עבור לתוכן

Noctua NH-C14 מול Zalman CNPS9900 MAX כאשר המחיר זהה - מי עדיף?

Featured Replies

פורסם

שלום.

שימו לב שמדובר ב NH-C14 (ולא ב D14).

מי מבין שני הקולרים האלה עדיף? אני לא יודע להחליט, ואשמח לשמוע

תודה

פורסם

רק בגלל שלא ניתן להחליף לזלמן את המאורר לא הייתי לוקח אותו, מבחינת ביצועים הזלמן מנצח בחצי מעלה.

פורסם

Noctua מנצח בכל הנוגע לרעש וביצועים..והבדל של מעלה-חצי מעלה בMAX לא מצדיק את הבחירה של הזלמן לדעתי :)

ולמה דווקא את הדגם הזה של Noctua ? שכן הוא בעל פרופיל נמוך למערכות מאוד ספציפיות.

פורסם
  • מחבר

כי אלה ההצעות שניתנו לי (:

גם האפשרות של Thermaltake Frio קיימת (וחסכון של 10 דולר אגב).

מה דעתך?

פורסם

הNoctua עדיף גם על פני הTT..אבל לא עדיף לך לקחת דגם אחר (למה לא את הD14) ? או שזה האפשרויות שיש בחנות שאתה מזמין ממנה ?

פורסם
  • מחבר

אז ככה: אני רוכש את זה ממכר שמזמין את המוצרים לתצוגה (חנות נחמדה בלוס אנג'לס). לאחר שהם מוצגים לראווה (לא ממש עושים איתם כלום), הוא מוכר אותם.

כרגע האפשרויות הבאות ניתנו לי:

C14

= 62 דולר

Frio

= 47 דולר

Zalman

= 60 דולר

אז אני מתלבט

אגב - זה ישמש על מערכת שבה המעבד הוא i7 950

פורסם

למה שלא תעדכן את המערכת שלך במפרט בצד ;):xyxthumbs:

הC14 יתן לך את התמורה הכי טובה..אחלה ביצועים במינימום רעש...בעתיד תוכל להחליף לו מאווררים ואז הוא יהיה חזק יותר ;D

לא ציינת איזה זיכרונות יש לך..אבל תבדוק את זה..שכן אם הם בעלי פרופיל גבוה..יש אפשרות שהוא יהיה קרוב או יגע בהם :)

פורסם

כפי שעידן ציין לך על הC14 בלב שקט, אני אישית לא מסוגל בחיים להמליץ על מוצרים של Thermalcrap.

אגב ממה שזכור לי ניתן לסובב את הC14 לכל כיוון שתרצה כך שגם במקרה שהוא פוגע בזכרונות פשוט סובב ב90 מעלות (במידה שאין ללוח שלך גוף קירור בנקודה הזו) :)

פורסם
  • מחבר

בעניין זה עלי לשאול - מה ה"קטע" של ה C14? למה הוא פונה כלפי צד המארז, ולא כלפי אחוריו (כפי ששאר הקולרים עושים)?

פורסם

מייעדים אותו למארזים אשר לא מסוגלות לתמוך בגובה של גופי קירור כמו אחיו הגדול הD14.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים