עבור לתוכן

קירור מומלץ למעבד 2500K| עד $60

Featured Replies

פורסם

אהלן,

מעוניין לבצע OC למעבד 2500K, רציתי לקבל בבקשה המלצות לקירור עד $60. אני גר בארה"ב ומעדיף לקנות מאחת החנויות הללו: (לוח אם P67 של ASUS או ג'גיבייט צריך לקבל מחר):

www.newegg.com

www.tigerdirect.com

www.amazon.com

*חשוב שהקירור יהיה שקט, לא ברמה של קירור פסיבי אבל שלא יהיה טרקטור.

נ.ב רציתי לשאול אם תהיה בעיה עם המיקום של הקירור והזיכונות? רכשתי זיכרונות

G.SKILL Ripjaws X Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800)

יש לי מארז CM690

תודה.

פורסם

הMUGEN 2 או הYASYA יהיו מצויינים..מעל זה זה כבר הD14 של NOCTUA.

לגבי הזיכרון לא צריכה להיות בעי המיוחדת..שכן את הקירורים אפשר להתקין בכמה תצורות..כנ"ל את המאווררים שלהם..

ובמקרה הגרוע פשוט מזיזים את הזיכרון סלוט אחורה ;D

פורסם

הזכרונות של G.Skill בסדרת Ripjaws-X מגיעים בגובה של 40 מ"מ כמו קודמיו הRipjaws, אם תבחר בNoctua NH-D14 זה ייצור לך מצב של התנגשות ברגע שתנסה להתקין את הקירור לכיוון האחורנית של המארז, למזלך יש לך מארז שמאפשר פליטת אוויר דרך גג המארז ובכך תוכל להתקין את הNoctua כאשר הוא פונה לכיוון זה...

עממה ייתכן במצב כזה בעיה נוספת, התנגשות עם גוף קירור של הגשר הצפוני וחסימת חריץ הPCI-E הראשון על ידי המאורר, חשוב מאוד לקחת מדידות במידה וזה הכיוון שאליו תלך.

פורסם

הMUGEN 2 או הYASYA יהיו מצויינים..מעל זה זה כבר הD14 של NOCTUA.

לגבי הזיכרון לא צריכה להיות בעי המיוחדת..שכן את הקירורים אפשר להתקין בכמה תצורות..כנ"ל את המאווררים שלהם..

ובמקרה הגרוע פשוט מזיזים את הזיכרון סלוט אחורה ;D

מה עדיף לקחת במצב שאני שם 2 מאווררים אחד שמוציא ואחד שמכניס את המוגן או הyasya?

פורסם

אני הייתי ממליץ על הנינג'ה 3, במיוחד כאשר מדובר על תצורה של Push/Pull.

פורסם

תצורה של P&P תורמת בעוד כמה מעלות בודדות..ככה שהיא לא ממש חובה במיוחד כאשר יש לך מאוורר אחורי או בגג שדי קרובים לקירור.

אבל בחירה שלך.. :xyxthumbs:

פורסם

yasya או mugen ? (בP&P)

פורסם

הYasya מתעלה על המוגן 2 בקצת.

פורסם
  • מחבר

אז אתם ממליצים לי ללכת על זה?

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835185143

לגבי המארז, יש לי CM690 אבל אני יכול להרכיב את המחשב ב Antec Six Hundred יש לי את שניהם. מה עדיף מבחינת קירור/זרימת אוויר וכו'. ל Antec Six Hundred יש מאורר ענק למעלה, השאלה כמה הוא יעיל. אם זה משנה יש לי את ה CM690 הגירסה הישנה, של הלפני שנה, לא חושב ששינו כל כך הרבה מאז.

מה לגבי לשים אקסטרה מאוררים למארז? היה לי 120MM על הדלת, הורדתי אותו כי הוא עשה רעש, יש משהו שקט ומומלץ? איפה הוא כדאי לשים?

פורסם

תישאר עם הCM :xyxthumbs: גדול יותר ולא נופל מבחינת קירור מהאנטק :)

פורסם

לשניהם יש פחות או יותר אותו זרימת אוויר, יותר שאלה של נוחות (שעדיפה ב690 לדעתי) ועיצוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים