עבור לתוכן

20 מגה בבזק בין לאומי

Featured Replies

פורסם

אני בבזק+בזק בינלאומי עם חבילה של 20 מגה ומהירות ה-Upload היא 1 מגה.

מודם נתב NETGEAR VVG2000 ולא היו לי בעיות למרות שהוא לא הכי נוח בהגדרות מתקדמות.

טיפש אבל יפה (אנטנה פנימית).

אמנם בשעות העומס המהירות לא תמיד טובה אבל ברוב שעות היממה אפשר להגיע לניצול של 75%-95%, לפחות ככה זה אצלי.

לגלישה אין הבדל, youtube ודומיו נתקעים, אתרים כבדים נטענים לאט אבל השרתים שלי מצליחים לנצל את הקו עד הסוף, 50 מגה עוד השנה ;)

פורסם

כי הנציגה אמרה שהאפלואוד על 800 קיי

או שהיא לא הבינה מהחיים שלה..

אני פעם דיברתי עם נציגת שירות, וכדי לדעת מה המהירות שאני מקבל, היא הכפילה את המהירות שאמרתי לה ב9 סיביות :facepalm:

והיא רבה איתי חצי שעה שBIT מתחלק ל9 ולא ל8, אחרי חצי שעה של שיחה מפגרת ניתקתי לה את הטלפון בפנים :bash:

זה מראה שכמעט כל נציגה, בקושי יודעת משהו לגבי אינטרנט, סתם עשו להם קורס מזורז על "איך להרגיע לקוח רותח, בכדי שלא יתנתק".

פורסם

לא יודע למה לשדרג בלי התחיבות מצד הספקיות לאיזה מהירות מינימום. זה כמו לשדרג את הצינור מים בבית מ15 צול ל20 צול בשביל לקבל לחץ מים יותר גבוה :screwy: . בתאוריה אפשר לדחוף לכם 20 מגה בקו אבל בפועל אני לא חושב שמישהו יצליח לקבל 100% בשעות הערב אפילו לא 10% . העיקר שדוחפים לנו מקסימום גבוה ואחר כך יש לנו שירשור עם + 17 עמודים על למה דברים לא עובדים (הדרישה לרוב לא היתה לקבל מקסימום אלא לקבל משהו סביר).

חבילות עם רוחב פס מובטח קיימות.

אפשר גם לקבל כמה UPLOAD או DOWNLOAD שרוצים, אפילו גיגה.

הן מוצעות ע"י כלל הספקיות, ולגבי תשתית יש בחירה בין אורנג', סלקום, בזק או הוט.

החבילות הללו הן חבילות תמסורת וככאלה הן יקרות הרבה יותר, אפילו לחבילות כמו 512\512.

החיבור שלך הוא מאוד זול כי הוא חיבור best effort, רוצה לקבל guaranteed?

תשלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים