עבור לתוכן

מחפש אוזניות חדשות :)

Featured Replies

פורסם

אני מת על אוזניות

היו לי את HD202 Sennheiser

יש לי את steelseries siberia v2

ויש לי את SoundMagic PL-50 שלא אהבתי בכלל אבל עזבו את זה

אני רוצה אוזניות חדשות

חשבתי על אלו http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9914&perur=

מה אתם אומרים יש אוזניות יותר טובות בטווח מחיר הזה מה אתם אומרים על האוזניות האלו

אני מאוד אהבתי את השמיע של ה 202 אני אוהב באס עמוק ופחות את השמיע של ה pl50

תודה לעוזרים

פורסם

אני מניח שלא עשית מחקר מעמיק, אם שלפת מהמותן את הQ701. אלה אוזניות שצריכות מגבר וכרטיס קול כעלות האוזניות עצמן לפחות, מה שמכפיל את ההשקעה.

השאלה כמה אתה מוכן להשקיע, ומה אתה מצפה מהן שיעשו (לבית, לחוץ, סגורות/פתוחות) ?

פורסם
  • מחבר

כן לא עשיתי מחקר מעמיק ובגלל זה באתי לפה

אממ המחיר צריך לנוע בסביבות ה 1000 שקל ואני רוצה סגורות ולבית ויש אפשרות גם לבחוץ

כאילו הרוב זה לשמיע בבית אבל אם אני יכול ללכת איתם גם בחוץ עוד יותר טוב

פורסם

הQ\K701 מדהימות והן בהחלט בעלות באס עמוק, אבל אני לא יודע אם הן בשבילך- א' הבאס שלהן אמנם עמוק ומפורט אבל ממש ממש לא בומי...

שנית הן דורשות מגבר בשרני שיעלה לך כפול רק מהמחיר שהוצאת על האוזניות בשביל לשמוע את האיכות שלהן.

בכל אופן, תענה על השאלה שהבחור מלמעלה שאל בכדי שנמצא לך אופציה טובה אחרת (בהנחה שלא תרצה את ה701)

ושאלה נוספת, מה מקור ההאזנה? (מערכת או כרטיס קול, אני מנחש שכרטיס קול- איזה?)

פורסם
  • מחבר

בבית אני שומע ממגבר denon avr-1508

והמחשב מחובר בכבל קוקסיאל

אני רוצה אוזניות בטווח מחיר של 1300-1000

את ה q701 אני יכול להשיג ב 999

עכשיו מה שאני רוצה זה אוזניות עם בס עמוק אבל לא בומי אני לא מחפש סאב באוזן

אני רוצה שיהיה צליל נקי ועמוק כאילו

וסתם לידע ככלי הכרטיס קול שלי במחשב הוא מובנה בלוח p6t deluxe

והאוזניות הם לבית יותר אבל אני ישמח אם תציאו לי אוזניות גם לבחוץ אבל סגורות וכמה שיותר אטום

פורסם

הQ701 מתאימות בול למה שאתה מחפש, אבל בעיקרון עדיין עומדת פה הסוגיה של מקור והגברה-

המגבר שיש לך לודאי לא מספיק לאוזניות, ולא הייתי ממליץ בכלל להסתפק אך ורק בכרטיס קול המובנה של אסוס...

פורסם

האוזניות האלה פתוחות לחלוטין, אין שום פונקצית אטימה בהן ולכן גם לא מתאימות לחוץ.

לפי מוכנות ההשקעה והדרישות שלך הייתי הולך על Sennheiser HD-25

http://www.musiczol.co.il/hd25-41.html?___SID=U

פורסם

הQ701 מתאימות בול למה שאתה מחפש, אבל בעיקרון עדיין עומדת פה הסוגיה של מקור והגברה-

המגבר שיש לך לודאי לא מספיק לאוזניות, ולא הייתי ממליץ בכלל להסתפק אך ורק בכרטיס קול המובנה של אסוס...

אז בוא תן המלצה למגבר טוב.. ולא STX, זה לא זה.

לפותח השירשור, שים לב שיש הבדל בין באס עמוק לבאס חזק, הראשון לא ערובה לשני, למעשה מעט מאוד אוזניות ניחנות בשתי הפרמטרים.

פורסם

הSTX לא עושה אפילו רבע ממה שהאוזניות האלה צריכות (עובדה כואבת היא שאני לדוגמה מגביר איתם Koss portapro והן נשמעות לי הרבה יותר מפורטות, ו701 ידועות בפירוט המטורף שלהן) אז אני לא יכול להמליץ לך עליהן. זה בכל זאת כרטיס קול. (אבל בתור מקור לPC זו המלצה מצויינת)

אבל מגברים אחרים שאנשים משדכים בהצלחה בדרך כלל הם ה Heed Canamp, M^3, Aqua ו SPL Auditor\Phonitor ועוד אופציות.

בכל אופן, רוב האופציות פה עדיין יקרות...

פורסם

Pורטהפרו בחיים לא יהיו מפורטות יותר מהK701 אפילו אם תחבר אותן לגנרטור עד שייצא מהן עשן.

ומאיפה אתה יודע מה הן צריכות או לא אם בחיים לא שמעת אותן עם מגבר אמיתי? עד שתעשה את זה כדאי שתמתן את מלאי ה"המלצות".

פורסם

^ מחפירות שעשיתי בהד-פיי ותאמין לי עשיתי מספיק, לא רק אני חשבתי על הקומבינציה הבעייתית הזו של STX ו 701.

וזו עובדה, אני שומע יותר צלילים מאשר מה שאני שומע בK701 שלי כשהן לא מוגברות.

פורסם

אתה לא שומע יותר אינפורמציה, אתה פשוט שומע אותה יותר חזק בפורטהפרו. עשית השוואת עוצמה?

לא אומר שאתה טועה בנוגע לSTX, רק שאתה לא בעמדה להחליט לאחרים מה לעשות עם הכסף שלהם כי אתה לא מדבר מניסיון, עם כל הכבוד להד-פי צריך קודם לשמוע וחבל שלך חסר קצת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים