עבור לתוכן

האם קיים פלאש באייפון 4?

Featured Replies

פורסם

חברה, אני משתמש באייפון 4 כבר כמה חודשים, ונתקלתי בבעיית הפלאש, וזה משגע אותי.

הדוגמא הכי טובה היא בYouTube. באפליקציה שלו הם מצנזרים כל מיני סרטים שכנראה התוכן שלהם מכיל קללות ודברים כאלה, ואני לא יכול לראות אותם בדפדפן הרגיל עקב חוסר נגן פלאש...

אז שאלתי היא כזאת - האם יש אפליקציה או משהו דרך Cydia שבעזרתו ניתן להפעיל תוכן פלאש?

תודה!

פורסם

בשביל יוטיוב אתה לא צריך פלאש ,לא מתאימה לך האפלקציה תכנס מהדפדפן ליוטיוב ותראה את כול התכנים .

פורסם
  • מחבר

אז זהו שלא...

הוא רושם:

You need to upgrade your Adobe Flash Player to watch this video..

פורסם

בשביל יוטיוב אתה לא צריך פלאש ,לא מתאימה לך האפלקציה תכנס מהדפדפן ליוטיוב ותראה את כול התכנים .

גיבוב של שטויות.

פורסם

אז זהו שלא...

הוא רושם:

You need to upgrade your Adobe Flash Player to watch this video..

תכנס דרך www.m.youtube.com

פורסם

זה גם ככה אמור להפנות אותו לשם אוטומאטית,

אז אני מניח שהוא ניסה את זה.

מה שאני הייתי ממליץ זה לנסות להשתמש ב SkyFire,

הוא יותר נורמאלי מהספארי, אבל מעט יותר איטי.

פורסם

זה גם ככה אמור להפנות אותו לשם אוטומאטית,

אז אני מניח שהוא ניסה את זה.

מה שאני הייתי ממליץ זה לנסות להשתמש ב SkyFire,

הוא יותר נורמאלי מהספארי, אבל מעט יותר איטי.

Skyfire מתבסס על Webkit בiOS .

חוץ מזה שגם אצלי פתאום זה לא מעביר אוטומטית ...

פורסם
  • מחבר

אז רגע...

כשאני נכנס לאתר הוא לא מפנה אותי אוטומטית לגרסת נייד, בכל מקרה בדקתי וגם הגרסת נייד מצנזרת מלא סרטים, ככה שזה עדיין לא פותר את הבעיה.

ה Skyfire שציינת כן מריץ פלאש? (ובכך מאפשר לי לראות את הסרטים)

פורסם

אני כמה שעות לפני קניית מכשיר-או אייפון או SGS

אני חייב בירור דחוף בקשר לפלאש בדפדפן

למי שיש אייפון 4-> האם אפשר לראות את הגרפים שמבוססים על פלאש באתר etrader.co.il

זה אתר למסחר בבורסה ואופציות בזמן אמת וזה חשוב לעבודה שלי אם זה עובד אני ללא ספק יקח אייפון 4

פורסם

תמצא מישהו עם iPhone 4 ותבדוק,ממה שאני ראיתי הגראפים מבוססים על פלאש וזה לא מוצג בכלל .

פורסם

תודה,אני ילך על הSGS לפי בדיקה של מישהו אחר בפורום הגרפים עובדים שם מעולה

פורסם
  • מחבר

קיצר...

הורדתי את הסקייפייר. זה באמת נותן להריץ תכני פלאש עם איזשהי אופטימיזציה שהוא עושה, אבל עדיין בסרטון דוגמא שאני נכנס אליו הוא רושם לי שחלק מהסרטים ביוטיוב הוגדרו שלא להצגה בסלולרי... עוד רעיונות?

(סתם אם זה מעניין את מישהו או להרגיע אותכם שזה לא פורנו או אלוהים יודע מה מדובר על Enter The ninja die antwood. זה סתם שיר דפוק מלא קללות ודברים מוזרים שבצורה לא ברורה היה אפילו בMTV, מוזמנים לבדוק ולהתרשם, אך בבקשה לא לסטות מהנושא..)

פורסם

הSGS לא רואה את האייפון 4 ממטר,אחלה פלא שבעולם ואפילו לא צריך לפרוץ אותו רוב המשחקים והתוכנות בחינם

פורסם

הSGS לא רואה את האייפון 4 ממטר,אחלה פלא שבעולם ואפילו לא צריך לפרוץ אותו רוב המשחקים והתוכנות בחינם

תגובת פאנבוי סטנדרטי שאפילו לא קשורה לנושא של התראד ..

פורסם
  • מחבר

מאיפה צצת פתאום? מה הקשר?!...

קיצר חברה אני מקפיץ את הנושא שוב... האם מישהו במקום הזה יודע להגיד לי אם יש דרך נוספת להריץ פלאש באייפון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים