפי מה שהבנתי.

תכלס, זה משנה על מה אני אלך? שניהם נורא דומים, או שלא הבנתי עד הסוף את החסרונות.

• תגובות 41
  • צפיות 8.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הS2 יהיה זמין בחודש חודשיים הקרובים... לגבי הארץ, לך תדע.

בכל מקרה המחיר של הS2 יהיה אסטרונומי ולא בדיוק כדאי נכון להיום

איפון VS גלקסי = אני לא טורח לענות ואני גם לא אטרח לענות על זה... תריץ חיפוש יש לך דיונים מפה עד להודעה חדשה

פורסם
  • מחבר

אוקי, בוא נשכח מהשאלה השנייה :).

לגביי כדאיות הרכישה של הגלאקסי, אם היית במקומי היית רוכש את המכשיר היום? אני גרוע בדברים האלה! אמרת שאולי המכשיר יצא בעוד כחודשיים, עד שיגיע לארץ ניתן לו עוד חודשיים, עד שהמחיר ירד לנורמלי ניתן לו עוד חודשיים, אז השערה פרועה חצי שנה עד שאוכל לרכוש אותו. הוא שווה בכלל את ההמתנה הזו? קראתי את התפריט של ה-S2 על הדף, אבל אני לא יודע אם ההבדל (שבקושי הובן לי) כל כך משמעותי!

פורסם

יש לי חבר ששידרג לSGS לפני שבועיים.

הוא לא מושלם, אבל זה לא מכשיר רע כל כך להיתקע איתו איזה שנה שנתיים.

ביחס לעבר ולהווה זה מכשיר נהדר.

ביחס לעתיד הוא חוליה מקשרת למכשירים יותר מושלמים.

פורסם
  • מחבר

שיחקתי קצת עם ה-SGS, יצא שחבר שידרג לפני כמה ימים. נראה מכשיר מעולה, מצלמה איכותית, MP3 טוב, מלא אפליקציות...בקיצור, מה שרציתי :-).

נראה לי שאני הולך על המכשיר, לא רואה טעם לחכות 6-8 חודשים ל-S2, אני אסתפק בגרסה הנוכחית. גם כך רוב הסיכויים שאני אשדרג למשהו אחר לפני סיום התשלומים עליו, כמו תמיד :-/.

שאלה לגבי תוכנית מאורנג': 500 דקות+500 סמס+2GB גלישה+SGS ב-150 שקלים אחרי זיכויים שונים שתקפים ל-18 חודשים (זיכוי ניוד). המחיר שווה? מבחינת היחידות, אני בקושי מגרד 80% מהכמות הכוללת הזו, לא צריך יותר. העיקר המחיר. אני יכול לקבל מהם עוד דברים, למי שהיה נסיון בניוד המספר לחברה אחרת? בסלקום נגמרה החבילה החמה (1200 דקות וסמס), ולבנתיים כל החבילות שלהם על הפנים!

ועוד משהו על הדרך, איזה מכשיר מאורנג' ממש חופף ודומה לסוני אריקסון T707? יצא יותר משתלם אם אבא שלי ישדרג גם, רק שהוא ממש מרוצה מהמכשיר שלו ועבר בין כמה דגמים בשנים האחרונות עד שמצא משהו טוב מבחינתו. הוא מחפש מכשיר ממש פשוט, רק לשיחות/אנשי קשר/שעון מעורר- עם פומית, מקשים גדולים (גם כתב גדול על הצג) ודיבור חזק גם טלפון וגם רמקול. אי אפשר לעשות למכשיר זיכוי ניוד אגב, פלאפון דפקו אותנו בעניין הזה :pissed:, מכאן יותר משתלם לשדרג (יתנו מחיר יותר זול לתוכנית שלו, המכשיר יהיה "בחינם" גם כך).

פורסם

לגבי התוכנית - אני חיפשתי בשבועיים האחרונים תוכניות שוות לאייפון וזו הכי שווה שמצאתי. הייתי הולך עליה. אבל אני שמעתי שהיא עולה 170 אחרי הטבות (אני מדבר על VIP WINNERS). איך הצלחת להשיג ב-150? זה יפה.

אם אתה מדבר בסביבות 400 דקות הייתי הולך על זה.

פורסם
  • מחבר

הצלחתי להשיג היום את אותה התכנית גם מפלאפון, כך שאני נשאר איתם בסוף בלי ניוד. נראה לי שאסגור את העסקה ביום שני הקרוב.

איך השגתי אותה? הזמנתי נציג שטח של אורנג' לבית, הציע את אותה החבילה ב-170 שקלים. הגבתי במשפט קצר: "תוריד עוד", והוא נותן ישר זיכוי נוסף של 20 שקלים.

בפלאפון, פשוט אמרתי להם את מה שאורנג' הציעו לי, ואם לא יתנו לי הצעה זהה אני אתנייד. הם הסכימו ישר.

עם מישהו שיכול להתמקח טוב יותר, הייתי משיג עוד הטבות, אבל אני לא טוב בדברים האלה. מבחינתך, פשוט תגיד להם את מה שהוצע לי והם כבר יישרו קו.

פורסם

הזכרתה שהמצלמה מאוד חשובה לך

אז למה לעזעזל אתה בוחר את הסאמסונג? אין לו פלאש במצלמה והיא בכלל לא יעילה אחרי שעות הערב(בעל סאמסונג SGS)

ובקשר לשאר הדברים כמו MP3 אפילקציות ומשחקים אין משהו שפריצה קטנה לאיפון לא תפתור

ורק תזכור שאני מטעין בממוצע את הסאמסונג פעם או פעמיים ביום! שזה משגע אותי

פורסם

ורק תזכור שאני מטעין בממוצע את הסאמסונג פעם או פעמיים ביום! שזה משגע אותי

שים רום נורמלי ולא של היצרן עם הגדרות חיסכון נורמליות והסוללה שלך תחזיק יום יום וחצי בלי בעיה

פורסם

לא תודה לא פורץ ולא שם שום גירסה שהיא לא רשמית בסאמסונג(יש לי את הכי האחרונה 2.2 FROYO)

לא רק שאני קורא בלי סוף בפורומים השונים סיפורי זוועות ואתחולים והתקנות מחדש כל שני וחמישי בגלל הגרסאות הפרוצות האלה

זה גם מוריד את האחריות

וגם הורס את העברית המושלמת שבאה עם הרום שאורנג' ובינינו הרום מעולה ומהיר כמו שהוא עוד לא קרה שהזדקקתי ליותר מהירות

ובכל מקרה זה לא פותר את בעיות הצילום אחרי שעות הערב ולכן מי שחשובה לו המצלמה שיתרחק מSGS או בעצם מכל פלא לא פלאש

רק לעזעזל למי יש תוכנת FACEBOOK נורמלית לSGS?

התוכנה של פייסבוק עצמה על הפנים

למשל באיפון של חבר יש את התוכנה הכי מהירה וטובה שראיתי והיא אפילו מהירה בדיוק כמו המחשב שלי

פורסם

בחיים לא הייתי צריך להטעין אותו פעמיים ביום.

אם אתה טוחן את אותו שעות עם מסך דולק אז הבטריה תיגמר בסופו של דבר.

אם אתה מדבר קצת במשך היום ושומע מוזיקה, אז הוא יכול להחזיק גם כמה ימים.

פורסם

אני מדבר בפלא איזה שעה ביום מקסימום

לא שומע מוסיקה בכלל

וגולש איזה שעתיים שלוש גג+משחק חצי שעה

אני מגיע למצבים הזויים שאני מסיים להטעין ב8 בערב וכבר ב12-14 בצהריים הבטריה על פחות מ10%

מה כבר אני עושה שם שיכול לגמור את הבטריה ככה?

הפייסבוק? התוכנה על הפנים ובקושי משתמש בו משתמש רק בקצת WHATSUP וSMS

מוסיקה? בכלל לא שם אותה

אינטרט? שעתיים שלוש לא גומרות פלא חדש לגמרי כזה מהר ואפילו לרוב זה שעה וחצי גג

GPS מצלמה WIFI בלוטות הכול מכובה

ומשחקים? אני משחק רק ב SPEEDX 3D וגם זה רק חצי שעה בין הטענה להטענה

עשיתי טעות שלקחתי פלא שמגביל אותי לנקודת חשמל ומטען בכל חור שאני הולך ולא רק המצלמה בלילה על הפנים חשבתי שסאמסונג יעשו איזה מצב לילה נורמלי לפחות

פורסם

לא תודה לא פורץ ולא שם שום גירסה שהיא לא רשמית בסאמסונג(יש לי את הכי האחרונה 2.2 FROYO)

לא רק שאני קורא בלי סוף בפורומים השונים סיפורי זוועות ואתחולים והתקנות מחדש כל שני וחמישי בגלל הגרסאות הפרוצות האלה

זה גם מוריד את האחריות

וגם הורס את העברית המושלמת שבאה עם הרום שאורנג' ובינינו הרום מעולה ומהיר כמו שהוא עוד לא קרה שהזדקקתי ליותר מהירות

ובכל מקרה זה לא פותר את בעיות הצילום אחרי שעות הערב ולכן מי שחשובה לו המצלמה שיתרחק מSGS או בעצם מכל פלא לא פלאש

רק לעזעזל למי יש תוכנת FACEBOOK נורמלית לSGS?

התוכנה של פייסבוק עצמה על הפנים

למשל באיפון של חבר יש את התוכנה הכי מהירה וטובה שראיתי והיא אפילו מהירה בדיוק כמו המחשב שלי

:lol: עצוב, אין מה להגיד... לעבוד עם הרשמי של סמסונג (ויש להם כמה גרסאות דרך אגב)

סיפורי זוועות? על הגלקסי? תביא לי לינקים

עברית מושלמת = תתקין רום ישראלי עם עברית נורמלית

פורסם

נשאל את זה יותר טוב, איזה רום יש לך? הרגיל של חברת הסלולר?

כן אבל מחקתי כל זכר לתוכנות של אורנג'

במסך הבית יש לי רק שני מסכים- שורת החיפוש של גוגל מזג אוויר וכמה קיצורי דרך פשוטים

אני לא רואה איך שינוי רום מביא לשינוי כל כך דרסטי כמו שאתם מתארים בזמן הבטריה של המכשיר אולי גג שעתיים+

קיצר אני מאוכזב מהבחינה הטכנית מהמכשיר זמן סוללה נמוך מאוד מאוד המצלמה לא מתקרבת לשל אייפון ובטח שללא הפלאש לא יכלו להוסיף עוד שני דולר ולשים פלאש?!

היתרון כמובן בא ממערכת ההפעלה המעולה והמרקט האדיר של אנדרואיד ששם אפילו תוכניות בתשלום אפשר להשיג בחינם בגרסת פרסומות

והדפדפנים שכוללים FLASH מלא בפלא

לפותח הדיון תקח את כל מה שכתבתי בחשבון לפני שתחליט על מכשיר כי אני לבינתיים לא מצאתי מכשיר בחברות הסלולר בארץ שכולל את היתרונת שבSGS +בנוסף לזמן סוללה טוב יותר,ואפילו אם זמן הסוללה לא מפריע לך אז לפחות פלאש פשוט שעולה דולר למצלמה

והאופציה היחידה בחברות הסלולר היא רק האייפון 4 שגם לו יתרונות וחסרונות(ורק בתנאי שתפרוץ אותו)

והנה לינק למי שביקש לראות את הבעיות בגרסאות הפרוצות ולא הלכתי רחוק בשביל זה

http://iandroid.co.il/forum/forum42.html

מספיק לנבור בפורום לראות שכל שלוש נושאים יש נושא עם בעיה של הרום,נכון בסופו של דבר הבעיה נפתרת אבל זה דורש כל פעם זמן אתחולים והתקנות מחדש,ולמה זה אמור להיות כך מלכתחילה?<?!

פורסם

ה SGS פשוט צועק שיחליפו לו רום... מה לעשות אם אתה כלכך מתעקש אז suffer the consquences

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים