עבור לתוכן

כמה שעות לפני קניית מכשיר חדש בחברה-כמה שאלות לפני

Featured Replies

פורסם

אני קונה בחברה במסלול של 258 ש"ח 1300 דקות ו1300 SMS ואינטרנט של 5 GB

ואחרי שנה אני יתחיל לשלם רק על 209 ש"ח(פשוט נשאר לי לשלם על המכשיר הישן עוד 12זה חודשים)

הציעו לי באותו המחיר את שני המכשירים SGS ואייפון 4 ויש לי רק כמה שאלות קטנות לפני שאני מחליט

1)אני הולך לפרוץ את המכשירים בכל מקרה ועכשיו בקטע של האחריות איך זה ישפיע על אחריות יצרן בשני הפלאפונים,ומה קורה למשל אם נשבר לי המסך האם הפריצה תגרום לי לעליות נוספות? בתנאי שיש לי ביטוח מקיף

2)פלאש- אני עובד הרבה בבורסה והם כולם מבוססים על גרפים בזמן אמת עם פלאש האם האתר עובד במהירות באייפון 4? זה באמת חשוב לי

www.etrader.co.il

3)שמתי לי שלסמסונג אין בכלל FLASH במצלמה שלו אין זה משפיע על הצילומים של הוידאו והתמונות בלילות? למרות שבאור יום המצלמה של האייפון טובה יותר

4)באמת שעם כל הכבוד למעבד הגרפי החזק יותר של הSGS באמת שלא ראיתי יותר ממשחק אחד שמתעלה על הגרפיקה של משחקים באייפון 3GS באמת אשמח אם תראו לי קישורים למשחקים שיוכיחו את טעותי....בדקתי באנדרואיד מרקט ונאדה

וזהו בקשר לכל השאר הם אותו הדבר רק 4 שאלות אלו מנעו ממני החלטה

פורסם

אפשר לשאול באיזה חברה קיבלת את ההצעה ?

פורסם
1)אני הולך לפרוץ את המכשירים בכל מקרה ועכשיו בקטע של האחריות איך זה ישפיע על אחריות יצרן בשני הפלאפונים,ומה קורה למשל אם נשבר לי המסך האם הפריצה תגרום לי לעליות נוספות? בתנאי שיש לי ביטוח מקיף

בגדול מבטל אחריות

בפועל צריך לתפוס אותך לבטל אחריות ובתיקון מסך שבור ספק עם מישהו יטרח לבדוק

יותר מבדיקה פשוטה שהסלולרי פועל

לפחות עם התיקון יעשה בארץ ...

שמתי לי שלסמסונג אין בכלל FLASH במצלמה שלו אין זה משפיע על הצילומים של הוידאו והתמונות בלילות? למרות שבאור יום המצלמה של האייפון טובה יותר

יש ביקורות תמונות וסרטונים בגוגל ויוטיוב

אני צלמתי עם האיפוד 4 ווידיאו פה

)פלאש- אני עובד הרבה בבורסה והם כולם מבוססים על גרפים בזמן אמת עם פלאש האם האתר עובד במהירות באייפון 4? זה באמת חשוב לי

אין תמיכה רישמית בפלש באיפון 4 וכניראה לא תיהיה

יש אתרים שעוקפים את זה עם אפליקציות במיוחד לאיפון

בSGS עם אני לא טועה יש אבל לא בטוח

באמת שעם כל הכבוד למעבד הגרפי החזק יותר של הSGS באמת שלא ראיתי יותר ממשחק אחד שמתעלה על הגרפיקה של משחקים באייפון 3GS באמת אשמח אם תראו לי קישורים למשחקים שיוכיחו את טעותי....בדקתי באנדרואיד מרקט ונאדה

רוב המשחקים היום באנדרואיד ואיפון הם קזואל

רק מיעוט קטן הם משחקים כבדים ואל תצפה לתחליף לקונסולה נידת פשוט כי הממשק לא נוח מספיק למשחקים סטנדרטים

אפשר אומנם לשחק אבל זה לא זה

לאומת זאת לקזואל זה מאוד מתאים

בכל מקרה אני לא ממליץ לקנות היום מחברה סלולרית וגם לא בארץ

יש ארצות הרבה יותר זולות גם אחרי המכס וכדי לך למצוא מישהו שהולך לארץ זולה בהרבה שיקנה לך משם

כמובן אחרי שתברר עם אפשר לפרוץ ולהכניס עברית לאותו דגם

פורסם
  • מחבר

כל הסיפור הזה קרה עקב מלחמת מחירים בין אורנג' וסלקום עליי

הייתי באורנג' שמעתי מה היה להם להציע לא אהבתי הלכתי לסלקום הציעו לי ב230ש"ח (מזכים אותי כי אני לקוח של חברה אחרת)

1200 דקות וSMS ואינטרנט ללא הגבלה במהירות 1 MB

חתמתי אצליהם ואז התחיל כל הסיפור אורנג' והשימור לקוחות שלהם

ובמזל הספקתי לבטל את העסקה עם סלקום לפני שניידו לי את המספר

בכל מקרה נשאר לי לשלם 50 ש"ח לחודש על המכשיר הישן לעוד 12 חודשים

ולכן באורנג' הביאו לי ב258=1300 דקות שיחה וSMS , ועוד אינטרנט במהירות הכי גבוהה שלהם בנפח 5 גיגה ועוד המכשיר הישן נשאר אצלי ואני לא מחזיר אותו להם(נוקיה 5800) ואחרי שנה אני מפסיק לשלם על המכשיר הישן והמחיר נחתך ב50 ש"ח

אולי זה נשמע משתלם אבל זה כמה ימים שלמים של חפירות וזיבולי שכל ועצבים וצעקות

עכשיו בקשר לפלאש1) במצלמה בסאמסונג יש לך איזה דוגמא של צילום תמונות או וידאו בתנאי לילה?

2) ובקשר לפלאש בדפדפן באייפון 4-מישהו יכול לנסות להכנס לאתר הזה ולהגיד לי אם זה פועל ואולי יש איזה דפדפן אחר שבו זה יפעל? www.etrader.co.il

3) בקשר למשחקים בהשוואה לאייפון לאייפון יש גרגע פי 20 יותר משחקים ואני לא מגזים פה וחצי מהם עם גרפיקה מדהימה,אני פשוט מחפש דבר כזה גם באנדרואיד ואני לא מוצא כלום

פורסם

המשחקים באנדרואיד זה דבר בהתפתחות

תבין שהאיפון קיים הרבה יותר זמן בשוק

ידוע כבר שסוני תביא את חלק ממשחקי הPS1 לאנדרואיד גם למכשירים לא שלה

שזה בערך גרפיקת DS

יש שמועות גם על משחקי PSP וPS2 -זה עדין לא גרפיקה כמו במנוע של אנריל לאיפון אבל מתקרב

יש עוד פיתוחים בתחום וזה שוק שגודל

כרגע מכשירי אנדרואיד מוכרים יותר ממכשירי איפון

אבל וזה אבל גדול לא נוח לשחק משחקים כבדים באיפון או אנדרואיד סטנדרטים -אז צא מזה

פשוט לא נוח ואני מדבר מניסיון

בעניין החבילות במקרה שאתה עושה אינטרנט אז רק בלי הגבלות פשוט כי במוגבלים במקרה שאתה חורג אתה משלם הרבה יותר

אני בכל מקרה הייתי קונה בנפרד

ודרך אגב יש שמועות חזקות על איפון 5 ויש כבר SGS2 בשוק (לא חושב שהגיע לישראל רישמית בינתים )

מה שאופך את האיפון 4 וSGS ליחסית מיושנים ואמור להתחיל בקרוב ירידת מחירים

אתה יכול לשקול גם לקנות משומש

פורסם
  • מחבר

אז עזוב משחקים

יש למישהו פה אייפון 4 ויש לו איזשהי דרך-פריצה להפעיל את האתר הזה כמו שצריך www.etrader.co.il?

פורסם

בגלקסי עובד סבבה, ממשהו ספציפי שאתה רוצה לבדוק?

פורסם
  • מחבר

בגלקסי עובד סבבה, ממשהו ספציפי שאתה רוצה לבדוק?

כולל הגרפים? אם ככה הגלקסי מלך

אבל השאלה אם יש איזשהי דרך לראות את האתר כולל הגרפים באייפון 4?

פשוט התבאסתי מזה שאין פלאש במצלמה וחוסר מובהק במשחקים איכותיים

פורסם

איפה אני רואה את הגרפים?[br]פורסם בתאריך: 14 2011, 13:41:22

שיחקתי קצת באתר ופתחת קצת גרפים והם עובדים בצורה חיה ומתעדכנים.
פורסם
  • מחבר

איפה אני רואה את הגרפים?[br]פורסם בתאריך: 14 2011, 13:41:22

שיחקתי קצת באתר ופתחת קצת גרפים והם עובדים בצורה חיה ומתעדכנים.

תודה כנראה שאין לי ברירה ולקחת את הסמסונג

חבל שאין פה אף אחד עם אייפון 4 שיכול לנסות

פורסם

יש פה אנשים עם אייפון, תצטרך לחכות קצת שיגיבו לך

פורסם

הגראפים מבוססים על פלאש..זה לא עובד באיפון 4 ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים