עבור לתוכן

עד כמה האוזניות שלכם אוטמות?

Featured Replies

פורסם

מכיוון שה-ATH-A900 שלי יוצאות לגמלאות מוקדמת(הן רק בנות 6 וכבר מגלות סימני שבירות, אבל על כך בנושא אחר), התחלתי לחפש אחר אוזניות סגורות חדשות.

אך נראה שקיים מחסור במידע על רמת האטימה בפועל של אוזניות(בעיקר פול סיז, ב-IEM יש יותר מידע, אך גם לא מאורגן).

אשמח לכול חוייה על רמות אטימה, לא דווקא בסביבה רועשת במיוחד - סביבות של בית שגרים בו עוד אנשים \ משרד ממוצע גם יתקבלו בשמחה.

התרשמויות של אנשים בסביבה על רמת הדליפה יהוו פלוס רציני.

אבקש ממי שכותב שיציין כול התרשמות שיש לו מאוזניות מסויימות, אפילו אם מישהו אחר כבר כתב התרשמות דומה(צורת הראש\אוזניים משפיעה מאוד על האטימה, אז יהיה נחמד אם יהיה רפרנס רחב ככול הניתן)

בתקווה שיאסף מספיק מידע(אפרסם מאוחר יותר בפורומים אחרים גם) אערוך אותו לתוך מסד נתונים כולשהו שיהיה שימושי יותר מהודעות בפורום.

(כמובן שתוך מתן קרדיט וכו')

אחזור כדי שיהיה ברור, דעות על כול סוגי האוזניות(פתוחות\סגורות\IEM וכו') יתקבלו בברכה.

התרשמות שלי מהאוזניות שלי תבוא טיפה יותר מאוחר.

תודה!

פורסם

אחלה רעיון, אני אתחיל.

האוזניות הסגורות שהיו ויש לי:

-Audio-Technica W5000: למרות שיש איתן אישיו ידוע של התאמה בררנית לראש, לי אין בעיה כזו אבל עדיין אין אטימה כמעט בכלל, מתנהגות כמעט כמו אוזניות

פתוחות או חצי פתוחות. דולפות החוצה בערך כמו הAKG K240 שלי, שהן חצי פתחות, משמע לא יותר מדי.

-Denon D5000: כנ"ל פחות או יותר.

- Beyerdynamic DT770 Consumer- אטימה סבירה, לדעתי טובה מאוד לסביבה ביתית, בווליום נמוך או בלי יכולתי לשמוע, אמנם לא ברור אבל בלי בעיה את הטלווייזיה מהסלון או שיחות רקע, אבל עם מוזיקה בווליום סביר האטימה מספיק טובה כדי להעלים הכל מסביב. לא זוכר לגבי דליפה החוצה אך אפשר להבניח שקיימת במידה מסויימת כי יש להן פורטים לבאס.

-Geman Maestro MB250- כמעט ללא אטימה כי אין clamping אבל לא דולפות בצורה משמעותית.

- Ultrsone Pro900- אטימה טובה מאוד לפי מה שזכור לי, כמעט לא דולפות... אוזניות סגורות מעולות בקיצור, נשמעות גם לא פחות טוב מאיך שהן אוטמות.

זהו, לא יודע איך להיות ספציפי יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים