עבור לתוכן

מחפש לקנות פלאפון נוח ללא מסך מגע!

Featured Replies

פורסם

שלום כולם. אני מחפש לקנות פלאפון שיהיה נוח בעיקר להודעות, שאיכות השמע והקליטה יהיו טובות והסוללה טובה. לא קריטי משחקים וכל זה. מה שכן גלישה פה ושם פייסבוק יכול להיות נחמד.

חשבתי על הבלקברי בולד 9700 או נוקיה e72 בסגנון. מה אתם אומרים? המלצות?

פורסם

לא מנסה "להמיר את דתך" למסך מגע - אבל אפשר לשאול למה לא מסך מגע? כי לשימושים שאתה מתאר אין יותר טוב ממסך מגע. הגלישה במסך מגע נוחה פי כמה, בדר"כ (אם לא תמיד) המסכים גדולים בהרבה ולכן חווית הגלישה טובה פי כמה. בנוסף, יש מקלדת וירטואלית על המכשיר שהיא (לי) לפחות נוחה פי כמה ממקלדת קטנטונת של E72 וכו'

פורסם

אתה יכול להחליף בין המקלדות, יש לא מעט סגנונות. במיוחד אם אתה בוחר באנדרואיד.

אבל אם אתה נורא מתעקש על מקלדת פיזית, יש מכשירים כמו ה Motorola Milestone

שהוא בעל מקלדת פיזית ועובד מצויין.

בכל מקרה, יצא לי לראות את ה E72 בפעולה ולא התלהבתי ממנו כ"כ,

הממשק ב E71 היה רבה יותר נוח ומובן. הם ניסו ליצור משהו חדשני פה

ויצא משהו שפשוט לא עובד.

לדוגמא, ב E72, מקש ה HOME המרכזי המפורסם של נוקיה, הפך למקש מגע,

מה שגורם לו לקפץ לך בין תפריטים שבכלל לא רצית להכנס אליהם מלכתחילה.

לגבי ה BlackBerry, אני אישית לא השתמשתי, אבל אני מכיר מישהי שיש לה אותו

והבנתי שאפשר לפרוץ אותו ולהוסיף לו מלא דברים נחמדים ואפליקציות שונות ומשונות.

אז אם כבר אתה לוקח משהו, ההמלצה שלי היא, או E71 או ה Blackberry.

פורסם
  • מחבר

כן דווקא התעניינתי בכל האנדרואידים עם המקלדות למינהם אבל זה טיפה גדול לי ומסורבל. ובתגובה למה שXtract אמר: היו לי כבר 2 מכשירים עם מסכי מגע וכן זה היה נוח. אבל זה לעולם לא יחליף בשבילי את המקשים , אני אוהב להרגיש :). ובקשר לגלישה, אני לא כל כך גולש זה לא קריטי, רק פייסבוק פה ושם. עוד בעיה היא שהמכשירים עם המסכי מגע פשוט זוללים סוללה.

ראיתי את הבלקברי 9700 וממש התלבהבתי ממנו. השאלה אם יש לו בעיות כלשהן שצריך לדעת עליהם?

פורסם

כן: כל בלאקברי דורש חבילה מיוחדת ויקרה שתיתן לך דברים אלמנטריים כמו גלישה באינטרנט.

פורסם
  • מחבר

מבחינת חבילות אין לי בעיה. יש לי חבילות משפחות וחברים של עובדי אורנג' על איזה מכשיר שאני רוצה. ככה שהיקרה ביותר (חלק מהסמארטפונים) היא 200 שח לחודש כולל הכל.

מה שאני מתכוון זה מבחינת המכשיר עצמו פיזית אם יש בעיות

פורסם

לא כזאת חבילה :P. חבילה מיוחדת של BB, בנפרד.

פורסם

אכן כן, היא עולה 98 שקל לחודש (וכוללת גלישה לא מוגבלת, כמו כן ניתן לחבר את הטלפון למחשב ולהשתמש בו כמודם סלולרי במסגרת החבילה הלא מוגבלת). האם שגם אני כמוך, יש לי כיום מכשיר מגע אבל אין כמו מקשים, מה גם שע המסכם הענקיים האלה אין סיכוי לקבל סוללה שתחזיק לך יומיים-שלושה - מה שלפחות חלק מה-BB יתנו לך (לא יודע לגבי הנוקיה E72). בנוסף אני גם לא יודע אם כדאי לקנות היום BB או לחכות קצת במידה ואתה מתכנן לקנות מהמפעילות, אנחנו בדיוק בחילופי דורות של מערכות הפעלה שם (OS5 ל-OS6) והמפעילות בארץ עדיין לא מביאות מכשירים עם OS6. אני יודע שבפלאפון וסלקום זה צריך לקרות כנראה החודש (הבנתי שכבר קיימות גרסאות OS6 מותאמות אליהן ככה שזה עניין של זמן), לא יודע לגבי אורנג'.

פורסם
  • מחבר

לא כזאת חבילה :P. חבילה מיוחדת של BB, בנפרד.

כן אני יודע על מה אתה מדבר. בחבילה הזאת הבלקברי כולל הכל יוצא לי 200 שח בחודש. אייפון 4 וסמסונג גלקסי עולים איזה 30 שקל פחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים